no i nie posluchalem.i gadalem z nią
okazalo sie ze wyslaly ze 2 siostrą PRZEZ TEGO KOLESIA kase na świeta dla - rodziny w Polsce - i tamten GOŚĆ - zakosił ją z kopert z listami.......otworzyl...i WZIĄŁ SOBIE........i nie dał nic rodzinie.
Ex. dzwonila do rodziny i sie pyta czy prezenty doszly,listy itp...i mówi ze było 70 funtów i 500 zl....a kasy nie ma.listów też nie ma. A koleś cały czas udawał ŻE NIC NIE MA .....
rozumiecie.....WSZYSCY SIE NA NIEGO censored....przestają mu wierzyć.....i wyszło na to że powoli ta moja ex. chyba zaczyna wierzyć w to co wysłałem jej w ARCHIWUM GG- JEGO ZDRADY......
dzwonila do siostry - i mowiła jej ze to przez tamtego sie miedzy nami zepsuło wszystko....i była wściekła ZE TAMTEN TAK ZROBIL>NIE MOGLA W TO UWIERZYC- bo koleś nie narzeka na brak pieniedzy...
wczoraj wreszcie przyniósł ponoć te listy - były 2 raz zaklejone - czyli czytał prywatną korespondencje i bylo tam tylko 20 funtów.i dalej glupa zgrywał....
ta ex.sie sama zaczela odzywac na GG......nie dała po sobie poznac ze JEST JAK JEST....a ja nie dałem poznac po sobie ZE WIEM O TYM ZE TAMTEN TĄ KASE PODPROWADZIL.mowial ze mnie nienawidzi za tamto -ze wyslalem jej to archiwum -ze zdradami tamtego.....ale sama sie do mnie odzywala.wiec co jest na rzeczy...moze zrozumiala WSZYSTKO W KONCU...
wczoraj on do niej polecial....- pewnie bedzie sie wybielal.......
i pytanie czy mimo wszystko ON SIE ZNOWU Z TEGO WYSLIZGNIE. CZY TYM RAZEM JUZ TAK SIE PODLOZYL ZE NIE MA SZANS I ONA MU TEGO NIE DARUJE

?
co o Tym sądzicie

?