chwila głupiej ciszy na randce

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 cze 2004, 14:03

Thx Xavier za uwage :) Ktos tu musi utrzymywac porzadek jak mnie nie ma :)

A co do tematu: jak jest cisza to sie odzywam :D Zreszta ja nie mam takiego problemu ;)
Tier
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tier » 08 cze 2004, 18:37

no właśnie cholera nikt nie ma takiego problemu tylko ja ;] a może sciemniacie ze wy jesteście takie gaduły ?:)
Awatar użytkownika
Imperator
Moderator
Moderator
Postautor: Imperator » 08 cze 2004, 18:53

Powiadam wam - chwila ciszy na randce nie musi być głupia. :) Lecz jeśli dwoje ludzi, którzy się spotkają, po prostu nie mają o czym rozmawiać to troszkę głupio jednak. No ale spotkanie sie skończy, przyjdzie następne, albo nie przyjdzie. :)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 08 cze 2004, 22:55

no właśnie cholera nikt nie ma takiego problemu tylko ja ;] a może sciemniacie ze wy jesteście takie gaduły ?

Nie wiem jak inni, ale zawsze mam o czym mówić. Jak nie masz o czym mówić to zawsze mozna opowiedzieć jakiś kawał, jakąś anegdotkę, cokolwiek...
Choc czasem milczenie jest cnotą;)
Awatar użytkownika
Bryan
Początkujący
Początkujący
Postautor: Bryan » 10 cze 2004, 23:40

W takich chwilach nie boje sie zrobic z siebie glupka :P:P prawie zawsze działa ;) Atmosfera sie rozluzni.. laska to moze rozbawic :] moze to byc jakas totalna głupota ale zawsze to jakis podklad pod nastepny temat jak poprzedni sie skonczyl i w ten sposob twoj mozg zacznie swobodniej pracowac i przy okazji troche wiecej czasu na namysł :D życze udanych głupich cisz ;);)
Love is like a wind that you can`t see but you can feel...

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”