Problem ze znalezieniem drugiej połówki

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
olo
Zaglądający
Zaglądający
Problem ze znalezieniem drugiej połówki

Postautor: olo » 03 lis 2005, 00:23

Witam wszystkich.
Rozstałem się z dziewczyną już ponad pół roku temu. A rozstałęm się po tym jak koledzy otworzyli mi oczy z kim jestem. Trafiłem na nieodpowiednią ale zaważyłem to dopiero po 15 miesięcach kiedy zaczeły się kłutnie o byle co. A później dowiedziałęm się od koleżanki, kiedy już było po wszystkim, że zdradziła mnie kiedy wyjechałem na 3 miesiąca. I teraz się cieszę, że nie jestem z nią związany, bo nie mam powodu się denerwować, że coś znowu jej nie pasi.
Mam 20 lat i nie mam dziewczyny. Nie wiem dlaczego. :( Jestem przystojny, wysoki i niczego mi nie brak. Ale jak pójde np. na dyskoteke to nie ma fajnych dziewczyn, z którymi można byłby poznać bo jest taka sytuacja:
1. przychodzą zajęte z chłopakami lub
2. przychodzą z koleżankami, którę chcą spędzić miło wieczór z koleżankami a nie facetem lub
3. są brzydkie i nie godne uwagi lub
4. coś jeszcze ....
Zwracam się od dziewczyn: Gdzie i w jakich okolicznościach lubicie być podrywane/poznawać chłopaków i czym was można zainteresować?
Ostatnio zmieniony 03 lis 2005, 00:30 przez olo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 lis 2005, 00:27

olo pisze:czym was można zainteresować?

Całym sobą.
olo pisze:Gdzie i w jakich okolicznościach lubicie być podrywane/poznawać chłopaków

W atmosferze luzu zabawy czy swobody. Ni ekubię kiedy mam 100 rzeczy na głowie. Wtedy sie wnerwiam raczej.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 lis 2005, 00:28

Ej gosciu to nie serwis matrymonialny, takie rzeczy to na fotka.pl, sympatia.onet.pl. Naprawde sliczny jestes ale to nie jest forum od takich rzeczy.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
olo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: olo » 03 lis 2005, 00:29

To nie jest żadna promocja siebie!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 lis 2005, 00:30

To nie jest żadna promocja siebie!

Tez mi sie tak zdaje. TFA nie jesteś przemęczony czy coś?:> [to nie jest złośliwe!]
Awatar użytkownika
olo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: olo » 03 lis 2005, 00:32

Heh może i masz racje :) po prostu chciałem dowiedzieć się jak to jest, ale później pomyślałem że to i tak nic nie da, ponieważ nie ma uniwersalnych sytuacij.

[ Dodano: 2005-11-03, 00:35 ]
Czy są jakieś sztuczki na które dalibyście poderwać?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 lis 2005, 00:41

olo pisze:Czy są jakieś sztuczki na które dalibyście poderwać?

Teraz to nie bom zajęta.
Ale cenię spontan i orginalnośc. Ta z pewnością by przykuła moją uwagę i zaciekawiła osoba.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 lis 2005, 00:56

Ok, moze troche i jestem przemeczony :D wiec czesciowo zwracam honor.

olo pisze:Rozstałem się z dziewczyną już ponad pół roku temu. A rozstałęm się po tym jak koledzy otworzyli mi oczy z kim jestem. Trafiłem na nieodpowiednią ale zaważyłem to dopiero po 15 miesięcach kiedy zaczeły się kłutnie o byle co. A później dowiedziałęm się od koleżanki, kiedy już było po wszystkim, że zdradziła mnie kiedy wyjechałem na 3 miesiąca. I teraz się cieszę, że nie jestem z nią związany, bo nie mam powodu się denerwować, że coś znowu jej nie pasi.

Czyli jak widzisz, nie ma czego zalowac <browar>

olo pisze:Mam 20 lat i nie mam dziewczyny. Nie wiem dlaczego. Jestem przystojny, wysoki i niczego mi nie brak. Ale jak pójde np. na dyskoteke to nie ma fajnych dziewczyn, z którymi można byłby poznać bo jest taka sytuacja:
1. przychodzą zajęte z chłopakami lub
2. przychodzą z koleżankami, którę chcą spędzić miło wieczór z koleżankami a nie facetem lub
3. są brzydkie i nie godne uwagi lub
4. coś jeszcze ....

Hmm jak dla mnie to troche narcyzmem traca, moze za wysoko patrzysz i nie widzisz ?
Trzeba umiec zainteresowac kobiete, ja tez na swoja urode nie ukrywam ze nie narzekam, trzeba znac swoja wartosc :D ale przekonalem sie ze to nie wystarczy stary. Bo skoro tej dziewczyny nie masz to widac jakis problem jest i to ze fizycznie niczego nie brakuje to nie wszystko <yes>. Moze te kobiety tak samo jak Ty je, uwazaja Ciebie za niegodnego uwagi, zastanawiales sie nad tym ? Cos mi sie wydaje ze masz zle podejscie do sprawy, a twierdze tak dlatego bo sam takie kiedys mialem <browar> Jak moon powiedziala musisz interesowac kobiety calym soba, bo to ze wpadniesz na parkiet na dyskotece, albo przysiadziesz sie do stolika i zaczniesz bajerowac nie wystarczy, masz takie same szanse jak kazdy inny mniej przystojny, a nawet powiem wiecej, koles ktory wydaje sie byc przystojny szybciej moze byc potraktowany przez kobiete przy stoliku za jakiegos pustego maczo cfaniaczka, ktory szuka dupy do zaliczenia, niz czlowiek mniej urodziwy. Uwierz mi, wiem co mowie <browar>
Awatar użytkownika
olo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: olo » 03 lis 2005, 01:01

TFA trafiłeś w 100% że na dyskotekach tak właśnie patrzą kobiety na facetów i z tego powodu mi trochę przykro. Może i masz racje że za wysoko patrze. Ale sam pewnie wiesz jak cięzko przekierować swoje spojrzenie w tej sprawie........... <browar>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 lis 2005, 01:03

Dodam jeszcze ze dyskoteka w ktorej trzeba drzec gebe zeby porozmawiac z dziewczyna nie jest dobrym miejscem na szukanie drugiej polowki, bo zakladam ze szukasz dziewczyny na stale. sa lepsze miejsca, zwykle puby, czy nawet biblioteka (tak tak ! biblioteka) i tam mozna sie dopiero wykazac, w ciszy i skupieniu zainteresowac sie kobieta, bo na dyskotece to co najwyzej miozesz wziac numer, ale czy ci da i w jakim celu ci go da to juz inna sprawa.
Awatar użytkownika
olo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: olo » 03 lis 2005, 01:05

nie szukam dziewczyny na jedną noc :)
Awatar użytkownika
bubu
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: bubu » 03 lis 2005, 01:32

A na cholere ci baba?? Nie masz na co kasy wydawac??
Awatar użytkownika
olo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: olo » 03 lis 2005, 01:35

fakt że oszczędniej jest bo ne trzeba kasy wydawać na kwiaty, prezenty, płacic za wejscie itd.... Ale wiesz nuda jest troche :)
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 03 lis 2005, 13:20

Idź do agencji
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 03 lis 2005, 17:58

A nie mysleliscie tu na forum o tego typu kaciku do zawierania znajomosci? Chociaz w sumie jak ktos komus wpadnie w oko z postow to sie tez znajomosc nawiaze :D

Stary, masz 20 lat i jestes sam. Hehe ja mam 21 i tez jestem sam.
I co mam teraz zrobic :D
Dzis nad tym pomysle :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Atomówka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Atomówka » 03 lis 2005, 18:45

Ty się zastanawiasz gdzie i na co poderwać dziewczynę a ja sie zastanawiam gdzie można zanleźć fajnego chłopaka.
A kącik nie byłby złym pomysłem.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 lis 2005, 18:52

A po co kacik ?, macie gg, pw itd. przeciez.
Awatar użytkownika
Atomówka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Atomówka » 03 lis 2005, 19:06

Żeby było coś nowego. A ty ja nie chcesz to nie musisz brac w tym udziału.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 lis 2005, 19:11

A skad ta zlosliwosc przepraszam ? <pijak>

[ Dodano: 2005-11-03, 19:16 ]
Zastanow sie co w tym dziale by mialo byc, randki ? flirt ? przeciez jest chat na forum, ci co chca daja nr. gg, po co zaraz oddzielny dzial ??
Awatar użytkownika
Atomówka
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Atomówka » 03 lis 2005, 19:20

To nie była złośliwość tylko stwierdzenie a temat forum jest o miłości i uczuciach i mozna chyba tego szukac tutaj.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 03 lis 2005, 19:25

Forum... u Agnieszki "Wymień swoje doświadczenia, opinie, rady" - ja tu nie widze nigdzie nazwy "serwis matrymonialny". Od randek i szukana znajomosci jest naprawde wieeeeeeele przeznaczonych do tego stron, gdzie jest duuuuuzo wiecej ludzi <browar> .
Awatar użytkownika
olo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: olo » 03 lis 2005, 22:26

Macie rację dużo tego jest w tym necie. Ale uważam to za mało skuteczny sposób poznania, ponieważ można zostać łątwo oszukanym lub wykorzystanym :D
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 03 lis 2005, 23:16

moon pisze:Tez mi sie tak zdaje. TFA nie jesteś przemęczony czy coś?

Konkurencje wyczail :> <aniolek2>

olo pisze:Czy są jakieś sztuczki na które dalibyście poderwać?

na krolika z kapelusza polece bezdyskusyjnie :D

TFA pisze:Ok, moze troche i jestem przemeczony wiec czesciowo zwracam honor.

Bo gadulisz po nocach online tos przemeczony :>

TFA pisze:ja tez na swoja urode nie ukrywam ze nie narzekam

no prosze, jak to miedzy wierszami czasem mozna ciekawe informacje wyczytac :D
bubu pisze:A na cholere ci baba?? Nie masz na co kasy wydawac??

Odezwal sie "bezbabowiec" :P

Blazej30 pisze:Idź do agencji

<aniolek2> blazej ale on moze jeszcze nie taki desperat, a jak tak, to moze razem sie przejdzcie , bo chyba macie ten sam problem <aniolek2>
TFA pisze:A po co kacik ?, macie gg, pw itd. przeciez.

<browar>
Dodam teraz cos serio <aniolek2> drogi autorze tematu, Twoj problem tylko zawyza juz i tak wysobie statystyki :D jest masa facetow w Twoim wieku blakajacych sie po pubach, dyskotekach, bibliotekach :> itd ktorzy chca poderwac kobiete i znalezc "ta jedyna". Gdybys byl "wyjatkowy" to nie mialbys problemu, bo konkurencja bylaby Ci niestraszna, a tak to sie musisz napocic zeby przykuc uwage. Nie ma sposobow, bo kazde podsuniete beda nasze a nie Twoje, i to Ty stracisz na naturalnosci, nie potrafie zrozumiec ludzi szukajacych recepty na znalezienie polowki, to absurd! Grunt ze wychodzisz do ludzi i starasz sie, i tak trzymaj i badz niebanalny a nie powielaj czyjes schematy ;)
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
olo
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: olo » 03 lis 2005, 23:23

Wstreciucha pisze:Nie ma sposobow, bo kazde podsuniete beda nasze a nie Twoje, i to Ty stracisz na naturalnosci, nie potrafie zrozumiec ludzi szukajacych recepty na znalezienie polowki, to absurd! Grunt ze wychodzisz do ludzi i starasz sie, i tak trzymaj i badz niebanalny a nie powielaj czyjes schematy

Zgadzam sięz tobą na ten temat Wstreciucha. Wszystkie faceci myślą że to oni decydują kiedy i kogo poderwać a tak to naprawdę jest inaczej. to ONA pierwsza zadecyduje czy dać mu szanse i czy nie.... A my faceci żyjemy w nieświadomości tego.
And-
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: And- » 04 lis 2005, 00:13

olo pisze:Gdzie i w jakich okolicznościach

Nie wiem co robisz ale spróbuj poszukać w swoim środowisku. Możesz ją znaleźć bliżej niż myslisz. Rozejrzyj się. I NIE zaczynaj nic na siłę! Też tak miałem. Teraz jestem z dziewczyną, którą znam od 13 lat!!! <calus> tak będzie!

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”