i nie moge sobie z tym poradzic:(.. mysle o tym caly czas... on jest kochany, ale nie moge zniesc jak mnie dotyka..nawet przytula czy caluje bo momentalnie mam przed oczami jego byla... to chyba nie jest normalne.. pomozcie prosze
(
Moderator: modTeam
i nie moge sobie z tym poradzic:(.. mysle o tym caly czas... on jest kochany, ale nie moge zniesc jak mnie dotyka..nawet przytula czy caluje bo momentalnie mam przed oczami jego byla... to chyba nie jest normalne.. pomozcie prosze
(

Miltonia pisze:W przypadku bylych zastanawiamy sie, czy byly lepsze od nas,
Miltonia pisze:Skoro Cie kocha, to jestes dla niego ta jedyna, najwspanialsza, nawet jesli to jego byla go porzucila.

Eternity pisze:Musisz sobie tylko uswiadomić, że ważne jest TU I TERAZ i to, że jest Z TOBĄ
... przeciez on byl z nia.. kochali sie... a ja nie... bylam z kims ale do sexu nie doszlo... wiec nie mam doswiadczenia... wiem, ze lepsza nie bede... aha no a ona byla doswiadczona... tak mysle.. byla od niego starsza:|lizaa pisze:pomysl inaczej , to ze byl juz z inna to tym lepiej dla Ciebie , jest bardziej doswidczony Usmiechnij sie! a to duzy plus u faceta
wolalabym niedowiadczonego afceta ktory wszystko odkrywalby ze mna
tak jak mialam w swoim zwiazku i pieknie bylo ForsakenXL pisze:Zrozum, że sam fakt iż Ci to powiedział świadczy o zaufaniu - zaufaniu które bierze się z uczucia. W łóżku nie jemu jednemu zbiera się na wyznania. On tylko szukał pocieszenia, a Ty potraktowałaś to jako powód do zazdrości.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 604 gości