krackowiaczek pisze:na poziomie podstawowki jest wykozystywanie moich wad wrodzonych jako argumentu w dyskusji.... pajacu.
Wad wrodzonych? Sugerujesz, że jesteś upośledzony? Interesujące. Jeżeli to prawda, zechciej przyjąć moje przeprosiny.
krackowiaczek pisze:autor topicu zaapelowal o przestawienie swoich szczerych pogladow i sposobu zachowania w tej konkretnej sytuacji, tak tez zrobilem. moja wypowiedz byla szczera.
Nie przeczę, że była szczera. Jednakowóż rada była niezgodna z prawem i dlatego pozwoliłem sobie na mojego posta.
krackowiaczek pisze:autorowi topicu nie przyda sie znajomosc paragrafow kodeksu karnego bo prawo w tym przypadku juz sobie nie poradzi,
Tych paragrafów co podałem? Na pewno mu się to nie przyda, gdyż pozostają one w związku z działaniami zaproponowanymi przez Ciebie.
krackowiaczek pisze:wiedz prosze cie bardzo, ucisz sie. i zamiast najezdzac na mnie i kolega za nasza szczerosc i radykalnosc moze udzielisz jakiejs rady proszacemu o nia?
A dlaczegóż to? Nie jesteśmy aby na tzw. "forum
dyskusyjnym"? Ależ udzieliłem mu pośrednio porady. Nie angażować się w działalność wychodzącą poza normy prawne. Z pewnością była to rada bardziej wartościowa od Waszych.
TedBundy pisze:Wiesz, co z???Zbastowałbyś ze swoim bełkotem paragrafowym, bo tylko wśród normalnych ludzi pusty śmiech wzbiera....
"Zbastowałbym"? Jak mi wytłumaczysz, co to słowo oznacza, może mógłbym Ci na nie coś odpowiedzieć. Dla Ciebie i innych, jak się zechciałeś wyrazić, "normalnych" ludzi to bełkot, jednak niewiele poradzisz na fakt, że takie jest prawo w Polsce i działania zaproponowane przez dwóch w gorącej wodzie kąpanych osobników nie są legalne.
TedBundy pisze:Po pierwsze - jak by vraiment (czy ktokolwiek inny) zastraszyłby taką kanalię, taka świnia z podkulonym ogonem by zwiała, a nie na psiarnię donosiła. To po pierwsze...
Może. Nie przeczę, część by ludzi tak zrobiła. A ta pozostała część by poszła na policję i złożyła zawiadomienie o przestępstwie, które w dodatku nie trudno będzie udowodnić. I co wtedy? Dalej wydaje Ci się to idealnym rozwiązaniem problemów?
TedBundy pisze:Po drugie - nie ma litości dla sk.urwysynów, prawo działa za wolno.....tu chodzi o ludzką sprawiedliwość
Prawo jest właśnie po to, żeby nie dochodziło do samosądów i aktów vendetty. Wymierzając sprawiedliwość na własną rekę stajesz się kimś pokroju tych "sk.urwysynów", których chcesz ukarać.
TedBundy pisze:Po trzecie-jak by taka kanalia nie posłuchała i dalej mąciła, pojechałaby do lasu- na wycieczkę bez powrotu....
Tutaj też bym Ci przytoczył odpowiedni paragraf, ale już widzę, że nie ma po co.
TedBundy pisze:"prawnik" się znalazł, uhehehehehehe
Jeszcze nie prawnik, ale za kilka lat. =)