TedBundy pisze:Racja, niestety
A tam zaraz niestety, trzeba umiec sie smiac ze wszystkiego.
Moderator: modTeam
TFA pisze:Dodam tylko, ze jakby dziewczyna zdradzila mnie z 16latkiem to nie wiem czemu ale nie czulbym sie szczegolnie zalamany, wysmialbym, zostawilbym
Gorgon pisze:o to ze 16latek fantazjuje ze moze byc traktowany powaznie przez dojrzalsza kobiete, gdy sam nie wie zapewne co to powaga usmiech sorry, badzmy realistami, sa rozne wypadki, ale bez przesady Banan
Gorgon pisze:kinek, mysl jak kobieta, zwiazalbys sie z 16 letnim gowniarzem, moze wyrosnietym [190cm etc] ale jednak emocjonalnym dzieckiem??
kinek pisze:2. nie znasz (cie) chlopaka ale od razu zakladacie ze jest osioł bo mysli o 22-latce.
krzysiekzxc pisze:co sądzicie o związku chłopak lat 16 a dziewczyna 22 ? oczekuje waszych opini
Wstreciucha pisze:krzysiekzxc pisze:co sądzicie o związku chłopak lat 16 a dziewczyna 22 ? oczekuje waszych opini
Biorac pod uwage ze ona bedac w Twoim wieku juz emocjonalnie byla jakies 50% dojrzalsza od Ciebie, niz Ty teraz , to moge stwierdzic tylko jedno: zadnego zwiazku z tego nie bedzie, ona chce sie zabawic bo kreca ja mlodsi, a Twoja fascynacja wynika pewnie nie tylko z tego ze jest byc moze atrakcyjna , ale po prostu ze mogla sie zainteresowac wlasnie 16latkiem ktory z gruntu nie moze miec nic "zwiazkowego" 22-latce do zaoferowania.
Pozdrawiam
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 373 gości