Pomoc
Moderator: modTeam
Pomoc
Jak pomóc komus wyjść z dołka po rozstaniu z miłością??
Najlepiej jest z taka osoba gdzies wyjść by ta osoba mogła choć na chwile zapomniec o tym wszystkim co ja zranilo. Najlepiej zabrac ja na jakies lody( bez aluzji) i porozmawiac wspominajac dawne lata...mile spedzone, lub wziasc na zakupy, ale na pewno nie rozczulac sie nad ta osoba.
W takim przypadku nalezy pokazac tej osobie ze zycie sie jeszcze nie skonczylo, i ze czeka ja jeszcze wiele pieknych chwil. (moze nawet z Toba Mariuszu spedzonych)
W takim przypadku nalezy pokazac tej osobie ze zycie sie jeszcze nie skonczylo, i ze czeka ja jeszcze wiele pieknych chwil. (moze nawet z Toba Mariuszu spedzonych)
What can you see
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
a pale moon rises
The ships have come to carry you home.
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
mój pierwszy post... ;-)
no cóż, może na dobry początek nie zabłysnę jakaś niesamowicie odkrywczą recepturą na załagodzenie bólu po rozstaniu z ukochaną osobą, ale powiem ci jedno:
bądź przy koledze, niech czuje, że nie jest sam, rozmawiaj z nim, niekoniecznie nawet na TEN temat, być może nie ma ochoty się uzewnętrzniać... a najlepiej podeślij go do mnie na kurację
no cóż, może na dobry początek nie zabłysnę jakaś niesamowicie odkrywczą recepturą na załagodzenie bólu po rozstaniu z ukochaną osobą, ale powiem ci jedno:
bądź przy koledze, niech czuje, że nie jest sam, rozmawiaj z nim, niekoniecznie nawet na TEN temat, być może nie ma ochoty się uzewnętrzniać... a najlepiej podeślij go do mnie na kurację
Ale to prawda na otarcie łez jest dobrze "znalezc"sobie kogos innego, choc na pewnien czas.
Sama tez bym nie chciała byc takim obiektem.
nie chcialabym byc nigdy "obiektem na otarcie lez"
Sama tez bym nie chciała byc takim obiektem.
What can you see
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
on the horizon?
Across the sea
a pale moon rises
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”