Tajemnicza!!!! pisze:On mi już kiedyś powiedział , że Policji się nie boi , że moge dzwonić...
Wiec sprawdx czy nie kłamał. Co drugi CI tak powie, a jak przyjdzie co do czego to za przeproszeniem baedzie srał po gaciach.
Moderator: modTeam
Tajemnicza!!!! pisze:Eisenritter pisze:Zerwać wszelkie kontakty, to raz. Postarać się o jakieś "plecy" w sytuacjach, gdzie możesz go napotkać, to dwa. Porozmawiać z rodziną, to trzy. Jeżeli jest tak sympatycznie jak piszesz, to organy ścigania się przydadzą. Jak nic, ten człowieczek to jakiś damski bokser na treningu wstępnym. Nie daj z siebie, ani z kogokolwiek innego, zrobić worka treningowego. A swoją drogą ciekaw jestem, jak reaguje na niego otoczenie. Normalni faceci powinni albo skręcać się ze wstydu, albo dać temu panu do zrozumienia, że takie zachowanie psuje całej reszcie reputację.
On mi już kiedyś powiedział , że Policji się nie boi , że moge dzwonić... No nie jest sympatycznie nigdy się nie spodziewałam , że on taki jest lecz sie pomyliłam teraz będe ostrozniej patrzyła się na facetów nie będe już taka ufna...
moon pisze:I poczekaj az wpadnie po Ciebie pod szkołe i Ci buzie pocharata. Chory
Weź myśl troche Kermit no.
Tajemnicza!!!! pisze:powiedział , że Policji się nie boi
Kermit pisze:Zgrajmy paczke z forum...
AlfaRomeo1939 pisze:Jeszcze zadzwoni <wsciekly1>
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 215 gości