Andrew pisze:Jak jest inteligentny ...to nie bedzie robił takich głupot !
Swiete slowa
Moderator: modTeam
Max pisze:powiedziala ze to ona decyduje kogo wybierze
Mia pisze:
ja bym mu dala po pysku jakbym byla facetem
jakby sie jakas panna do mojego faceta przystawiala tez bym jej wpieprzyla a co
najwidoczniej koles nie wie gdzie jest jego miejsca, a Twoja dziewczyna tez jakaos mala stanowcza jest bo mogla by po prostu powiedziec sp******* i to by chyba zalatwilo sprawe.. ale rozumiem ze jej zalezy na dobrych ukladach w nowej szkole.
Max pisze:poszłem za radą Teda tylko inteligentnie
sophie pisze:A tak ogolnie odnosnie tematu, to to jest we wlasnej gestii dziewczyny, zeby natarczywego faceta olac badz zniechecic. Ja tak zawsze robie i nikt nie musi za mnie tego rozwiazywac. Jesli brak jej checi, to juz cos nietak...
Jednak jak widac, za slabo to zrobila. W najgorszym przypadku powinna mu powiedziec "spier***" albo dac mu z liscia - mi niedawno malo brakowalo, a bym natreta tak potraktowala. Ale bojki miedzy toba i nim niczego nie rozwiaza...Max pisze:Ona mu zakomunikowała że jest zakochana i go spławiła.
Myśle, że będąc w związku powinno się razem radzić sobie z problemami.
Orbital pisze:Dlaczego tylko dziewczyna może "PORZĄDNIE" spławić gościa?
Orbital pisze:Jeśli jestem w związku to w tej kwestii nie ma Ja, Ty/Ona tylko jesteśmy My więc jeśli jakiś gość by się przystawiał natrętnie do mojej lubej (czyli niejako do Nas) to dlaczego tylko Ona "powinna" go spławiać?
moon pisze:Ja bym wpierdziel chyba mojemu spuściła jakby sie bawił w takiego rycerzyka.
Nie chce takiego niedojrzałego idioty.
Max pisze:Powiedziałem juz kiedyś nie zrobiłem tego dla siebie, dla nas tylko dla MNIE!! Czy to tak trudno zrozumiec?? W rycerza sie nie bawiłem, po prostu przesadzil troche z mimika twarzy i slowami... i wjechal mi na tzw. "meska dume" o czym wy kobiety nie macie pojęcia, tak jak my nie mamy pojęcia o waszej kobiecej intuicji. I to tyle.
moon pisze:Ja powiem tak. Dla mnie takie zachowaie nie jest warte splunięcia.
Może jakies pustaki damskie to kręci, ale one tez stanowia jedynie osoby pokroju swoich partnerów.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 348 gości