wszechobecny sex
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
wszedzie ten sex...w kazdym filmie , w kazdej glupiej gazecie dla kobiet , w gazetach dla małolat , w mediach jest tego tyle...ze czasami zastanawiam sie czy rzeczywisice wszystko sie kreci wokol tego..
czy dla ludzi rzeczywisice tylko to jest najwazniejszE??chyba nie...to dlaczego na kazdym kroku widze tylko ten temat??
co Wy sadzicie o tym?/
pozdrawiam serdecznie
czy dla ludzi rzeczywisice tylko to jest najwazniejszE??chyba nie...to dlaczego na kazdym kroku widze tylko ten temat??
co Wy sadzicie o tym?/
pozdrawiam serdecznie
Nadszedł jednak czas oderwania się od przeszłości i spojrzenia w przyszłość....
Świat się kręci wokół członka tak jak ziemia wokół słonka.
heheheh bardzo optymistyczne spojrzenie na sprawe

a co do tematu: jakos nie zauwazyłam ze wszedzie pełno seksu (jestem nienormalna??) moze troche

pozdrawiam!!
Re: wszechobecny sex
blackangel pisze:wszedzie ten sex...w kazdym filmie , w kazdej glupiej gazecie dla kobiet , w gazetach dla małolat , w mediach jest tego tyle...ze czasami zastanawiam sie czy rzeczywisice wszystko sie kreci wokol tego..
co Wy sadzicie o tym?/
pozdrawiam serdecznie
faktycznie przesadzają z sexem w każdej gazecie. on zawsze był i bedzie tyle, że kiedyś mniej bylo go w prasie, tv.
broken pisze:sam seks jest tak samo nie dobry i gorzki jak wódka.. bez popity czy zagrychy szybko sie zadlawisz.. lub rzygniesz...
Broken ! TY jak juz coś czasem powiesz , to boki zrywać !

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
dzieci sie naogladaja takich filmow gdzie tylko ludize stawarzaja rozne sytuacje ..itp itd. a potem mysla ze tak jest na parwde. to tak samo jak male dziewczynki bawiace sie lalkami Barbi...pozniej male kobietki maja kompleksy ze maja za duzo w talii....
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
No madry sie znalazł
popatrzcie tylko
chcesz mi powiedzieć iż ci wszyscy czyli 5000000 ludzi którzy ogladaja Bar to "biedni głupi ludzie "
? A moze to TY nie widzisz w tym tego co powinieneś
?
J meczy nie oglądam , bo dla mnie to głupota i strata czasu , ale ludzi którzy to robią biednymi i głupimi nie nazywam ! :551:

J meczy nie oglądam , bo dla mnie to głupota i strata czasu , ale ludzi którzy to robią biednymi i głupimi nie nazywam ! :551:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Maverick pisze:Nie chcialem Cie urazic. Po prostu mozna by ogladac cos ambitniejszego. Poza tym jak widze lub slusze Ibisza to mi sie juz :563: chce i tyle.
Kultura masowa charakteryzuje się tym, że ma masowego odbiorcę, a masowy odbiorca to przeciętny człek. Jeśli coś ma być kierowane do mas, to ma się podobać i nauczycielce po pracy i sprzątaczce. Ambitne jednostki są w kazdym społeczeństwie tylko JEDNOSTKAMI i też mają przecież po co sięgać, są książki, ambitniejsze programy, czasopisma, kino, wystawy... itd. Czasem lubie pooglądać te głupoty w tv, bo to mnie kompletnie odstresowuje... Poza tym człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce. Ibisz jest profesjonalistą w swojej klasie i jest popularny a jeśli zaczyna denerwować, to wciśnij guziczek na pilocie. Jeśli zrobi to więcej ludzi, pan Ibisza będzie mniej i zarobki mu spadną.... A rozmowa była o seksie, który jeszcze sie dobrze sprzedaje, ale chyba nie za długo, bo jak widać po głosach na tym forum, zaczyna się przejadać.
Maverick pisze:Nie liczy sie ile ludzi przelacza ale jak ludzie glosuja w ankietach i badanaich rynku
A ja ogladam HBO, tam sa dobre i ciekawe rzeczyI nie ma tych glupich teleturniei i reality show bleee
Naprawdę???? NIE WIEDZIAŁAM!!!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”