kolory
Moderator: modTeam
kolory
pytanie kieruje do panów ale i pewnie panie beda mieły cos do powiedzienia
otóz czy sa jakies kolory które działaja na was szczególnie???czy np wasz(a) partner(ka) podobaja sie wam szczególnie w jakims kolorze??? moj facet uwielbia mnie w kolorze fioletowym ,ten kolor jakos tak na niego dobrze działa 
Re: kolory
agata pisze: czy np wasz(a) partner(ka) podobaja sie wam szczególnie w jakims kolorze???
granatowy
a poza tym to: niebieski - ale raczej taki ciemny, bordowy, no i jeszcze moze byc bialy - ale najlepiej z jakimis dodatkami
:)
Najbardziej nie lubię kiedy chmury są z mebli
Ja bardzo lubie dziewczyny ubrane na bialo, a dokladniej w bialych spodniach
Sam tez lubie sie ubierac w jasne kolory, np jasno szary, z ciemniejszych - niebieski
Sam tez lubie sie ubierac w jasne kolory, np jasno szary, z ciemniejszych - niebieski
"Niezależnie od sytuacji zawsze broń swoich racji
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
To dla Twojej informacji, reszta jest owiana tajemnicą
Jedni będą krytykować - inni się zachwycą
Jedni będą Cię szanować - drudzy znienawidzą"
Fenomen - Prawda
Mój facet odpowiedział mi, że najbardziej podobam mu się oczywiście w kolorze naturalnym
Ale jak już chodziło o kolory to wtedy lubi mnie w białych (nie wiem czemu was tak panowie pociągają białe spodnie) no i różowym. Ale szczególnie na niego działa czerwona bielizna.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Hehe no wlasnie też zastanawia mnie u Was-facetów fenomen "białych spodni" dlaczego nie czarne albo zwykle dżinksy?!Czyżby kobietki wygladały w białych kusząco i niewinnie?!
DD (oczywiście chodzi o zgrabne tyłeczki,bo takie wielgachne z prześwitującym celulitem są niesmaczne)
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...
)
Wiesz niekoniecznie znudzic, od ponad kilku lat chodzę w tym samym kolorze - czarnym i wiesz jeszcze mi się nie znudził ani lkudziom którzy mnie znają. Nie narzekają żebym się urozmaiciła. Poza tym, tajemniczosć chyba źle rozumiesz - twoja wypowiedx wywarła na mnei takie wrazenie jakbyś mówił o mordercy z lasu jako osobie tajemniczej. Po :516: zdrawiamKażdy kolor w końcu się znudzi. Wszystko trzeba urozmaicać.
Najbardziej nie lubię kiedy chmury są z mebli
Sam ubieram się w kolorach nie rzucających się w oczy jak grantatowy,
brązowy, szary...podobnie dziewczyny podobają mi się jak są ubrane w takie
stonowane kolory... dziewczyna cała w czerwieni, żółci - jakoś mnie nie ciągnie.
Biały kolor - może i ładny - ale wg. mnie nie praktyczny, a czarny - mnie się
jednak kojarzy z żałobą, śmiercią - po prostu mało optymistycznie.
brązowy, szary...podobnie dziewczyny podobają mi się jak są ubrane w takie
stonowane kolory... dziewczyna cała w czerwieni, żółci - jakoś mnie nie ciągnie.
Biały kolor - może i ładny - ale wg. mnie nie praktyczny, a czarny - mnie się
jednak kojarzy z żałobą, śmiercią - po prostu mało optymistycznie.
sobotka6 pisze:Biały kolor - może i ładny - ale wg. mnie nie praktyczny
Rzeczywiście biały kolor jest nie praktyczny, bo szybko się brudzi itd. Ale lubie czasami ubrać białe spodnie lub spódnice. A najbardziej to lubie białą bielizne.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”