boję się , że mój chłopak przejmie tamtą hierarchię wartości.
aaa no teraz to juz wiem o co biega (do mnie chyba trzeba duzymi literami

Moderator: modTeam
boję się , że mój chłopak przejmie tamtą hierarchię wartości.
Ale poglądy , że trzeba mieć dzieci co najmniej troje,że rosół ma być tłusty, przed kościołem idziemy do fryzjera, a antykoncepcja jest zakazana
Staram się nie przesadzać w mojej ocenie, ale coraz bardziej czuje jak bardzo jestem od nich inna,
Szilkret niestety ale takie osoby będą zawsze istniały. I właśnie takie osoby mnie strasznie denerwują. Również takie które są strasznie zarozumiałe. Ale cóż różni są ludzie i różne są osobowości. Byle takich ludzi było jak najmniej
szilkret pisze::562:
Powiem tak. Wykształcenie nie świadczy o czlowieku i można się o tym przekonać na każdym kroku. Sama na swojej skórze przeżyłam ten koflikt w najbardziej przykrym wydaniu. Jak sie moja sympatia dowiedziała że nie mam matury i tylko średnie i nie zamierzam iść na studia, no cóż stwierdził: "potrzebuję dziewczyny która się rozwija idzie do przedu wraz ze mną (on dopiero co upieczony inżynier)" I tak na starcie się rozstaliśmy - dla mnie na szczęście.
Jeszcze do tej pory owa osoba uważa iż jest pępkiem świata a reszta ze średnim włącznie to pchły.
Straszne ale i takie osoby isntnieją.
Greyangel pisze:Czasami po prostu mamy określone minimum poniżej którego nie można już zejść, dla mnie jest to tylko chęć rozwoju, wcale nie znaczy to że ktoś musi mieć Bóg wie jakie wykształcenie ... po prostu musi mieć chęć rozwoju, dla mnie jego brak jest równoznaczny ze śmiercią a może mieć nawet podstawowe.
Greyangel pisze:]Nie ma w społeczeństwie miejsca dla darmozjadów.
Greyangel napisał:
]Nie ma w społeczeństwie miejsca dla darmozjadów.
W społeczeństwie jest miejsce dla wszystkich
wyksztalcenia to on moze nie miec, ale wazne by do czef\gos dazyl, do jakichs osiagniec... czyt. rozwijał się.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 208 gości