Dziewczyna... problem
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Witam
Do napisania tego tematu skłoniła mnie moja aktualna sytuacja, otóż nie tak dawno poznałem dziewczyne, i było naprawde miło, spotykaliśmy się co tydzień.... Miałem wrażenie że wpadłem jej w oko, i naprawde zależy Jej na mnie. Nie wspominam, ze sama proponowała kolejne spotkania... Niestety sytuacja sie nagle zmieniła.... mam wrażenie, jakby zaczęła myśleć o czucuciach, albo przestraszyła się ? Co mam zrobić, czy mam ograniczyc kontakt i czekać na to, aż bedzie pewna i podejmie decyzje ?
Pozdr.
Do napisania tego tematu skłoniła mnie moja aktualna sytuacja, otóż nie tak dawno poznałem dziewczyne, i było naprawde miło, spotykaliśmy się co tydzień.... Miałem wrażenie że wpadłem jej w oko, i naprawde zależy Jej na mnie. Nie wspominam, ze sama proponowała kolejne spotkania... Niestety sytuacja sie nagle zmieniła.... mam wrażenie, jakby zaczęła myśleć o czucuciach, albo przestraszyła się ? Co mam zrobić, czy mam ograniczyc kontakt i czekać na to, aż bedzie pewna i podejmie decyzje ?
Pozdr.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2005, 20:56 przez marcinek83, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący
Jareczek pisze:napisz troszkie jaśniej, zabardzo nie wiem o co ci chodzi, a może jestem już tak zmęczony......
Po prostu czuję się jakby mnie unikała... nie wiem co w takiej sytuacji mam zrobić, czy olać całą sytuacje i czekać aż może sama sie odezwie znów do mnie ? Zawsze znajdowała dla mnie czas, a teraz tłumaczy sie pracą, szkołą itp.
-
- Pasjonat
Mentor pisze:Prawda? Chłopaki zostawmy je wszystkie i chodźmy na bilard niech problemy robia sobie nawzajem ...
hehehe, dobra myśl <browar>
Mentor pisze:Jakoś nie widzę marszu facetów idących do klubu wiwatujących, że kobiety są im niepotrzebne. Ciekawe dlaczego?
sam się nad tym zastanawiam

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- Paraskoczek
- Bywalec
I tym oto sposobem powstał męski topic <browar> .
A co do kobiet po co zostawiać. Wystarczy skoczyć do jakiegos kraju trzeciego świata i przywież sobie ładną, cichą,pokorną i podporządkowaną nałożnice.Która będzie wdzięczna ,swojemu wybawicielowi,że wyrwał ją z piekła <rofl2>
A co do kobiet po co zostawiać. Wystarczy skoczyć do jakiegos kraju trzeciego świata i przywież sobie ładną, cichą,pokorną i podporządkowaną nałożnice.Która będzie wdzięczna ,swojemu wybawicielowi,że wyrwał ją z piekła <rofl2>
"Nie czuj strachu w obliczu swych wrogów. Mów zawsze prawdę, nawet,
jeśli może to prowadzić do twej śmierci. Wspieraj bezbronnych i nie czyn zła.
Oto twoja przysięga..."
Oto twoja przysięga..."
Paraskoczek pisze:A co do kobiet po co zostawiać. Wystarczy skoczyć do jakiegos kraju trzeciego świata i przywież sobie ładną, cichą,pokorną i podporządkowaną nałożnice.Która będzie wdzięczna ,swojemu wybawicielowi,że wyrwał ją z piekła
łeee po co jechac?
.: "Kobieto, jesteś otchłanią, piekłem, tajemnicą,
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
i ten kto powiedział, że cię poznał, jest po trzykroć głupcem" :.
- Paraskoczek
- Bywalec
Te z Rosji są wyrachowane i dla nich Polacy to gołodupce.No chyba ,że mówimy o były republikach radzieckich to wtedy faktycznie.Z tamtąd mozna sobie coś sensownego przywież.Ja bym stawiał na Jakuck.Piekne kobiety o orientalnych rysach i wszystkie chcą się z tamtąd wyrwać
.

Oto twoja przysięga..."
Oto twoja przysięga..."
- Paraskoczek
- Bywalec
Mentor pisze:Paraskoczek pisze:I tym oto sposobem powstał męski topic browar!! .
Ale i tak naszym damom należy się <calus> jak by nie patrzeć czasami pomagają ... na forum oczywiście...
Lizus

Oto twoja przysięga..."
Oto twoja przysięga..."
- blacknessie
- Pasjonat
Zawiązała się jakaś szowinistyczna koalicja?
marcinek83, co do Twojego problemu, to uważam że jeśli Ci na niej zależy, powinieneś starać się jakoś utrzymać kontakt i po prostu spytać ją czy chciałaby się z Tobą dalej spotykać.
marcinek83, co do Twojego problemu, to uważam że jeśli Ci na niej zależy, powinieneś starać się jakoś utrzymać kontakt i po prostu spytać ją czy chciałaby się z Tobą dalej spotykać.
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
Faceci sami w sobie są silni ....... ale nad siłą musi ktoś panować i wlasnie od tego są kobiety Jezor (innej wersji nie moge sobie wyobrazic ^^)
Dziwne rzeczy sie dzieją jak faceci przebywają tylko ze sobą przez dłuższy czas (np rejs na statku)

Tak więc dwa wnioski:
- baby psują męskie przyjaźnie gdyż w naszych męskich genach jest zakodowana rywalizacja kiedy koło nas kręci się samica
- pozwalają się czuć bardziej męskimi i przywracają do normalności
I bądź tu mądry
A co do Ciebie marcinek83 to ja bym poczekał na jej ruch. Jakaś przyczyna tego jej zachowania musi być i moze Ci się ona nie spodobac

Re: Dziewczyna... problem
marcinek83 pisze:Witam
Co mam zrobić, czy mam ograniczyc kontakt i czekać na to, aż bedzie pewna i podejmie decyzje ?
Zdecydowanie musisz z nią porozmawiac...to jest uniwersalna rada na duzą wiekszosc problemow
pozdrawiam serdecznie
Offik
Offik
hm ja mysle, ze ona mogla sie po prostu przestraszyc, bo nie chciala sie za bardzo angazowac w ten zwiazek.. jest tez mozliwosc, ze ona pomyslala, ze ty chcesz jedynie sie z nia przyjaznic, wiec przestraszyla sie swoich uczuc, ucieka od ciebie. Na Twoim miejscu porozmawialabym z nia powaznie i zapytala, dlaczego tak sie zachowuje? Nie przestrasz ja jednak wyznaniem swoich uczuc, po prostu powiedz, ze jest dla ciebie wazna,ze spotkania z nia sprawiaja Ci duzo radosci, ze Ci tego brakuje... Mysle, ze wyczujesz wtedy po jej reakcji jakie jest jej prawdziwe stanowisko. Spojrz w oczy - one niczego nie ukryja 
Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”