dziwka?
Moderator: modTeam
- Wstreciucha
- Weteran
Ja tylko w kwestii genezy puszczalstwa - geny... hmm wolne żarty..., mordercą też się można urodzić
? i jak potem postępować wobec takich urodzonych
? obwinić nijak, ale prewencyjnie w imię ochrony społeczeństwa odizolować, najlepiej na wieki, jak najbardziej... ale to już było!!!
więc rzekł Mysiorek <browar>
Do topiku - również mam nadzieję, że to prowokacja, ale łba se nie dam uciąć - podłe czasy... :565: , nie to co za miłościwie nam panującego Franza Josefa...
, jak mawiają humorzaste babuszki na plantach
ps - aha jeszcze jedno - Andrew wbrew własnym słowom się nie zmieni, więc powodzonka, bo płytę ma niezdzieralną...
więc rzekł Mysiorek <browar>
Do topiku - również mam nadzieję, że to prowokacja, ale łba se nie dam uciąć - podłe czasy... :565: , nie to co za miłościwie nam panującego Franza Josefa...

ps - aha jeszcze jedno - Andrew wbrew własnym słowom się nie zmieni, więc powodzonka, bo płytę ma niezdzieralną...

lorenzen pisze:Do topiku - również mam nadzieję, że to prowokacja, ale łba se nie dam uciąć - podłe czasy... , nie to co za miłościwie nam panującego Franza Josefa... , jak mawiają humorzaste babuszki na plantach
Przeciez takich lasek w jej wieku to jak na pęczki, znajdz mi np. na 10 dziewczynek chociaz ze dwie ktore nie zdradzaja faceta, albo daja na lewo i prawo.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
- Richard Ramirez
- Bywalec
A ja mam na ten temat odmienne zdanie. Kiedy laska zabawia sie z wieloma facetawi nazywa sie ja szmata czy suka jak wolicie a kiedy robi to facet to sie mowi ze jest kozak albo Rocco (od Rocco Siffredi - gwiazdor filmow xxx) w pozywnym oczywiscie znaczeniu. Dziewczyno jestes mloda wiec powinnas sie bawic tak jak ja wiec nie ma w tym nic zlego. Jedyna negatywna rzecz jaka tu widze to twoj facet. Po cholere Ci staly zwiazek skoro lubisz sie bawic w ten sposob?? Ja dlatego nie mam laski zeby zadnej nie ranic chociaz niektorzy moi kumple twierdza ze jestem censored.iarzem i maja racje ale mi jest z tym dobrze - moze z Toba jest podobnie. Mam np fajna kolezanke z ktora umawiamy sie tylko na sex. Ja wiem, ze ona sypia z roznymi facetami a ja z roznymi laskami ale mimo to spotykamy sie czasem tylko dla dobrego sexu i uwazam ze to jest w pozadku wiec radzilbym Ci zerwac z kolesiem albo zaproponuj mu inny rodzaj znajomosci - bardziej luzny i wtedy zobaczysz reakcje. Moze on tez chce sie jeszcze bawic tak jak Ty??
Nie ma żadnego
zoraj, nie ma żadnego jutro, jest tylko dziś...

Richard Ramirez pisze:Moze on tez chce sie jeszcze bawic tak jak Ty??
Jeeee bawcie sei razem...alebo lepiej zaproscie jeszcze wiecej panow do zabawy...niech cie grzmoca ile wejdzie...
I mowie ci najlepiej sie zastanow czy w takim wieku nie za bardzo w dorosla sie bawisz...bo naprawde moze kiedys bedzie ci wstyd spojrzec w lustro...
A twoja argumentacja i tak do mnie nie trafia bo nawet gdybys nie miala wpisanego wieku to i tak widac ze z dzieckiem rozmawiam...
Pamietaj o mleku...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
lollirot pisze:grzmoccie sie z kim popadnie, ale oszukiwanie jest be.
Skoro tak , to po co wierzacy chodza do spowiedzi ? po co , dlaczego grzeszą ? dlaczego zawsze jedne "rzeczy" sprowadzicie do normalnosci, mniej gorszacych , a inne nie ! Powiem Wam dlaczego , bo tak zostaliscie wychowani , i wydaje sie wam ze tak byc musi i to jest najlepsze ! Gdyby było odwrotnie , stali byscie po drugiej stronie ! Tu i jest przykład ! : sex analny , jedni uwazaja go ze "bee!" a Wy go ganicie ! Tylko dlatego, ze Wam on pasuje !
wiec nie nazywajcie dziewczyn "szmatami" dlatego ze lubią coś innego !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- ___ToMeK___
- Uzależniony
niezapominajka pisze:czy ja jestem suką?
nie zdziw sie, jak za jakis czas brudy wyjda na jaw, a Ty zostaniesz wzbogacona o nowy atrybut w postaci etykiety o tresci "dziwka"/"cichodajka"/"puszczalska"/"łatwa"/...
Tak latwo sie jej nie pozbedziesz, o ile w ogole. Wtedy wyjsciem bedzie zmiana srodowiska (w sensie globalnym)...
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Dokladnie, a ludzie jeszcze lubia przykoloryzowac.
no nie którzy to potrafią cżłowiuekowi życie umilic
najgorsi sa dla mnie nei którzy chłopacy, chodza z dziewczyną , kochają się z nia itd ,a jak się z s\dziewczyną rozchodza to gadają pierdoły że byliu z nia tylko dla seksu i opowiadają co tam z robili. Normalnie w glowie mi sie nie mieści ze moze byc taka pustota wsród ludzi....i wyrabiaja dziewczynie w ten sposób opinie w sórd ludzi która czasami nawet nie ma nic wspólnego z prawda..
A facet w ten sposób świadczy o swojej dotrosłości <belt1>
you touch me
in special places...
in special places...
- ksiezycowka
- Weteran
mikaaa pisze:no nie którzy to potrafią cżłowiuekowi życie umilic
najgorsi sa dla mnie nei którzy chłopacy, chodza z dziewczyną , kochają się z nia itd ,a jak się z s\dziewczyną rozchodza to gadają pierdoły że byliu z nia tylko dla seksu i opowiadają co tam z robili. Normalnie w glowie mi sie nie mieści ze moze byc taka pustota wsród ludzi....i wyrabiaja dziewczynie w ten sposób opinie w sórd ludzi która czasami nawet nie ma nic wspólnego z prawda..
A facet w ten sposób świadczy o swojej dotrosłości
To nie facet. To dziecko jeszcze!!
Jezuuu..Wstyd mi za Ciebie, jakbym sie tak zachowywala jak Ty to nie moglabym nikomu potem w oczy spojrzeć. Rok mlodsza jestes, a nawijasz jak bys na serio miala 10 lat...
Ciekawe co na to Twoj chlopak, bo jesli Ci pozwala i nie przeszkadza mu to, to tylko gratulacje moge zlozyc...
Nie nazywam Cie szmatą..Ale ktos kogo kiedys zranisz z pewnoscia Ci takich slow nie poszczędzi.
Andrew to jak mam 17 lat to tez mi wszystko wolno?? Fajnie ^^
Ale i tak ja sie wole szanowac i jak juz, to robic to z kims kogo kocham i komu ufam a nie gdzies z a plecami z wszystkimi jego kolegami... Żal
Ciekawe co na to Twoj chlopak, bo jesli Ci pozwala i nie przeszkadza mu to, to tylko gratulacje moge zlozyc...

Nie nazywam Cie szmatą..Ale ktos kogo kiedys zranisz z pewnoscia Ci takich slow nie poszczędzi.
Andrew to jak mam 17 lat to tez mi wszystko wolno?? Fajnie ^^
Ale i tak ja sie wole szanowac i jak juz, to robic to z kims kogo kocham i komu ufam a nie gdzies z a plecami z wszystkimi jego kolegami... Żal
-
- Zaglądający