do dziewczyn - 2 facetów

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ernest
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ernest » 25 lis 2005, 12:04

<lol2>
Właśnie zakopuje ją 4 miesiąć.
Zreszta .... nie była warta ani jednego mojego pocałunku. Ten czas podsunął mi kilka wniosków ... a przede wszystkim to jak ktoś powiedział, że z pieknej pustej miski sie nikt nie naje ... a ja swego czasu straciłem z 10kg z nerwów przez tą bitch.
<piwo>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 lis 2005, 12:10

ernest pisze: a przede wszystkim to jak ktoś powiedział, że z pieknej pustej miski sie nikt nie naje ...

To akurat cholerna racja....w jednym z pierwszych postów na tym forum pisałem to samo:) Niektórzy rozumieją to od zawsze, niektórzy po przejściach, niektórzy nigdy nie zrozumieją....

pozdrawiam <browar>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
ernest
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ernest » 25 lis 2005, 12:25

Zawsze to człowiek bogatszy o nowe doświadczenie .... szkoda tylko, że w tak podły sposób sie o tym przekonałem ... w zasadzie to wyssała ze mnie wszystkie soki i jak sie odwidziało .. kopnęła w dupe
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 25 lis 2005, 13:52

ernest pisze:A teraz mi jeszcze ... ex wypisuje na gg, że mi dziekuje za tą miłość którą jej dałem ....a se pomyślałem ... a idź w p*** <belt1>

A i innych zacytować by sie chciało
I to była miłosc z Twej strony ?? gdybyś ja kochał nie pisał bys teraz takich głupot ! , dobrze sie stało jak sie stało ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
ernest
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ernest » 25 lis 2005, 14:56

I tak sie powstrzymuje od komentarzy na jej temat ...
Poświęciłem bardzo wiele swojego czasu dla niej ... ale niestety zostałem rozdeptany jak gówno na chodniku, oby sie tylko na tym gównie nie poślizgnęła ... i pomysleć, ze byłem gotów za nia oddać życie
Andrew, masz racje stało sie jak sie stało ... niech sie męczy z nią teraz ktoś inny ... ja nie mam siły na więcej upokorzeń w imie miłości <belt1>
koffi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: koffi » 25 lis 2005, 19:46

...wszystko się zgadza....

chciałam tylko stwierdzić że faceci też mają takie "jazdy" ... -jestem z tobą- wracam do niej- jestem -wracam i tak dalej....

o ile kobiety to osoby zmienne, uległe itd. bo to istoty potworne niekiedy pod względem swych zachowań i przemyśleń.... to facet który nie wie czego chce, facet którym rządzi <przynajmniej> stereotyp pewnej stałości, konkretności itp. wraca do byłej i przyjmuję taka postawę jak ta opisana w tym temacie, jest jeszcze bardziej beznadziejny.... (przepraszam jeśli męskie grono uraziłam - nie było to moim celem, ale sami popatrzcie na to właśnie też z takiej perspektywy) ....
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 25 lis 2005, 20:41

sami popatrzcie na to właśnie też z takiej perspektywy

Marna ta Twoja perspektywa Koffi :)

Ale "popatrzyłam", a wynik- chyba nie jestem kobietą.
smbsone
Bywalec
Bywalec
Postautor: smbsone » 25 lis 2005, 21:54

koffi pisze:...wszystko się zgadza....

chciałam tylko stwierdzić że faceci też mają takie "jazdy" ... -jestem z tobą- wracam do niej- jestem -wracam i tak dalej....

o ile kobiety to osoby zmienne, uległe itd. bo to istoty potworne niekiedy pod względem swych zachowań i przemyśleń.... to facet który nie wie czego chce, facet którym rządzi <przynajmniej> stereotyp pewnej stałości, konkretności itp. wraca do byłej i przyjmuję taka postawę jak ta opisana w tym temacie, jest jeszcze bardziej beznadziejny.... (przepraszam jeśli męskie grono uraziłam - nie było to moim celem, ale sami popatrzcie na to właśnie też z takiej perspektywy) ....

sorki.czyli bycie uczciwym i dążenie do tego by przychylić nieba kobiecie, to zarazem bycie BEZNADZIEJNYM TAK ?

czyli z góry zakładamy że mamy mieć wyłącznie złe intencje bo z 2 strony spotkają nas tylko ŚWIŃSTWA ????

czyli zaufanie idzie sie je...ć na starcie wg Ciebie.to w takim razie wszyscy powinni sie tylko wykorzystywać.i jak ktoś już uzna że przegiął pałke beznadziejności/wykorzystywania powinien automatycznie SPIERDALAĆ i ODWDZIECZAĆ SIĘ PIEKNYM ZA NADOBNE TAK ???
Awatar użytkownika
Raven87
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Raven87 » 25 lis 2005, 22:05

stworzyłaś obraz utopijny świata, gdyby wszystko było takie proste świat stałby się lepszy ale jak widać są różni ludzie różne sytuacje po co tak wszystko upraszczać nie można stworzyć schematów uczuć zresztą to wszystko jest piękne bo nie przewidywalne nie może być 100% kobiet uległych bądz 100% facetów uległych to wszystko musi być pomieszane zróżnicowanie ! Ludzie są różni !
koffi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: koffi » 26 lis 2005, 00:01

zupełnie nie o to mi chodziło, ale wytłumaczenie tego tutaj jest dość skomplikowane - bo słowa pisane bez czystej interakcji bardzo często są różnorako interpretowane. Dlatego też nie wglebiam się jeszcze raz. I oczywiście macie racje - ja też tak sądzę.

PeEs. Koko chodziło mi żeby faceci przyjęli taką perspektywe nie kobieta.
Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 26 lis 2005, 00:10

Koko chodziło mi żeby faceci przyjęli taką perspektywe nie kobieta.

A jaka to różnica kto spojrzy?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”