podryw
Moderator: modTeam
- ministerPL
- Entuzjasta
Witam mam pewien dylemat który spac mi nie pozwala. Moze wierzycie w milosc od pierwszego wejzenia ? Bo ja tak. W wakacje jak gralem w kosza z kumplami do jednego kumpla przyszła IZA. I tu ja poznalem - zajebista laseczka rok mlodsza odemnie. I tyle ją widzialem jakis czas temu zapislaem sie z kumplem na lekkoatletyke (kiedys trenowalismy i zaczelismy to kontynuowac). dziwnym trafem natreningu była właśnie ona. Zamienialismy kilka zdan itp. jak sie okazalo kumpel z którym chodze na lekkoatletyke zna ją od dziecinstwa bo sie wychowal na tym samym podwórku. Kurde tak chcialbym za świrowac do niej ale nie wiem od czego zacząc wogle brak mi odwagi nie wiem nawet czy jest "wolna". ! HELP !
- ministerPL
- Entuzjasta
To teraz nie traktuj ich jak koleżanki.. Jesteś już duży i inne rzeczy masz w głowie
Ale uważaj! MYŚL głową a nie fiutem!
A co do sposobu podrywu - olej to wszystko, olej myśli, że niby co ona se może pomyśleć i takie tam. Po prostu podejdź i o coś tam się spytaj.
Więcej nie ma sensu podpowiadać. Teoria teorią ale praktyka czyni mistrza. <browar>
Ale uważaj! MYŚL głową a nie fiutem!
A co do sposobu podrywu - olej to wszystko, olej myśli, że niby co ona se może pomyśleć i takie tam. Po prostu podejdź i o coś tam się spytaj.
Więcej nie ma sensu podpowiadać. Teoria teorią ale praktyka czyni mistrza. <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
ministerPL pisze:w gimnazjum to sie same do mnie kleiły
To tak teraz dziewczyny okazują zainteresowanie facetami... Świat schodzi na psy...
A tu zonk, pojawiła się dziewczyna, o którą trzeba się postarać, bo się nie lepi...

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Olivia pisze:A tu zonk, pojawiła się dziewczyna, o którą trzeba się postarać, bo się nie lepi...
widocznie lepiszcze niewłaściwego rodzaju albo go potrzeba wiecej. Niestety - dziewczyny z górnej półki nie są takie łatwe do zdobycia. Chociaż nie - są, ale jak masz właściwy klucz!
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
- ministerPL
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Entuzjasta
- Weteran
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... w+poderwac
to tylko czesc tematow , ale znajdziesz ich o wiele wiecej !
to tylko czesc tematow , ale znajdziesz ich o wiele wiecej !
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
- ministerPL
- Entuzjasta
i znowu mam klopot dowiedzialem sie ze dziewczyna przez ktoora zaczalem ten temat jest wolna. tyle ze moje uczucie znacznie sie zmienilo gdyz nie gadalem z nia ostatnio wogle. chociaz ostatnio sie czesto na siebie natykalismy w sklepie , w centrum itp... . I nie bylo by nic dziwnego gdyby nie dziewczyna ktoora poznalem na sylwestra spodobala mi sie strasznie. bylem wdtedy lekko zalany ale dala mi swoj nr telefonu prosila zeby nikomu nie rozdawac. Smsujemysobie troche i mysle ze moze bym ja zaprosil gdzies zeby sie spotkac ale na gofry jak tu snieg wali i zimmmmnooo...
? nie wiem co robic do ktorej "podbijac" ? moze do obu ?

ministerPL pisze:mysle ze moze bym ja zaprosil gdzies zeby sie spotkac ale na gofry jak tu snieg wali i zimmmmnooo...
Żartujesz, prawda?
ministerPL pisze:nie wiem co robic do ktorej "podbijac" ? moze do obu ?
Pajpierw do jednej. Podczas pierwszych 2-3 spotkan zorientujesz sie czy jej na Tobie zależy. A jesli sie nie uda, to zaproś tę drugą...
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
- ministerPL
- Entuzjasta
Ja mam wrażenie, że po raz pierwszy zobaczyłes laskę i nie wiesz co masz zrobić...
Niestety ale na tym forum za Ciebie się z nia nie umówimy, czy też zagadamy
Skoro twój kumpel ją dobrze zna, załatw od sobie od Niej numer komórki, wyslij pare "głupich" SMSów, a sparwy sie same dalej potoczą, ja tam miałem ze swoja była laską
Powodzenia
Ja mam wrażenie, że po raz pierwszy zobaczyłes laskę i nie wiesz co masz zrobić...
Niestety ale na tym forum za Ciebie się z nia nie umówimy, czy też zagadamy
Skoro twój kumpel ją dobrze zna, załatw od sobie od Niej numer komórki, wyslij pare "głupich" SMSów, a sparwy sie same dalej potoczą, ja tam miałem ze swoja była laską
Powodzenia
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”