*** MiŁośĆ tO cHwIlOwA nIePoCzYtAlNoŚć ***

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
dziunia
Zaglądający
Zaglądający
*** MiŁośĆ tO cHwIlOwA nIePoCzYtAlNoŚć ***

Postautor: dziunia » 02 sty 2004, 19:05

:twisted: ELLo..!! co powiecie na temat miłośći, bo moim zdaniem ona jest censored jak lato z radiem..podobał mi się chłopak który uznał iż jestem dziecina..ja mu też się "ponoć" podobałam..ale co tam..ma mnie gdzieś..a ja już go nie lubię.. :573: i w ogóle..przez tego ciula miałam mega doła i w ogóle..czy ja jestem dziecina? a w ogóle PO CO NAM MIŁOŚĆ?? :570:
Awatar użytkownika
Dziki Wilk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Dziki Wilk » 02 sty 2004, 19:13

Hym ja znam Cie najlepiej ale powiedz więcej zobaczymy co inni sądzą o tobie : ) uhmm troche krytyki a nie mów miłość jest potrzebna zrozumiałem to jak zbliżyłem sie do Dominiki z nów czuje ze żyje : )
Awatar użytkownika
dziunia
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: dziunia » 02 sty 2004, 19:30

A co ja mam o sobie powiedzieć..hehe no to zaraz coś napisze :P:P:P
Awatar użytkownika
Poggie
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Poggie » 03 sty 2004, 01:12

a czułaś kiedyś to uczucie zwane miłością ? po twojej wypowiedzi wnioskuje że jednak nie...

o miłości myśle prawie tak samo jak jest napisane tutaj http://www.zosia.piasta.pl/o%20milosci.html
Let me be the one that shines with You in the morning when You don't know what to do
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 03 sty 2004, 17:11

Jesteś jeszcze młoda, wydaje mi sie, że jeszcze wszystko przed Tobą :D I nie ma sensu zniechęcać się z powodu jakiegoś głupka... I jestem pewnien, że nie był to pierwszy dziwak, na jakiego się natknełaś. A miłośc jest fajna... ale tylko z odpowiednią osobą :wink:

Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
dziunia
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: dziunia » 04 sty 2004, 00:05

niomNo, ja dopiero mam 15 lat i z pewnością nie raz mnie ktoś zrani itd. hehe mam jeszcze duużo czasu :P:P a z tą miłością to jest ona troochę skomplikowana, :roll:
Awatar użytkownika
mariusz
Weteran
Weteran
Postautor: mariusz » 04 sty 2004, 23:21

Kiedys słyszałem określenie: "miłość to chemia mózgu..." I zależy od wielu czynnikow. Można się zakochać w jednej osobie od razu a w innej nie. Wszystko to podobno zależy od związków chemicznych jakie wydziela nasz organizm. (nazwy nie poamiętam) I od ich wzajemniego dopasowania.

Coś w tym musi być.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”