eng pisze:akt prosty ?
Można by się pokusić o akty jakichś spaślaków.
Na końcu erotycznej serii aktów pokazać w całości "wieloryba". To byłoby ponad przeciętność.
Moderator: modTeam
Mysiorek pisze:Można by się pokusić o akty jakichś spaślaków.
Na końcu erotycznej serii aktów pokazać w całości "wieloryba". To byłoby ponad przeciętność.
Kermit pisze:nei byl bym w stanie robic zdjecai nagim facetom. Zapaskudzil bym swoj sprzet
Mysiorek pisze:Jednak Twoja dziewczyna ma uzasadnione obawy o Twoją bezstronność.
Spinka pisze:Facetów nie, grubych nie, brzydkich nie - chcesz po prostu na dupę popatrzeć?
sophie pisze:Zgadzam sie z Mysiorkiem i Spinka, nie jestes profesjonalny. Jako dobry fotograf
TFA pisze:A wy myslicie ze ci profesjonalni fotografowie to sa obojetni i bezstronni wobec kobiet ktore fotografuja ?
eng pisze:Fotografowanie facetów jest o wiele trudniejsze niż fotografowanie dziewczyn ... jak ktoś nie wierzy to niech sam sprawdzi ...
eng pisze:stereotypy, odmienność płci, ról społecznych, macho-nie macho itd, itp...
Spinka pisze:Możesz to wyjaśnić, bo nie wiem, co ma to wszystko do profesjonalnego podejścia w fotografowaniu?
eng pisze:Moim zdaniem jestem w stanie zrozumieć argument 'porzygam się' - ma to niewątpliwie swoje uzasadnienie ... ja go rozumiem ...
Spinka pisze:wybiera takie, przy których mu staje,
eng pisze:Ciało kobiety od zawsze fasynowało artystów, rzeźbiarzy, malarzy potem fotografów ... i to jest normalne ...
eng pisze:Moje poczucie estetyki jest narażone na przykrości i nieprzyjemne widoki ...
eng pisze:Spinka napisał/a:
wybiera takie, przy których mu staje,
jeśli chce tylko fotografować to życzę szczęścia, nie da się tak pracować ...
Spinka pisze:Nie nadajesz się na fotografa, skoro tylko podobające ci się panienki możesz fotografować. Fotograf dostając zlecenie nie zawsze sobie modelki wybiera. czasem musi dla zleceniodawcy dwóch gejów sfotografować i nie rzyga.
Spinka pisze:Ja mu życzę szczęścia, jesli chce nie tylko fotografować....
eng pisze:według ciebie ginekologowi też stoi podczas badanianiesądzę ...
eng pisze:Moim zdaniem jestem w stanie zrozumieć argument 'porzygam się' - ma to niewątpliwie swoje uzasadnienie ... ja go rozumiem ...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 370 gości