Wstreciucha pisze:tylko ja bawilam sie "ostro" czy jak
Nie
Kermit pisze:czasami trzeba popic potanczyc wyszalec sie ale czuje ze mam taka potrzebe rzadziej niz rowiesnicy.
Też tak mam ;P
Bawię sie jak mam chęci i czas. Jak nie to nie.
Moderator: modTeam
Kermit pisze:nie powiem ze nie lubie sie bawic... czasami trzeba popic potanczyc wyszalec sie ale czuje ze mam taka potrzebe rzadziej niz rowiesnicy
Kermit pisze:.A seks z przypadkowa osoba - nigdy w zyciu, chociaz by na mnie sama wskakiwala
Kermit pisze:pozatym zarazilbym sie jakims syfem i co wtedy
gadasz tak bo nie wskakuje
Dzindzer pisze:a o prezerwatywie słysząłes
Dzindzer pisze:gadasz tak bo nie wskakuje
Dzindzer pisze:pijacych, palacych, czy czesto seks uprawiajacych
to swego czasu bys chyba ode mnie wiał az by sie kurzyło
I zawsze jest tak, ze np dziewwczyna ktora jak mniemam kiedys wskakiwala na chlopcow(dzindzer?) slyszy ze koles nie dal sobie wskoczyc(kermit czy tam ktos) to nie uwierzy... a jednak sa tacy faceci, moize nie beda tacy zawsze bo tego nie wiem ale na pewno tacy bywaja.
Hyhy pisze:chce sie wyszalec pobawic censored*** z roznymi facetami, "sprobowac" zycia. Czy trzeba sie k*** zeby go sprobowac? Mozna probowac rzadziej, ale z godnoscia?
mikaaa pisze:Hyhy pisze:No i ok jeszcze ci trzeba teraz spotkac faceta z ktorym do konca zycia chcesz byc i zeby on jeszcze sie nie wyszumial, wtedy najlepiej zrozumiesz
do kogo te słowa skierowane??
Sir Charles pisze:Mylisz sie i to grubo. Dziala to dokladnie odwrotnie.
Sir Charles pisze:"Kontrola" jest roznie pojmowana. Rodzice dziewczyny Arkadego tez pewnie sa przeswiadczeni, ze ja dobrze kontroluja.
Kermit pisze:czy wszystkim dziewczynom zalezy na tym zeby sie wyszalec: chodzic na disco, uprawiac seks z kim sie da, upic sie i robic dziwne rzczy, przedewszystkim sie bawic itp. Bardzo nurtuyje mnei to pytanie od pewnego czasu
Hyhy pisze:I po 3 - gwalty DO KTORYCH DOCHODZI na dyskotekach. Ja NIE UFAM NIKOMU nawet jej dobrym kolegom. Widzialem bardzo bardzo duzo razy jak wspaniali kolesie naprawde bardzo wporzadku opiekunczy itd wrzucali swoim niedoszlym ofiarom do coli czy piwa narkotyki. Nawet nie zdajecie sobie sprawy co niektore jak na wiekszosc z Was taka mieszanka zadziala. Osobiscie RAZ nie zareagowalem, bo glupiej cipie sie nalezalo(naprawde to byla typowa popierdolona picza) ale zawsze kiedy cos takiego widzialem, nie powolilem zeby jakas panna ktorej nawet nie znalem to wypila, a z typem grzecznie pogadalem.
Nie musze konczyc ze takie "gwalty" gdzie panna jest ledwo zywa i nieraz nie wie ze ja paru typow wydymalo to takie samo badziewie dla kobiety jak gwalt gdy ktos ja napada. Tyle ze napadu nie mozna wytlumaczyc, a tutaj mozna powiedziec, ze sama chciala, chociaz tak naprawde nie wiedziala co sie dzieje.
PRZED takim czyms chce ustrzec swoja kobiete, choc ta walka jest bardzo nierowna. Ja widzialem takich sytuacji mase i stad tak bardzo nie chcialem puszczac Hyhyhowej na imprezy bezemnie. Najgorsze jest to ze myslala ze mi chodzi glowne o to zeby ona sie z kims nie przespala... najwazniejsze bylo jej zdrowie i zycie.
Hyhy pisze:Dzindzer napisał/a:
pijacych, palacych, czy czesto seks uprawiajacych
to swego czasu bys chyba ode mnie wiał az by sie kurzyło
Jesli jestes w zwiazku, NIE WOLNO ci uprawiac seksu z kims innym
Hyhy pisze:To w skrocie przedstawilem zarys jak to wedlug mnie powinno wygladac
Mia pisze:ale nie wyobrazam sobie przypadkowych kontaktow fizycznych na imprezach,
Hyhy pisze:I zawsze jest tak, ze np dziewwczyna ktora jak mniemam kiedys wskakiwala na chlopcow(dzindzer?) slyszy ze koles nie dal sobie wskoczyc(kermit czy tam ktos) to nie uwierzy...
Hyhy pisze:Mozna probowac rzadziej, ale z godnoscia?
wy sie wyszumialyscie ale tak jakos musialem napisac
Hyhy pisze:po prostu DAJE DUPY od tak. Nie wazne gdzie i kiedy czy to impreza czy wakacje
Hyhy pisze:50% nosicieli wirusa HIV w Polsce to wlasnie takie dzieqwczyny w wieku !!!!!! 17-23 lata
Hyhy pisze:ale zawsze kiedy cos takiego widzialem, nie powolilem zeby jakas panna ktorej nawet nie znalem to wypila, a z typem grzecznie pogadalem.
Calvin pisze:.....i rośnie taka chora generacja młodych szmatek...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 390 gości