Asz! żal dupe ściska...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 04 paź 2005, 00:07

Mówisz wpadasz w samozachwyt. To niedobże, to nie dobże Kochana :D
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 04 paź 2005, 00:10

Widac mam powody Krzychu ;P
Awatar użytkownika
Gregor
Bywalec
Bywalec
Postautor: Gregor » 04 paź 2005, 00:26

1) censored mnie jak banda mlodych szczyli (szczyle nie ze wzgeldu na wiek tylko rozum) idzie przez miasto,jest pijana lub tylko udaje, i lamie mlode drzewka;pajace na nikogo sie nie postawia bo sa ciency to swoja "sile" pokazuja na drzewkach-IDIOCI!!

2) nie znosze jak jade za kims np. 70km/h ,nie odpowiada mi ta predkosc wiec probuje go wyprzedzic a ten nagle przyspiesza czym stwarza spore zagrozenie-po prostu nie moge z debili ktorzy nie moga byc wyprzedzeni-po prostu chamstwo nie zna granic na polskich drogach... <zly3>

pozdrawiam

[ Dodano: 2005-10-04, 00:31 ]
swoja droga,chamstwo na drogach to material na osobny topic,dosc obszerny topic... <belt3>
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 04 paź 2005, 00:52

Gregor pisze:1) censored**** mnie jak banda mlodych szczyli (szczyle nie ze wzgeldu na wiek tylko rozum) idzie przez miasto,jest pijana lub tylko udaje, i lamie mlode drzewka;pajace na nikogo sie nie postawia bo sa ciency to swoja "sile" pokazuja na drzewkach-IDIOCI!!

Gregor pisze:1) censored**** mnie jak banda mlodych szczyli (szczyle nie ze wzgeldu na wiek tylko rozum) idzie przez miasto,jest pijana lub tylko udaje, i lamie mlode drzewka;pajace na nikogo sie nie postawia bo sa ciency to swoja "sile" pokazuja na drzewkach-IDIOCI!!

Dokładnie ostatnio mnie to włąśnie zdenerwowało, złamali świeżo zasadzone dżewko było najfajniejsze ze wszystkich przy tej drodze.....
Ehhh.. biedne dzewko
A zwłaszcza censored mnie wycinanie dżew w miescie, Ostatni poszło kilkanaście.

Wyjebali chyba z 12 zeby lepiej było widać nasza wieś, bo Papież przyjechał i leciał helikopterem nad bydgoszczą.
Dzizas ! Co za debile :D

Well...

Why is the man...

zenek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: zenek » 04 paź 2005, 21:06

a mnie osobiscie wqu***a ...
hmmm tak wlasciwie to tylko jak ktos udaje ze jest nadczlowiekiem i sie wywyzszac probuje a co do drzewek to ja w miescie u siebie nie widzialem mlodych drzewek :/
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 04 paź 2005, 22:17

Oólnie o ja po prostu jestem nad człowiekiem i nic nie jest wstanie tego zmienic. Ale jestem skromny i tego nie okazuje :D <aniolek2>

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
nEO~
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: nEO~ » 06 paź 2005, 19:11

a tak btw. jak sie spale to mnie nic nie wq.rwia :P

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”