nie ładnie obgadywać kogoś kto nie uczestniczy w tej dyskusjize tez Krzys ma w wiekszosci wypadków zdanie inne niz cała reszta no ale zboczyłysmy z tematu
PYTANIE...
Moderator: modTeam
agata pisze:no cóz ja tylko wyrazam swoje zdanie a Krzyś swoje
ze tez Krzys ma w wiekszosci wypadków zdanie inne niz cała resztano ale zboczyłysmy z tematu
HA ! bo zeby z np . kawy wyciagnąć to co najlepsze czyli pyszną aromatyczną kawe , trzeba długiego i sumiennego dosc procesu i umiejetnosci technologicznych :556: Wy macie poczatek zycia , ja juz przemlałem , wycisłem itd dosc z niego (choc trwa to wyciskanie dalej )
Burzycie sie jak mam zdanie inne
Tajemnica - moze i ładna z brzydalem widziałas , ale ja jeszcze napisałem ze ma byc inteligentna , poza tym moze dla ciebie ładnosc oznacza coś innego nizli dla mnie , kazdy z nas próg ładnosci moze miec inaczej ustawiony , to co dla ciebie ładne dla mnie byc nie musi !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
czytam dokładnie to co piszą inniTajemnica - moze i ładna z brzydalem widziałas , ale ja jeszcze napisałem ze ma byc inteligentna ,
jakos nie oglądam sie za kobietami, stanowczo wolę mężczyznpoza tym moze dla ciebie ładnosc oznacza coś innego nizli dla mnie , kazdy z nas próg ładnosci moze miec inaczej ustawiony , to co dla ciebie ładne dla mnie byc nie musi ! a ja ... jestem bardzo wybredny
"...Najlepszym przyjacielem jest ten , kto nie pytając o powód twego smutku , potrafi sprawić , że znów wraca radość..."
nie ładnie obgadywać kogoś kto nie uczestniczy w tej dyskusji
eee no przeciez ja nikogo nie obgaduje
dlatego mówie a raczej pisze ostroznie i z doswiadczenia wszystko wszak sie zmienia !
krzys kurde cala radosc poznawania zycia nam odbierzesz

Burzycie sie jak mam zdanie inne?? cóż macie do tego prawo , ale czy rację
czas pokaze !
no czasem mnie wkurza ze piszesz tak wszystko na opak

pozdrawiam!!
Taka teraz myśli mnie naszła odnośnie krzysia. Mianowicie bardzo mi przypomina on mojego ojczulka, bo szanuje zdanie innych ale za nic nie da się przekonać i mówi, że wie lepiej bo już wiele przeszedł.
No ale żeby krzyś się nie obraził na mnie to powiem, że zapewne w wielu kwestiach ma racje ale nam trudno zrozumieć. Zrozum nas młodych, że każdy chce się uczyć na swoich błędach.
No ale żeby krzyś się nie obraził na mnie to powiem, że zapewne w wielu kwestiach ma racje ale nam trudno zrozumieć. Zrozum nas młodych, że każdy chce się uczyć na swoich błędach.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Hmm beznadziejnych.. nie zawsze.. wiesz to samo można powiedzieć o facetach że przyciągają beznadziejne laski. A propos uważasz się za kogoś lepszego i sie żalisz? Nie wiem jaki jest powód tego
posta. Nie mamy niestety wpływu na to w jaki sposób ludzie wiąrzą sie ze sobą. Tak bywa. I żalenie się tu chyba nie ma sensu - tak po prostu jest.

Najbardziej nie lubię kiedy chmury są z mebli
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”