silence pisze:Skopie mu tyłek jak mnie będzie tak dalej zaczepiał

a lezy Ci na sercu bo Ci sie podoba, on Cie zaczepia, i tak sie bawicie w ta gierke
Moderator: modTeam
silence pisze:Skopie mu tyłek jak mnie będzie tak dalej zaczepiał
silence pisze:może i byłoby nudne..ale ile się męczyć można...??
silence pisze:Ja wiem..wydawało mi się,że jego kumpel też mnie lubi..nawet bardziej niż on...w sensie,że on mnie nie bardzo lubi..a nie,że tamten mnie lubi starsznie
, a na koniec powiedz mu że go lubisz i chciałabyś się zaprzyjaźnić i z głowy...hm tak wiem wiem zaraz mi ktoś napisze, że on potem będzie myślał nad przyjaźnia ize związku nici...a może jednak bez pospiechu najpierw sięzaporzyjaźnijcie a potem uczuciePituś pisze:najlepiej by bylo.. jakbys do niego podeszla.. i zapytala sie.. cos w stylu.. ze slyszalas.. ze ktos cos mu o Tobie powiedzial.. i ze chcialabys sie dowiedziec.. co to takiego bylo.. tylko nie zaczerwien sie.. wszystko skwituj ladnym usmiechem.. pozniej zapytaj sie czy to go zrazilo.. moze cos ruszy do przodu powodzenia
osek pisze:Ładny motylek.
osek pisze:Po prostu z nim pogadaj face to face gdyby wszyscy polacy mieli tylko takie problemy to swiat polska bylaby bezproblemowym krajem....
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 265 gości