Moderator: modTeam
TedBundy pisze:I tak część forumowiczów ma nie za wariata:)
Bajzel pisze:ona sie nie dala poderwac, ona poprosila mnie o zainterweniowanie, bo on byl wyjatkowo nachalny - nie bede pisal co robil, ale przypuszczam ze kazdy facet ktory ma jaja postapilby tak samo jak ja.
Bajzel pisze:masz przerypane to tak w znaczacym skrocie. ja nie wyniosl bym sie z pracy nie pokazuj swojej slabosci. zyj jak gdyby nigdy nic, wiem ze bedzie bolalo. a potem w najmniej oczekiwanym momencie podstaw dla tego sukin**** nogę. zemsta jest slodka, to rozkosz bogow. spraw zeby to on opuscil firme, zeby to go bolalo. zeby ona cierpiala. mialem podobna sytuacje. kiedys taki pajac przystawial sie do mojej panny byl koszykarzem. zalezalo mu tylko na dwoch rzeczach na koszykowce i na mojej ukochanej. myslal ze nie wiem o tym ale wiedzialem. udawal mojego kumpla, ktoregos dnia zadzwonil do mnie pochwalic sie ze dostal powolanie do reprezentacji kraju kadetow. co zrobilem? na klatce schodowej rozpialem zylke na wysokosci kolan-zawsze lubial zbiegac po schodach. polamal noge w dwoch miejscach i lewa reke. a potem, a potem codziennie odwiedzialem go w szpitalu z moja luba i beznamietnie rozmawiajac z nim calowalem po szyi i obmacywalem swoja panne. dostal sukinkot za swoje. tak jestem msciwy!
Andrew pisze:Wy obaj nie macie pojecia co to "Honor"
czyn kwalifikuje sie pod paragraf ten sam co zarzucono pielegniarkom, co se to zdjecia robiły ! , głupi jestes i na głupiego trafiłeś , i tylko dlatego nie masz sprawy karnej
Nok3310 pisze:(...)
___ToMeK___ pisze:Jak ta cala sprawa z ta kobieta ma sie do tamtej z mezatka (takze kolezanka z pracy)???
Nok3310 pisze:moon pisze:odetnij sie od tego.
nie moge mijac jej obojetnie, uciekac od niej wzrokiem jakby nie istniala..
Nok3310 pisze:jestem zodiakalnym skorpionem.. pamietliwy znak.. spale za soba wszystkie mosty.. pozostanie przepasc...
pekniete serce jest jak palac ze szkla.. gdy rozbije sie na tysiace kawalkow nie uda sie go poskladac by byl taki jak dawniej..
TFA pisze:Co do tematu to nie ma wg. mnie czegos takiego jak odbijanie dziewczyn, bo jesli ktos odbija ci dziewczyne to znaczy ze ona nigdy nie byla twoja, ze nie mogles jej ufac i sama tego chciala a nie koles ja odbil, bo "odbicie" to tak brzmi jakby ktos dziewczyne sila komus zabral.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 146 gości