vraiment pisze:mogę mówić tylko za siebie
gdyby coś takiego by się zdarzyło mnie, zrobiłbym co następuje:
1. poprosiłbym o pomoc mojego i jej ojca
2. sprawdziłbym gdzie łazi ten gnojek
3. przygotowałbym busa
4. wyczaiłbym okazję że szedłby sam i poprosił by pomógłby mi wyciągnąć coś z busa
5. związał zakneblował i przywalił czymś by siedział cicho
6. wyjechał do lasu
7. znalazł mrowisko
8. zawiesił tak by ledwo ledwo nogami go dotykał
9. powiedział że jeśli JESZCZE RAZ MOJA KOBIETA CHOĆ DRGNIE Z PRZERAŻENIA NA JEGO WIDOK ZABIJE
10. zostawiłbym go tak wiszącego
11. po godzinie wysłał smsa z jego komórki gdzie jest po czym wyjął z niej baterię, wyrzucił komórkę do rzeki/jeziora/do śmietnika
12. jeśli by odważył się potem pyskować... wierzcie mi, czasem nie mam skrupułów
A jeśli by potem próbował się mścić... nie daj mu boże zrobić takiego błędu...
Vraiment // i ty masz ,czy też bedziesz miał wyższe wykształcenie

, mnie ganisz za amfe, a sam proponujesz rozwiazania durne które nie są zadnymi , tak chesz pomagac ludziom na forum ? za tego posta nalezy ci sie ban , to moje zdanie !
Tomson , nic nie rób to co było już nie jest , jeden z nich miał lat 10 wiec tu nie ma w ogóle o czym rozmawiać
Drugi przypadek troche mnie niepokoi , juz wykazuje dlaczego .
piszesz
"gdy miala 12-15 lat na urodzinach , jakichs rodzinnych spotkaniach , czy gdy szla na obiad , głównie w domu wujków w jego pokoju , była swiadkiem masturbacji , ten gnój przy niej przed kompem sie .....to nic on brał ją czesto na kolana z wystawionym fiutem , na wierzchu "
Jest to albo zle napisane , albo Ona chcetnie do niego sama zagladała czasokres wystepowania tych zjawiask jest 12-15 czyli 3 lata .W tym wieku jak panienka wchodzi do pokoju gdzie sie ktos anonizuje po prostu ucieka! sam mam córke w wieku lat 13 i znam troche ja sie zachowuja dzieci .Brał ja na kolana z wystawionym fiutem , no to pytam sie ile razy to trwało , sie zdazyło ? nic to ! tak czy siak zle sie stało i nie powinien tak robić .
Co masz zrobic ? zapomniec o sprawie i doprowadzic do tego by Ona tez zapomniala , by w zwiazku z tym nie winiła siebie jesli sie wini , powiedziec iz takie rzeczy sie zdazają i trzeba zapomniec .Ty TO JEDNAK PZREZYWASZ JAK MRÓWKA OKRES co zas w niej wzbudzi wine i nie pozwaoli zapomniec , zadnej zemsty osobistej , tak robia ludzie ograniczeni , tym bardziej ze wiele tu wątpliwosci
<browar> <browar>
MYSLE ZE JEJ SIE TO TAK NAPRAWDE MOZE NIE , ZE PODOBAŁO , ALE BYŁA TEGO CIEKAWA , DLATEGO STAŁO SIE TO CO SIE STAŁO. TERAZ JĄ DRECZY SUMIENIE ! tak to wynika z twojego posta niestety