Czy kocha???
Moderator: modTeam
- blacknessie
- Pasjonat
- Maniak
Geez, chłpie, zachowuj się jakbyś miał te 20 lat, bo zachowujesz się jak roztrzepany nastolatek... 

Ostatnio zmieniony 29 sty 2006, 20:58 przez ForsakenXL, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Sory mistrzu ale śmieszy mnie ta sytuacja choć wiem że Tobie wcale do śmiechu nie jest, ale jak czytam że mówiłeś jej kocham, a po ok 11 godzinach mówisz żebyście zostali tylko kolegami to... no wybacz
. Wyszło na to że masz jakieś zachwiania emocjonalne czy cuś... Postaw się teraz w jej sytuacji.
Poczekamy zobaczymy czy nie zraziła sie do Ciebie, bo ja bym się na jej miejscu zaczął zastanawiać co znaczy słowo Kocham w Twoim wydaniu, ale to byłbym ja.

Poczekamy zobaczymy czy nie zraziła sie do Ciebie, bo ja bym się na jej miejscu zaczął zastanawiać co znaczy słowo Kocham w Twoim wydaniu, ale to byłbym ja.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2006, 21:04 przez Max, łącznie zmieniany 1 raz.
''Zwyciężać mogą ci, którzy wierzą, że mogą''
Wergiliusz
Wergiliusz
- blacknessie
- Pasjonat
A ja tam Go rozumiem, chociaż nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Zestresował się bo oczekiwał innej reakcji ze strony swojej dziewczyny i z tego wszystkiego Mu się pomieszało... Ale gargando, widać że jednak wiesz czego chcesz, tylko nie ma to odzwierciedlenia w Twoim zachowaniu. Bądź konsekwentny i walcz mimo wszystko - to moja rada 
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
- ForsakenXL
- Maniak
Ja też byłem pewny, że moja Myszka odrazu mi odpowie "ja też Cię kocham" i będzie tak romantycznie - a tu masz babo placek - milczenie i konsternacja. Czułem się jakbym dostał kowadłem w łeb, a na drugi dzień dostawałem świra dopóki się nie odezwała i niespotkaliśmy się. To wszystko nie zmieniło faktu, że sam jej powiedziałem, żeby nigdy nie mówiła tego tylko dlatego że ja Jej to powiedziałem; tylko po to żebym się lepiej poczuł. Potem czekałem cierpliwie i każdym, nawet najdrobniejszym gestem dawałem jej do zrozumienia, że mówiłem poważnie. Robię to po dziś dzień. Uważam że tak się należy zachować w podobnej sytuacji, a nie robić dziewczynie wodę z mózgu. Przez takei zachowanie może się tylko zrazić.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
ino chlopak zachowal sie jak dzieciak
tak sie nie robi czy nie czytales wczesniej co inni pisali - zeby CZEKAĆ
i dac jej czas na wszystko na przemyslenie spraw itd a Ty co
dales za przeproszeniem dupy ... i nie pomoglo heh z Twojego trybu "dzialania" mozna by wnioskowac ze to Twoja pierwsza "milosc" bo siakos nie wydajesz sie obeznany w tych sprawach i reagujesz zbyt impulsywnie - nie mozna przyspieszac niektorych rzeczy - to jest jak z drzewem - rosnie latami a moze splonac w pare chwil . Musisz sie nauczyc najwazniejszej zeczy - cierpliwosci bo bez niej to w zyciu lipa

Ciekawski pisze: Słowo 'Kocham' nie jest przecież równej wagi co 'Kiełbasa'.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- ForsakenXL
- Maniak
- Maniak
Ej chłopie, Twój problem polega na tym, że za dużo Ci się wydaje. Mało sobie nasmrodziłeś tym "wydawaniem się", że jeszcze chcesz się w to zagłębiać? Ręce opadają...
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- ksiezycowka
- Weteran
agna 24 pisze:ja zreszta tez bym nie chciala. milosc mozna wyrazic nie tylko slowami, ale spojrzeniem, usmiechem, dotykiem, sama obecnoscia....
A ja chce i gesty i słowa. Nie chce byc okaleczona dl ajkiegos wyimaginowanego widzimisie z czesci tego.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
gargando, a Ty nie widzisz swoja droga czy ona Cie kocha?Wiesz te słowa to tylko połowa Twojej pewnosci. Bo jak nie poparte czynami to znaczy ze ściemnia ;P
No i wiesz ja bym Ci na jej miejscu odpowiedziała "tak" na to "zostańmy kumplami". Bo facet co wpierw mi o milosci potem o kumplach...Sorry ja chce faceta ktory wiue co czuje czego chce nawet jesli ja jeszcze tego nie wiem w zwiazku ze soba.
moon pisze:gargando, a Ty nie widzisz swoja droga czy ona Cie kocha?Wiesz te słowa to tylko połowa Twojej pewnosci. Bo jak nie poparte czynami to znaczy ze ściemnia
wiesz co....przed tym jak jej powiedzialem to bylem pewien....

moon pisze:No i wiesz ja bym Ci na jej miejscu odpowiedziała "tak" na to "zostańmy kumplami". Bo facet co wpierw mi o milosci potem o kumplach...Sorry ja chce faceta ktory wiue co czuje czego chce nawet jesli ja jeszcze tego nie wiem w zwiazku ze soba.
ehhh...rzecz w tym wlasnie...ze ja wiem co czuje... i jestem tego pewien.. niechcem jej sie tylko narzucac... i niechcem sobie robic jakis zludnych nadziei bo to puzniej boli jak cholera.. ja nie wiem dlaczego jej zaproponowalem to puzniej:/ chyba z rozpaczy.... bo juz jakos mi sie wydawalo ze nic z tego niewyjdzie i chcialem postwic sprawe jasno.. no ale jak to ja...puzniej tego zalowalem.... teraz jest niby ok a nawet lepiej jak bylo..... przynajmniej na gg.... bo sie jeszcze niespotkalismy...nie wiem co z tego wyjdzie

Nie Trać Czasu Z Kimś Kto Nie Ma Go, Aby Spędzać Go Z Tobą...
- ForsakenXL
- Maniak
Wiesz czego Ci w tej chwili potrzeba? Takiego 'liścia' w lewy, żebyś się 3 razy wokół własnej osi obrócił, bo zachowujesz się jak roztrzęsiona fujara
Kochasz ją? Jest dobrze? To ją kurde bele kochaj, a nie rój sobie w głowie jakichś niepoważnych wizji

Kochasz ją? Jest dobrze? To ją kurde bele kochaj, a nie rój sobie w głowie jakichś niepoważnych wizji

~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
oj przydalo by mi sie.... z z tymi niepowaznymi wizjami to mam problem....baardzo czesto mi sie cos wydaje.... ale juz prubuje nad tym zapanowac...

Nie Trać Czasu Z Kimś Kto Nie Ma Go, Aby Spędzać Go Z Tobą...
- ksiezycowka
- Weteran
za duzo paniki za malo rozumu . heh ale przynajmniej bedziesz mial nauczke na przyszlosc zeby nigdzie sie nie spieszyc i z dystansem podchodzic do pewnych spraw . lepiej tydzien poczekac niz miesiac zalowac
Ciekawski pisze: Słowo 'Kocham' nie jest przecież równej wagi co 'Kiełbasa'.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
- blacknessie
- Pasjonat
- Weteran