REF
Lecz wciąż wierze że wrócą stare dni pełne miłosci piękniejsze niż sny.Ja i ty , że cię przytule i powiem KOCHAM CIE , o tym tylko marze i o tym tylko śnie.KAżda chwila kiedy obok niema cię , jest stracona i rani serce me.
2.Mówia ludzie że wiara czyni cuda , więc na pewno mi się uda. Lecz takie myślenie to ludzka zguba,serce to nie sługa.Ludzie nie znają wartosci miłości , obchodzą ich tylko własne potrzeby dążące do sexualnosci.Nie dąże do takiej miłości , -ja po prostu cię kocham - mówie w pełnej skromności.Pełen świadomosci ,pełen szarmańskich wartości.Oda ku mojej miłości , przeciwko ludzkiej fałszywosci , czy ci co zdradzają nie mają moralności ? czy ci co wykorzystują nie czują swojej wartości ?
REF
Lecz wciąż wierze że wrócą stare dni pełne miłosci piękniejsze niż sny.Ja i ty , że cię przytule i powiem KOCHAM CIE , o tym tylko marze i o tym tylko śnie.KAżda chwila kiedy obok niema cię , jest stracona i rani serce me.
3.Przez innych źle zrozumiały , nie wywyższam się , nie szukam chwały.Wszystko ma swoje przesłanie jak malowidła na murze czy błądzenie w chmurze ,uczuć.Serce ma przesłanie życia dla ciebie kochanie.Jeśli odżucisz me zmagania, jesli pokochasz innego bez opanowania .. Wtedy tą piosenke w myśli zanucisz, pokochasz i wrócisz.Bo ta piosenka to przesłanie to co czuje do ciebie kochanie.
REF
jest to tekst ktorego jestem wspolautorem. jak wam sie podoba?