Molestowanie, próba gwałtu! Straszne!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 04 sty 2006, 19:45

rzekł Szopen który w avatarze ma rozebranego siebie..

Bądźmy bezwględni dla pedofili i gwałcicieli - tylko tak mozna coś zdziałać!

wobec gwalcicieli i pedofili jestem jak najbardziej bezwzgledny z tym ze w opisanym problemie nie dostrzegam znamion pedfilstwa, co do gwaltu to nie wiem , nie bylem przy tym nie mnie oceniac :)
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 04 sty 2006, 20:28

na poziomie podstawowki jest wykozystywanie moich wad wrodzonych jako argumentu w dyskusji.... pajacu.

autor topicu zaapelowal o przestawienie swoich szczerych pogladow i sposobu zachowania w tej konkretnej sytuacji, tak tez zrobilem. moja wypowiedz byla szczera. autorowi topicu nie przyda sie znajomosc paragrafow kodeksu karnego bo prawo w tym przypadku juz sobie nie poradzi, wiedz prosze cie bardzo, ucisz sie. i zamiast najezdzac na mnie i kolega za nasza szczerosc i radykalnosc moze udzielisz jakiejs rady proszacemu o nia?

ps. szczeze nienawidze chamstwa i przemocy, od 7 lat nikogo nie udezylem. gdybym mial cien nadziei ze winny moze zostac ukarany w legalny sposob, bylbym pierwszym ktury by o to zaapelowal.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 04 sty 2006, 20:40

Wiesz, co z???Zbastowałbyś ze swoim bełkotem paragrafowym, bo tylko wśród normalnych ludzi pusty śmiech wzbiera....
Po pierwsze - jak by vraiment (czy ktokolwiek inny) zastraszyłby taką kanalię, taka świnia z podkulonym ogonem by zwiała, a nie na psiarnię donosiła. To po pierwsze...
Po drugie - nie ma litości dla sk.urwysynów, prawo działa za wolno.....tu chodzi o ludzką sprawiedliwość
Po trzecie-jak by taka kanalia nie posłuchała i dalej mąciła, pojechałaby do lasu- na wycieczkę bez powrotu....

"prawnik" się znalazł, uhehehehehehe <belt1>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
kwjk
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: kwjk » 04 sty 2006, 21:53

TedBundy pisze:Po pierwsze - jak by vraiment (czy ktokolwiek inny) zastraszyłby taką kanalię, taka świnia z podkulonym ogonem by zwiała, a nie na psiarnię donosiła. To po pierwsze...

Skąd ta pewność? Jeśli to faktycznie "kanalia", to prędzej zemściłby się ze zdwojoną siłą.

TedBundy pisze:Po drugie - nie ma litości dla sk.urwysynów, prawo działa za wolno.....tu chodzi o ludzką sprawiedliwość

Bez sensu. Gdyby ludzkość się tym kierowała, to codziennie ginęłyby setki ludzi. Podejrzewam, żę Ty i ja również, bo założę się, że są tacy, którzy tym mianem by nas obdarzyli ;)

Po trzecie-jak by taka kanalia nie posłuchała i dalej mąciła, pojechałaby do lasu- na wycieczkę bez powrotu....

I tu powtórzę, że z pewnością zemściłby się na wykonawcy "wyroku" ze zdwojoną siłą.
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 04 sty 2006, 21:58

jak by vraiment (czy ktokolwiek inny) zastraszyłby taką kanalię, taka świnia z podkulonym ogonem by zwiała, a nie na psiarnię donosiła. To po pierwsze...

mogloby tak byc, a mogloby tez tak ze zebralaby kumpli i vraimenta czy kogokolwiek innego zabralaby na wycieczke do lasu w jedna strone ... jak wam sie kuzwa twardziele latwo pisze to normalnie szok, podziwiac normalnie :)

pozdrawiam
Awatar użytkownika
z
Początkujący
Początkujący
Postautor: z » 05 sty 2006, 00:56

krackowiaczek pisze:na poziomie podstawowki jest wykozystywanie moich wad wrodzonych jako argumentu w dyskusji.... pajacu.

Wad wrodzonych? Sugerujesz, że jesteś upośledzony? Interesujące. Jeżeli to prawda, zechciej przyjąć moje przeprosiny.

krackowiaczek pisze:autor topicu zaapelowal o przestawienie swoich szczerych pogladow i sposobu zachowania w tej konkretnej sytuacji, tak tez zrobilem. moja wypowiedz byla szczera.

Nie przeczę, że była szczera. Jednakowóż rada była niezgodna z prawem i dlatego pozwoliłem sobie na mojego posta.

krackowiaczek pisze:autorowi topicu nie przyda sie znajomosc paragrafow kodeksu karnego bo prawo w tym przypadku juz sobie nie poradzi,

Tych paragrafów co podałem? Na pewno mu się to nie przyda, gdyż pozostają one w związku z działaniami zaproponowanymi przez Ciebie.

krackowiaczek pisze:wiedz prosze cie bardzo, ucisz sie. i zamiast najezdzac na mnie i kolega za nasza szczerosc i radykalnosc moze udzielisz jakiejs rady proszacemu o nia?

A dlaczegóż to? Nie jesteśmy aby na tzw. "forum dyskusyjnym"? Ależ udzieliłem mu pośrednio porady. Nie angażować się w działalność wychodzącą poza normy prawne. Z pewnością była to rada bardziej wartościowa od Waszych.

TedBundy pisze:Wiesz, co z???Zbastowałbyś ze swoim bełkotem paragrafowym, bo tylko wśród normalnych ludzi pusty śmiech wzbiera....

"Zbastowałbym"? Jak mi wytłumaczysz, co to słowo oznacza, może mógłbym Ci na nie coś odpowiedzieć. Dla Ciebie i innych, jak się zechciałeś wyrazić, "normalnych" ludzi to bełkot, jednak niewiele poradzisz na fakt, że takie jest prawo w Polsce i działania zaproponowane przez dwóch w gorącej wodzie kąpanych osobników nie są legalne.

TedBundy pisze:Po pierwsze - jak by vraiment (czy ktokolwiek inny) zastraszyłby taką kanalię, taka świnia z podkulonym ogonem by zwiała, a nie na psiarnię donosiła. To po pierwsze...

Może. Nie przeczę, część by ludzi tak zrobiła. A ta pozostała część by poszła na policję i złożyła zawiadomienie o przestępstwie, które w dodatku nie trudno będzie udowodnić. I co wtedy? Dalej wydaje Ci się to idealnym rozwiązaniem problemów?

TedBundy pisze:Po drugie - nie ma litości dla sk.urwysynów, prawo działa za wolno.....tu chodzi o ludzką sprawiedliwość

Prawo jest właśnie po to, żeby nie dochodziło do samosądów i aktów vendetty. Wymierzając sprawiedliwość na własną rekę stajesz się kimś pokroju tych "sk.urwysynów", których chcesz ukarać.

TedBundy pisze:Po trzecie-jak by taka kanalia nie posłuchała i dalej mąciła, pojechałaby do lasu- na wycieczkę bez powrotu....

Tutaj też bym Ci przytoczył odpowiedni paragraf, ale już widzę, że nie ma po co.

TedBundy pisze:"prawnik" się znalazł, uhehehehehehe

Jeszcze nie prawnik, ale za kilka lat. =)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 05 sty 2006, 01:03

Też mi sie dziwne wyawalo to, że soro to było takie straszne to po pół roku juz przed Toba sie normalnie otworzyła Tomson.
Poza tym niemozliwe, zeby nie wiedziala co jest grane i była biedna nieswiadoma ofiara jedynie. Sorry, ale 15latka to nie jest 5 latka co se ja na kolankach sadzac bedziesz jak laleczke a ona nawet nie mrugnie.
Ale mowie rózni sa ludzie, ale pomysl i o tym.
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 05 sty 2006, 02:01

z pisze:Wymierzając sprawiedliwość na własną rekę stajesz się kimś pokroju tych "sk.urwysynów", których chcesz ukarać.

oprucz litery jest jeszcze duch prawa (mozliwe ze tego nie ucza na 1-wszym roku), wyjdz czasem z biblioteki, poogladaj swiat i skur**synow kturych byc moze kiedys bedziesz bronil... czasem dzialajac niezgodnie z litera prawa dzialamy zgodnie z jego duchem. ponadto prawo czasem niedziala lub dziala blednie ale tego cie nie naucza bo jako prawnik powinienes w nie wiezyc, ja jako nieprawnik moge sobie pozwolic na sceptycyzm.

moja wypowiedz jest bardzo zplycona mam jeszcze wiele do powiedzenia, ale niedosc ze jest puzno to dodatkowo jest to temat na dluuga dyskusje a nie jest to temat topicu. serdecznie zapraszam do dyskusji w innym dziale i topicu, jesli zechcesz pogadac to zaloz nowy temat i mnie o tym powiadom.
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 05 sty 2006, 07:06

Tomson pisze:skusił ją na słodycze do domu

Tomson pisze:uciekła z pod koca, wzięła słodycze i poleciała do domu.

A tak w całym poście to podoba mi się najbardziej :) Chyba nie była aż tak bardzo wstrząśnięta :D
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 sty 2006, 08:10

Juz tak nie jezdzijcie po Panu "Z" bo poznanie paru paragrafuw Wam sie przyda , poza tym dobrze pisze , od tego mamy prawo , a ze dziala zle trudno , przyczyna lezy takze w tego sposobach dzialania (zemstach) za duzo potem chłopaki roboty mają <aniolek2>
Krakowiaczku ...jeszcze nikt nigdy dobrze nie wyszedł na zemscie , a dzialanie pod wpływem emocji i w gniewie jest złe , mozna kogoś palnac w pysk za coś , to jednak daleko odbiega od tego o czym tu pisza niektórzy <aniolek2> wiec odrzucmy emocje i spokojnie piszmy <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 05 sty 2006, 13:18

Andrew pisze:Andrew gdy mial lat 7 płacił kolezanką za pokazanie myszki 5 zł wtedy , i pokazywały , tyle ze za darmo tez by pokazały ale zeby nie było ze to złe to brały po 5 zł

ja miałem "darmowe" starsze kuzynki, normalnei mnie molestowały, ale jakie to fajne było!
z pisze:vraiment napisał/a:

5. związał zakneblował i przywalił czymś by siedział cicho

Za te czyny odpowiadasz z Art. 189. § 1 Kodeksu Karnego i grozi Ci kara pozbawienia wolności do maksymalnie lat 5. Za "przywalenie" dochodzi również Art. 217. § 1 Kodeksu Karnego. Maksymalna kara to pozbawienie wolności do roku.

czasem trzeba zapomnieć o paragrafach i lać gdzie popadnie!
z pisze:Ogólnie sądząc po Twoim nastawieniu do sprawy, mogę wysunąć wnioski, że nie byłyby to Twoje pierwsze takie "porachunki", więc wątpię, żeby sąd niższe kary zasądzał, tudzież jakieś zawieszenia. Ale wiesz, zawsze możesz spróbować. Powodzenia! =)

bełkot! Ja już Cie nie lubięz, bo myślę że jesteś facetem bez jaj.
szopen pisze:Cytat:
rzekł Szopen który w avatarze ma rozebranego siebie..

Bądźmy bezwględni dla pedofili i gwałcicieli - tylko tak mozna coś zdziałać!

wobec gwalcicieli i pedofili jestem jak najbardziej bezwzgledny z tym ze w opisanym problemie nie dostrzegam znamion pedfilstwa, co do gwaltu to nie wiem , nie bylem przy tym nie mnie oceniac

ja oczywiście tylko żartowałem szopen, jakby co <aniolek2>
TedBundy pisze:Wiesz, co z???Zbastowałbyś ze swoim bełkotem paragrafowym, bo tylko wśród normalnych ludzi pusty śmiech wzbiera....

Dokładnie TedBundy, dobrze gadasz! <browar>

kwjk pisze:Skąd ta pewność? Jeśli to faktycznie "kanalia", to prędzej zemściłby się ze zdwojoną siłą.

Mi sie wydaje że Ted ma rację. Tacy mają problemy z sobą i mają duży neurotyzm, w związku z tym jeśli reakcja będzie zdecydowana i drastyczna ugnie sie taki gagatek.

Andrew pisze:Krakowiaczku ...jeszcze nikt nigdy dobrze nie wyszedł na zemscie , a dzialanie pod wpływem emocji i w gniewie jest złe , mozna kogoś palnac w pysk za coś , to jednak daleko odbiega od tego o czym tu pisza niektórzy wiec odrzucmy emocje i spokojnie piszmy

ale moim zdaniem reakcją powinna być na kuzyna, bo o tym sąsiedzie juz pewnie za póżno by zgłosic.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 05 sty 2006, 13:56

Wiesz co "Z"? Wku*wiasz mnie odkad pojawiles sie na tym froum. Atakujesz na wszystkich i zgrywasz pseudo-inteligenta. Przestan rzucac jakies gowno komu mowiace paragrafy, bo wypada to na tle tak POWAZNEGO problemu conajmniej smiesznie. A slowo "zbastuj" znaczy mnie wiecej to samo, co "zamknij morde i przystopuj, bo mnie wyprowadzasz z rownowagi". W wolnym tlumaczeniu...

I co w koncu zdecydowal zalozyciel topicu?
Awatar użytkownika
krackowiaczek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: krackowiaczek » 05 sty 2006, 15:50

wlasnie. racjonalizm niezawsze sie sprawdza. jesli idziez z kobieta swoja i na jakims odludziu napada was banda napalonych SKUR***YNOW i zaczyna gwalcic twoja luba,
to racjonalnym jest spieprzanie gdzie pieprz rosnie (i tak zrobia co chca). jadnak goscia ktury w takim momencie ucieka nazywam ostatnim SKUR**SYNEM niegodnym miana czlowieka. a zasypywanie paragrafami tych KU**SOW w takiej sytuacji tez wiele nie pomoze.
Awatar użytkownika
frer
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: frer » 05 sty 2006, 16:04

Haro pisze:usmiech Po prostu nie lubie, kiedy ktos teoretyzuje i zaslania paragrafami sprawe, ktora jego osobiscie nie dotknela. Czekawe czy tak samo bys piszcal gdyby taka tragedia dotknela ciebie osobiscie fircyku!

Paragrafy to sobie można w dupe wsadzić jeśli się nie ma kasy na adwokatów. Zresztą prawo jest po to, żeby bronić bandytów, a nie chronić zwykłych ludzi. W razie czego to bandziora najlepiej po prostu zabić, bo i kara niezła i procesu żadnego nie wytoczy. :)
The one thing, that guarantees our freedom and independence, is responsibility.

The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

If we stop living because we fear death then we have already died.
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 05 sty 2006, 16:36

frer pisze:Zresztą prawo jest po to, żeby bronić bandytów, a nie chronić zwykłych ludzi.

prawo w tym wypadku karne jest raczej po to by zapewnić gwarancje procesowe za czyn zabroniony ustawą, po to żeby osoba która jest winna poniosła karę a niewinna uniknęła odpowiedzialności.

A to że prokuratura u nas cienka i łatwo się wyrwac z "sidełek" to juz inna sprawa.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
Kemot
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kemot » 05 sty 2006, 16:50

Po przeczytaniu innych wypowiedzi, też mi się wydaje, ze problem jest z wyrzutami sumienia...była mała i ciekawa....moze nawet jej się podobało, a po jakimś czasie doszło do Niej to....
Ale mogę się mylić.

Tak szczerze mówiąc to troszkę się zaśmieciło w puźniejszych wypowiedziach.
Nie ma już rad itp.... tylko zaczynają się wszyscy kłucić. Nawet nie dyskutować, ale kłucić :)
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 05 sty 2006, 20:37

krackowiaczek pisze:jesli idziez z kobieta swoja i na jakims odludziu napada was banda napalonych SKUR***YNOW i zaczyna gwalcic twoja luba,

a jezeli Twoja luba gra ze swoim kuzynem w rozbieranego pokera ... to moim zdaniem troche inna sytuacja... no ale co ja tam wiem... najlepiej wszystkich wykastrowac...

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomson » 05 sty 2006, 22:13

Rozmawiałem dzis z pewna osobą, która pomogła mi i uswiadomiła, że najważniejsze jest dobro ukochanej osoby.

Dziękuje za Wasze rady, Wasze wypowiedzi i opinie lecz chyba nikt z Was nie znalazł sie w takiej sytuacji a wtedy łatwiej komus cos napisac lecz czasem trudniej z wykonaniem jezeli taki problem by go tyczył. Wiele tu było uwag jednych bardziej trafnych innych ciut mniej, niektóre osoby się troche zapędziły, lecz ja dzis zrozumiałem i powtarzam raz jeszcze, że najważniejsze jest jednak dobro osoby, którą sie kocha. Na bok trzeba odłożyć własny egoizm, czym można nazwać chęć zemsty, to samolubne podejscie które ma poczęsci zaspokoić samego siebie mogłoby wręcz zaszkodzic drogiej mi osobie, a tego bym na pewno nie chciał.

na pewno czeka mnie jeszcze rozmowa z Gośką. Kochamy sie wzajemnie i najważniejsze jest by tego nie zatracić.

Dziękuje Wam.

Post uważam za zamknięty.........................................................................Tomson
Bądź zawsze uśmiechnięty.
Nie ma to jak to tamto.
Uwierz w siebie, a będzie dobrze.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 sty 2006, 08:11

Tomson pisze:na pewno czeka mnie jeszcze rozmowa z Gośką. Kochamy sie wzajemnie i najważniejsze jest by tego nie zatracić.

A przepraszam o czym ty chcesz z nia rozmawiac ??
zapomnij o sprawie , obróć wszystko w zart i koniec kropka !
Dajcie juz se luza z tym prawem , jego przestrzegac trzeba m o zemscie mozna mysleć dopiero wtedy gdy ono nie zadziała , a i tu trzeba by wiedziec dlaczego nie zadziałało i miec pewnosc ze nastapił błąd
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sty 2006, 08:24

No NIE NO!!!!
Ja usuwam OFF TOPY, a w tym momencie dodajecie 2. Nie nadążam z usuwaniem <cisza> <cisza> <cisza>
Wniosek: bany <cisza> - jedyna możliwość przystopowania Was!
Dość już tego <cisza> <cisza> <cisza>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 sty 2006, 09:13

niech se gadają ! o co wam chodzi ??? znowu sie tu zrobi nudno <aniolek2>
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sty 2006, 09:27

Andrew pisze:niech se gadają !

Ale nie w dziale tematycznym w topicu gdzie ktoś chiałby uzyskać pomoc.
Gadać byle co lub kłócić się, to do "Na każdy temat". Zakładać topic i jazda stąd 8)
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 06 sty 2006, 10:46

Tomson pisze:lecz chyba nikt z Was nie znalazł sie w takiej sytuacji

a skad to mozesz wiedziec
najwazniejsze ze gdzies uzyskałes pomoc
Awatar użytkownika
Tomson
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tomson » 06 sty 2006, 11:14

Dlatego podziękowałem za Waszą pomoc. Ktoś chciał wiedzieć co postanowiłem więc tez napisałem. Dlatego uwazam post za zamkniety a dalsze debatowanie za bezsensowne.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.
tomson
Bądź zawsze uśmiechnięty.

Nie ma to jak to tamto.

Uwierz w siebie, a będzie dobrze.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 sty 2006, 19:30

Zamykam.