Mam 15 lat i....
Moderator: modTeam
- bzykaczzz25
- Początkujący
Ja w twoim wieku tez mialem jedną dziewczyne.. tyle ze bylem troche mlodszy 12 lat... i chodzilem z laską 5 miesiecy a potem mialem dluugą przerwe tak do ok 16tki. Takze nie masz sie co martwic a jak widzisz wypowiedzi innych... tym bardziej. Mam znajomych w moim wieku (18) i starszych, ktorzy w zyciu nie mieli laski... tyle wystarczy
Love is like a wind that you can`t see but you can feel...
JA MA PRAWIE 18 LAT ZA 14 DNI IMPREZKA!! I DOPIERO MAM PIERWSZA DZIEWCZYNE a przedtem jakos nie mialem bo nic do zadnej nie czulem a na moj rozum glupie jest chodzenie z dziewczyna tak sobie albo tylko dlatego zeby miec bo inni maja az wrescie cos zaczelem czuc do mojej przyjaciulki z odwzajemnoscia i teraz jest luzik (chodze z nia 1 miesiac i zajefiscie sie uklada i zanosi sie jeszcze lepiej po prostu jestem szczesliwy przetem przez 2 lata byla dla mnie bliska osba z ktora moglem sobie pogadac jak z kumplem jak miala problem to ja pocieszalem bylem dla niej oparciem ona tez dla mnie tylko ze ona miala wiecej problemow az wrescie cos sie zaiskrzylo i tak wyszlo) jest dla mnie wszystkim i poprostuy trzeba czekac na swoja jedyna a nie zaliczac po kolei tak jak sie nawina pozdrowka
- Mroczny Piskacz
- Maniak
pierwszy raz bylem z kobieta w zwiazku majac lat 18scie, niestety byl to krotki zwiazek (niecale 4 miesiace) ale jakos jeszcze nie czulem potrzeby bycia z kims, taka potrzebe poczulem dopiero majac lat 20scia (czyli teraz ;-) ) i znow bylem z kims, ale tez sie rozpadl ten zwiazek (jakies 3 miesiace temu...) i znow poznalem interesujaca kobieta z ktora byc moze sie zwiarze na dluzej, wydaje sie interesujaca :-)
takze to z iloma kobietami sie dotad wiazales nic tak na prawde nie znaczy, moze byc tak ze poznasz jedna i to bedzie zwiazek na cale zycie
Ja Ne,
takze to z iloma kobietami sie dotad wiazales nic tak na prawde nie znaczy, moze byc tak ze poznasz jedna i to bedzie zwiazek na cale zycie
Ja Ne,
- Motenai Gorgon
To nic złego, że w wieku 15 lat nie masz laski teraz to i tak jak jakąś znajdziesz to nie będziesz z nią długo masz 15 to się musisz wyszaleć and more better :D:D:D
And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am
Widzisz Kemot - wszyscy Ci mówią jedno i to samo, więc czym tu się przejmować? Nie ma reguły na to, że w określonym wieku powinno już się mieć partnera (lub ilu powinno się mieć). Na każdego wybije odpowiednia godzina. Poza tym miłość to nie wyścigi - kto ile razy był zakochany... Lepiej raz a dobrze
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Adam pisze:Prawdopodobnie ... oczywiście nie było to kilka dziewczyn tylko dwie, tak na marginesie ja sie tak łatwo nie zakochuje ... czasami potrzebny mi jest rok aby uświadomić sobie co do danej osoby czuje ...
Ty masz 17 lat a juz takie doświadczenie?
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
- ___ToMeK___
- Uzależniony
Ja takze majac 15 lat nie mialem zadnej dziewczyny i nie sadze, zeby bylo to cos nienormalnego. Pierwsza dziewczyne mialem bedac w wieku 18 lat. Mam qmpli, ktorzy w moim obecnym wieku (21) jeszcze nigdy nie mieli zadnej dziewczyny. Co sie odwlecze, to nie uciecze... odbija sobie w przyszlosci
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Ja gdzieś tak od 13 lat - i te łagodne, wrażliwe dziewczyny pozostaną ze mną na zawsze - :569: i niech nikt nie opowiada, że w tym wieku nie ma prawdziwej miłości - a co to do cholery jakiś wzorzec jest - człowiek czuje tak, jak potrafi, a wszechogarniający smutek i żal, milutkie, ciepłe wspomnienia, czasem sny - z cyklu co by było gdybyśmy byli razem - są tego najlepszym dowodem.
...
sobotka6 pisze:Ja pierwszą dziewczynę miałem w wieku 20 lat. He...He...wiem że to późno,
wcale nie jest to puzno!!
dziewczyna=stała partnerka= pewny sex
kobieta+dobra bajera=sex
wiec wcale nie musisz być z kimś by miec z kim pomietolić sie :556:
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,