Ratunku!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Pituś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Pituś » 11 gru 2005, 23:21

silence pisze:Skopie mu tyłek jak mnie będzie tak dalej zaczepiał

<hahaha> tak.. wtedy wasze relacje na pewno rozkwitną :D to i jeszcze jego qmpla dojedz :D
a lezy Ci na sercu bo Ci sie podoba, on Cie zaczepia, i tak sie bawicie w ta gierke :P ale zycie byloby nudne zeby nie mialo takich shizow :P
.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 11 gru 2005, 23:24

może i byłoby nudne..ale ile się męczyć można...????

Ja wiem..wydawało mi się,że jego kumpel też mnie lubi..nawet bardziej niż on...w sensie,że on mnie nie bardzo lubi..a nie,że tamten mnie lubi starsznie :?
Awatar użytkownika
Pituś
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Pituś » 11 gru 2005, 23:30

silence pisze:może i byłoby nudne..ale ile się męczyć można...????

pol roq .. bo jutro wyjasniasz ta cala sytuacje :P

silence pisze:Ja wiem..wydawało mi się,że jego kumpel też mnie lubi..nawet bardziej niż on...w sensie,że on mnie nie bardzo lubi..a nie,że tamten mnie lubi starsznie

bardziej zakrecic sie tego nie dalo ?:P moze i Cie lubi.. a ten wlasciwy po prostu z kolei przy qmplu gra "maczo" =>

a tak w ogóle to .. to jest jedyny chlopak .. no i jego qmpel .. na tej uczelni ?:>
.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,

i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 11 gru 2005, 23:33

Chyba bardziej się nie dało..ale jak się uda to dam znać na pw... <browar>

..Jutro nie wyjasnię ,bo go raczej nie będzie..a we wtorek to ja sie wstydze..jak i przez resztę życia... :>
Awatar użytkownika
Offik
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Offik » 14 gru 2005, 12:11

jeeeeee czego sie wstydzisz??

"Człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce" , postępuj według tej zasady , i wszystko sie ulozy jak nalezy
pozdrawiam serdecznie

Offik
Awatar użytkownika
Wratka
Początkujący
Początkujący
Postautor: Wratka » 14 gru 2005, 15:20

Hm weż go na rozmowę w cztery oczy, albo porozmawiaj o czymkolwiek, o nauce szkole :P (nie pisać że nuda <aniolek2> ) i zaproś na kawe w pobliskim barze ( ide o zakład że zaraz obok jakiś macie :) , wiesz ja bym to rozwiązała prostym zdaniem:
1. Jesli ci się podoba, powiedz mu o tym, nie wyznawaj miłości, uwielbienia i w ogóle ale powiedz mu że chciałabyś się zaprzyjaźnić i zaproś na kawe, spacer nie wiem albo na wspólne uczenie.
2. Wyjasnij całą sytuację tak jak ci to radził Pituś
Pituś pisze:najlepiej by bylo.. jakbys do niego podeszla.. i zapytala sie.. cos w stylu.. ze slyszalas.. ze ktos cos mu o Tobie powiedzial.. i ze chcialabys sie dowiedziec.. co to takiego bylo.. tylko nie zaczerwien sie.. wszystko skwituj ladnym usmiechem.. pozniej zapytaj sie czy to go zrazilo.. moze cos ruszy do przodu powodzenia
, a na koniec powiedz mu że go lubisz i chciałabyś się zaprzyjaźnić i z głowy...hm tak wiem wiem zaraz mi ktoś napisze, że on potem będzie myślał nad przyjaźnia ize związku nici...a może jednak bez pospiechu najpierw sięzaporzyjaźnijcie a potem uczucie :) po co sie spieszyć...dopiero połowa roku za wami :).
Życze powodzenia :)
osek
Bywalec
Bywalec
Postautor: osek » 26 gru 2005, 16:47

Ładny motylek :). Po prostu z nim pogadaj face to face gdyby wszyscy polacy mieli tylko takie problemy to swiat polska bylaby bezproblemowym krajem....
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 27 gru 2005, 15:34

osek pisze:Ładny motylek :).

Dziękuję :)

osek pisze:Po prostu z nim pogadaj face to face gdyby wszyscy polacy mieli tylko takie problemy to swiat polska bylaby bezproblemowym krajem....

Uwierz mi ja mam sporo gorszych problemów,ale zawsze trzeba od jakiegoś zacząć .:)A z nim porozmawiać,zwłaszcza w 4 oczy ,nie jest wcale tak łatwo....

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”