POMOZCIE mam problem

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 01 lis 2005, 18:12

Kermit pisze:Ona mowi serio.Zrobi to.

Wkrecasz sobie. I to bedzie Twoje usprawiedliwienie, jak do niej wrocisz. Bo w glebi duszy chcesz :/.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 01 lis 2005, 18:15

daj spokoj, kermit, rozhisteryzowana pinda, do tej pory tyle jej wybaczales, ze poczula, ze jej wszystko wolno - postawiles sie, troche jej sie swiatopoglad zachwial, ale nie martw sie, potupta, pomachapiastkami, poszantazuje i w koncu poszuka sobie kogos kto bedzie sie dawal wodzic za nos :)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 01 lis 2005, 18:21

jesli ktos chce sie targnac na swoje zycie to o tym raczej nie rozpowiada tylko to robi. Kolejny przyklad tego jak doskonale Cie rozszyfrowala i wie jak z Toba postepowac. Jak dla mnie to jest to przyklad intrygantki i manipulantki. Znalazla sobie zabaweczke ktora jestes Ty i wie ze zatanczysz tak jak ona Ci zagra. Wg mnie trzeba to ukrucic. Nie pozwol robic z siebie pantofla!!! Jestes facet wiec to pokaz.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 01 lis 2005, 18:28

a jak sie zabije? jak bede mial ja na sumieniu? co ja wtedy zrobie? boze tzreba mi byulo dziewczyn.Mam co chciałem.Dziekuje wam wszystkim za pomoc - duzo mi to daje, naprawde
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 01 lis 2005, 18:37

Kermit pisze:a jak sie zabije? jak bede mial ja na sumieniu? co ja wtedy zrobie? boze tzreba mi byulo dziewczyn.Mam co chciałem.Dziekuje wam wszystkim za pomoc - duzo mi to daje, naprawde

A ja mysle ze to tylko nieodpowiedzialny szantaz, nic sobie nie zrobi, moge sie zalozyc.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 01 lis 2005, 18:39

Kermit pisze:a jak sie zabije? jak bede mial ja na sumieniu? co ja wtedy zrobie?

widzisz jak Toba manipluje !!
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 01 lis 2005, 18:39

Kemit - odpowiedz jej - ze jak to zrobi to przyjedziesz jej zapalic swieczke co roku

kopnij ja w dupe - bezwzglednie wyrachowanie i mocno
przeksztalc swoj bol w jad i wylej go na nia
ona zasluzyla a tobie bedzie latwiej

PS - powodzenia w fotografowaniu golych dup i zaliczenia projektu a moze i jakiej modelki <aniolek2>
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 01 lis 2005, 18:40

Kermit pisze:a jak sie zabije? jak bede mial ja na sumieniu? co ja wtedy zrobie?

czytam i nie wierzę, że to możliwe. Ty nie jestes facet, Ty jestes kukiełka! sznureczek przy nóżkach - niech będzie, sznureczek przy rączkach - niech będzie, ale Ty masz mózg na sznurku i ona się Tobą bawi jak chce O_O
a niczego mi nie brak
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 01 lis 2005, 18:43

jak sie zabije to znaczy ze glupia i tyle :] sorki ale nie moglam sie powstrzymac. Jakby jakis facet do mnie wyskoczyl z takim tekstem to normalnie zaczelabym sie zastanawiac co ja w ogóle w nim widzialam... Skoro tak jej na Tobie zalezy ze chce sie zabic to ciekawe czemu tak postepowala wobec Ciebie. Wiesz co? Wydaje mi sie ze ona nie chce wracac do Ciebie tylko jesli juz, to boi sie ze nie bedzie miala tego co jej dawales/zapewniales. Jakas pomoc finansowa itp. Bo Ty jej akurat w ogóle nie obchodzisz. Chlopie jeszcze raz powtarzam -NIE DAJ SOBA MANIPULOWAC!!!!!!!
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 01 lis 2005, 18:47

censored Kermit...bede ostro pisal...wiec wez gleboki oddech i sie nie denerwuj jak cos <aniolek2> bo robie to w dobrej wierze a nie zeby komus dokuczyc [zaznaczam ze strony tej pindy zadne z nas (chyba) nie bierze ;) ]

Wez sie przejdz samotnie...dotlen umysl, wez gleboki oddech...pierdolnij sie w leb...wez kolejny gleboki oddech...[jak jeszcze nie czujesz roznicy to pierdolnij sie jeszcze raz... i tak do skutku]...nastepnie wroc przed kompa...wedz na forum...przeczytaj jeszcze raz ten temat z naciskiem na twoj pierwszy post...i sprawa zalatwiona...

Jak masz choc odrobinke mozgu to dasz rade jak jestes <cenzura> to bedzie ci ciezko...ale uwierz mi - kolejnego takiego tematu w twoim wykonaniu nie chcialbym zobaczyc wiec wez sie w garsc chlopie!!! <browar>
Zacznij w koncu zyc!!! a nie sie meczyc!!!

Aha i wez mi sie tu odzywaj czesciej, chce widziec ze robisz postepy ;)
Dostrzez tez to ze masz jasno wyznaczona decyzje przez ludzi udzielajacych sie w temacie...wiadomo ze czlowiek ktory jest 'z boku' mysli bardziej racjonalnie niz zakochany znajdujacy sie w 'rozterce'...
Strzelaj Redbulla i niech dodac ci sil...pozniej do boju <gun1>
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
<sex> -> ta też jest fajna
<hahaha> -> często sie śmieję...ze wszystkiego...
<fuckoff> -> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 01 lis 2005, 19:25

a ja po prostu powiem krotko nie badz glupi :)
Gdyby mi tak powiedziala to bym z nia pogadal, owszem i powiedzialbym jej zeby tego nie robila bo jeszcze wielu frajerow przed nia :)
A potem rere qm qm i papa :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Klemens
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klemens » 01 lis 2005, 19:39

Wybacz mą śmiałość Kermit, ale
czy wyglądasz jak dziwka?!

Bo ja myśle że jednak nie a dałeś się dymać jak...

Przypomniały mi się słowa takiej starej piosnki:
"tańcz głupia tańcz
moim życiem się baw..."
Obrazek
miłość jest jak masło...
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 01 lis 2005, 20:31

Przypomniały mi się słowa takiej starej piosnki:
"tańcz głupia tańcz
moim życiem się baw..."

źle Ci się przypomniały :) tak jest swoim.
a niczego mi nie brak
Tracy
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tracy » 01 lis 2005, 21:08

Mój ex też mi groził, że sobie coś zrobi - się zabije. Nie dałam się. A skończyło się tak, że on szybciej ode mnie ułożył sobie życie.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 01 lis 2005, 21:29

Kermit pisze:sluchajcie ona mi mowi ze sie zabije

Trzeci raz mówię "choćby sie chlastała na Twoich oczach!...".

KERMIT!Ona chce żebyś tak myślał i się nad tym zastanawiał!Nie rozumiesz?Jej się teraz autentycznie cały świat wali na głowę, ale nie dlatego ze straciła faceta którego kocha!Dlatego,że straciła swoją zabawkę, związek, który jej wiele dawał (nie zaprzeczysz chyba ze również finansowo) i któr sobie roizpracowała i ustawiła 3 lata temu!Stąd ten idotyczny szantaż emocjonalny.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 02 lis 2005, 15:53

Kermit pisze:Moze ja cos zle zrobilem.

zle zrobiles bedac z nia tak dlugo .
Chili pisze:Kermit, też mnie tak proszono o spotkanie i zmiękłam... Nadal z nim jestem...
CZy żałuje?
Nie wiem.

zamet siejesz dziewucho :] To nie rozwazania do Twojego tematu , jak nie wiesz czy zalujesz - to sie nie odzywaj :] niedaj boze zasugerujesz kermitowi pozostanie przy jego kobiecie :]
TFA pisze:A ja mysle ze to tylko nieodpowiedzialny szantaz, nic sobie nie zrobi, moge sie zalozyc.

<browar>
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
szopen
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: szopen » 02 lis 2005, 23:11

Kopa jej w d.. i tyle w temacie!
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista :)

pozdrawiam
prien

Postautor: prien » 03 lis 2005, 23:01

Ewentualnie z nia pogadaj, ale takim tonem żeby ją jeszcze dobić :D SUKA SUKA I JESZCZE RAZ SUKA!!!!!! Po takim popisie jaki Ci odjebała nie miałbym litości <zly1> Ona nie ma za grosz szacunku do Ciebie a co dopiero mówić o miłości!!! Jak powiadał ojciec mojego przyjaciela: "Olej ją grubym siurem" :D

P.S. Powodzenia w szukaniu prawdziwej (obustronnej) miłości <aniolek2>
Awatar użytkownika
Klemens
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Klemens » 04 lis 2005, 07:58

gargul pisze:"Olej ją grubym siurem"

Hehe... kolejny raz na ten tekst się powołujesz :) Daj go sobie w podpis :>
Obrazek

miłość jest jak masło...
prien

Postautor: prien » 04 lis 2005, 10:13

Klemens pisze:
gargul pisze:"Olej ją grubym siurem"

Hehe... kolejny raz na ten tekst się powołujesz :) Daj go sobie w podpis :>

W opisie bedzie brzydko wyglądac :P
ula
Zaglądający
Zaglądający
POMOZCIE mam problem

Postautor: ula » 04 lis 2005, 16:08

Kermit ... nie poradzisz sobie z tym bardzo bardzo długo .. taka jest prawda... jedyna prawda.... bedziesz wciąz wspominał rozpamietywał i lapał sie na wspominaniu jej czyli osoby ktora swym złym obrazliwym czesto a nawet chamskim zachowaniem tak głeboko weszła w Twoje serce i myśl.... Nie czujesz do niej nawet juz zalu ze takie miała akcje jakie opisujesz ... wspominasz je ale tak naprawde wolałbys miec jakiekolwiek akcje nawet złe ale z jej udziałem ... to jest uzaleznienie psychiczne. Czujesz ze zginiesz jesli nie bedziesz blisko niej, nawet gdy ona ooodwalała Ty miałes przynajmniej na to oko (według Ciebie) i najwazniejsze ... byłes blisko . To jest zajebiscie trudne wytłumaczyc tym ktorzy dogaduja sie w swoich zwiazkach maja pole dyskusji ... bo jak zrozumiec parę w ktorej jedno godzi sie na takie zachowanie .... a tak jest i Ty tak naprawde nie chcesz rezygnować z tego ... nie masz siły ... i na razie tej siły nie szukaj ...
Ula
,,Powiedz mi co myślisz, powiedz mi co czujesz, powiedz mi co masz, powiedz czego potrzebujesz..."
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 04 lis 2005, 21:14

Wiecie co. W waszych oczach bede zerem.Pewnie zarejestruje sie od nowa :) POgodzilem sie z nia po 3 dniach blagan placzow itp. obiecala mi NIGDY ZADNEGO KONTAKTU Z TYM censored.Uwierzylem. Dzisiaj wybieram sie do niej...Ide ide zagladam przez okienko cos pisze na kompie :) wpadam patrze Gadu Gadu z nim.POdcielo mnie.Pytam sie DLACZEGO. a ona usmiech na twarzy.Mowie oddaj moje rzeczy (nie dane!!! pozyczone!!!)Ona sie na mnei rzucila.Odepchnalem ja (nie udezylem!!! ODEPCHNALEM bo na mnei sie rzucila) wtedy wpadl jej ojciec. Zwyzywal mnei od chojow hamow itp. Ja powiedzialem: "Chce moje rzeczy i censored" On sie na mnie rzucil zaczal mnei dusic, wazy okolo 120 kg to nawet ruszyc sie nie moglem.Dusil mnie.Wyrwalem sie albo puscil - nie wiem upadlem na podloge.Znowu sie rzucil na mnie dusil mnie, mial noz albo siekiere, cale rece mam pokaleczone caly jestem jeszcze we krwi. Krzyczal:"ja cie censored ZABIJE WYKONCZE!!!" jakims CUDEM udalo mi sie uciec.

Przepraszam ze nieskladnie pisze ale po pierwsze jestem w szoku caly sie trzese, po drugie mam rece w bandazach i zel mi sie pisze.

Nie wiem jak ona mogla mi to zrobic, tak mnie potraktowac. Znajac ja to ona sie chyba bedzie chciala zabic czy co. Nie wiem czy ja tego nei zrobie - nie smiejcie sie - moj swiat RONAL w gruzach, czuje ze nie mam po co zyc.Mam nadzieje ze to przejdzie.

Nie bluzgajcie na mnei prosze.Wystarczy mi bluzgania na dzis. Jak mama mne zobaczyla , to prawie zemdlala - caly bylem we krwi twarz i rece pokaleczone. CALA TWARZ WE KRWI, cala kurtka tez. Ale nie bola mnie rany itp.Boli mnei serce.Juz nigdy nikogo nie pokocham tak jak kochalem ja. Prosze nie smiejscie sie ze mnie za bardzo.
So understand;

Awatar użytkownika
M.A.T.
Bywalec
Bywalec
Postautor: M.A.T. » 04 lis 2005, 21:25

co by tu napisac?? moze: a nie mowilismy.
"...Juz nigdy nikogo nie pokocham tak jak kochalem ja..." - tez tak myslalem ale to minie. moze bedzie to troche trwalo ale minie.

a tak poza tym to powinienes isc na policje, zglosic to co sie stalo i to jeszcze dzisiaj.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2005, 21:28 przez M.A.T., łącznie zmieniany 1 raz.
Tracy
Bywalec
Bywalec
Postautor: Tracy » 04 lis 2005, 21:28

Normalnie kopara mi opadła. Czytając Twój wpis na początku myślałam że żartujesz bo trudno mi uwierzyć w to, że dorosły człowiek rzuca się na Ciebie z myślą o zrobieniu Ci krzywdy. To chyba jest karane. No nic, ważne że żyjesz a czas leczy rany. Prędzej czy później pokochasz kogoś kto odwzajemi Twoje uczucia i to będzie inna miłość - silniejsza bo obustronna.
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 04 lis 2005, 21:33

M.A.T., mama chciala zeby pojsc na policje na jakas obdukcje czy co, ja sie nie znam ale nei chce robic tego.
So understand;

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 04 lis 2005, 21:34

Kermit pisze:M.A.T., mama chciala zeby pojsc na policje na jakas obdukcje czy co, ja sie nie znam ale nei chce robic tego.

A wasi rodzice sie nie znaja ??
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
M.A.T.
Bywalec
Bywalec
Postautor: M.A.T. » 04 lis 2005, 21:38

jak uwazasz, Twoj wybor. ja bym poszedl bo jak koles by mnie chcial zabic, to bym tego tak nie zostawil.

a wracajac do glownego tematu. to jak wszyscy tu pisal a ty nie uwiezyles panna okazala sie wredna suka. to co sie stalo mam nadzieje ze wyleczy cie juz z wszystkich przeprosin, przebaczen itd.

wiem ze ci ciezko, ale nie daj sie jakiejs wrednej suce. tak jak juz pisalem wyzej bedzie bolalo jak cholera ale przjdzie predzej czy pozniej.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2005, 21:39 przez M.A.T., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 04 lis 2005, 21:38

Kermit pisze:On sie na mnie rzucil zaczal mnei dusic, wazy okolo 120 kg to nawet ruszyc sie nie moglem.Dusil mnie.Wyrwalem sie albo puscil - nie wiem upadlem na podloge.Znowu sie rzucil na mnie dusil mnie, mial noz albo siekiere, cale rece mam pokaleczone caly jestem jeszcze we krwi. Krzyczal:"ja cie k*** ZABIJE WYKONCZE!!!" jakims CUDEM udalo mi sie uciec.

censored.....po prostu mnie zatkało....Gdybym znalazł się w takiej sytuacji, uruchomiłby mi się taki agresor, że bym stracił wszelkie chamulce i gościa po prostu zajeba.ł - nożem, czymkolwiek - nie myśląc o konsekwencjach.. Może dlatego, że z reguły zawsze coś ze sobą nosze - butterfly albo kastecik - szczególnie wieczorem...a.Kermit, nie zostawiaj tak sprawy! Ten sku.rwiel co Cię pobił w tym momencie złamał kilka paragrafów i grozi mu przynajmniej piątka z życiorysu. Donieś psiarni co się stało - obowiązkowo. Po prostu mnie censored zatkało.....
Trzymaj się!
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Kermit
Weteran
Weteran
Postautor: Kermit » 04 lis 2005, 21:41

A wasi rodzice sie nie znaja ??

znaja sie z widzenia

[ Dodano: 2005-11-04, 21:43 ]
dzieki wam za zrozumienie.Z milosci sie wyleczylem momentalnie - serio. Nie chce jej znac. przez jebane 3 lata moja matka NIGDY zlego slowa jej nie powiedziala NIGDY. a ja takie cos dostalem... za nic
So understand;

Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 04 lis 2005, 22:12

a mi juz po prostu rece i nie tylko opadly Kermit. Juz sie nie bede wypowiadac w tym temacie bo z tego co widze to to po prostu nie ma sensu :] Tyle z mojej strony

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”