Andrew pisze:To tez Ci napisałem wyraznie i to z wykrzyknikami ! coś insynułujesz ...niuepotrzebnie , jestem draniem , ale bez przesady![]()
Teraz juz doczytalam porzadnie <browar>
Moderator: modTeam
lizaa pisze: bede myslec o ilu ciasteczkach mi nie mowi.
Nikola pisze:to chyba najbardziej absurdalna sytuacja o jakiej słyszałam...
Andrew pisze: a jak ci przyjdzie na ciasteczko z kremem , to też skosztuj ! wszak swiat sie od tego nie zawalibyle by kochał i to prawdziwie ! <browar>
Andrew pisze:Ty masz myslec ... a jak ci przyjdzie na ciasteczko z kremem , to też skosztuj ! wszak swiat sie od tego nie zawali![]()
Andrew pisze:Najbardziej absurdalną sytuacja jest kochanie isc na wojne za swój własny kraj , przelewac krew , ginąć , albo byc kaleką , podczas gdy ten sam kraj ma cie potem w dupie
ToMeK pisze:jasssssne, do jego kolejnego wyjazdu ...
Zobaczymy czy wybaczysz mu kazda zdrade, prawdopodobnie za jakis czas staniesz z tym problemem twarza w twarz...
Mamy potencjalnego tworce tematu o nieszczesliwym koncu cudownego zwiazku
malenstwo pisze:On mnie nie zdradzi, przynajmniej tak mi sie wydaje, ufam Mu. (chwilowo gorzej w druga strone, ale mam nadzieje ze to sie zmieni). Ja rowniez Go nie zdradze, chociazby dlatego ze juz raz to zrobilam i byla to najgorsza noc w moim zyciu. Jezeli nastapi koniec mojego zwiazku, to na pewno nie z powodu zdrady, ale czy bedzie szczesliwy czy nie, tego nie wiem, czyli tym bardziej nie wiesz tego Ty.
___ToMeK___ pisze:powinnas docenic to, ze od razu nie kopnal Cie w d...
___ToMeK___ pisze:Ja wychodze z zalozenia popartego doswiadczeniami z przeszlosci, ze jak dziewczyna zdradzi raz i jej sie to wybaczy, to kolejna zdrada jest tylko kwestia czasu...
___ToMeK___ pisze: Dla mnie zdrada to niewybaczalny blad. Jesli do niej dochodzi to koncze zwiazek poniewaz wierze, ze istnieje ktos inny, z kim mi bedzie lepiej i kto nie bedzie myslal tylko o wlasnej dupie lecz mial na uwadze takze konsekwencje i to co ja poczuje.
Yasmine pisze:Jesli druga osoba zdradzi a sie jej wybaczy, to wtedy osoba, ktora zdradzila wie,ze jesli znow zdradzi to swiat sie nie zawali.
___ToMeK___ pisze:istnieje ktos inny, z kim mi bedzie lepiej i kto nie bedzie myslal tylko o wlasnej dupie lecz mial na uwadze takze konsekwencje i to co ja poczuje
Andrew pisze:Sami sobie komplikujecie życie , w takich wypadkach , pomijam gdy partner jest surczybykiem ! <browar>
a powiedz ptaszku gdzie Ty masz problem? gdybyś sie nie dowiedziała , ze cie np. mąż zdradził , zyłaś by z nim do konca swych dni i kochała jak nikogo na swiecie ! czyż nie
<browar>
Yasmine pisze:___ToMeK___ napisał/a:
Dla mnie zdrada to niewybaczalny blad. Jesli do niej dochodzi to koncze zwiazek poniewaz wierze, ze istnieje ktos inny, z kim mi bedzie lepiej i kto nie bedzie myslal tylko o wlasnej dupie lecz mial na uwadze takze konsekwencje i to co ja poczuje.
Zgadzm sie w pelni .
Jesli druga osoba zdradzi a sie jej wybaczy, to wtedy osoba, ktora zdradzila wie,ze jesli znow zdradzi to swiat sie nie zawali. Przeciez juz raz zostalo jej wybaczone. Moze zdradzic po raz drugi (bo skora raz zdradzila, znaczy ze ma sklonnosci do "niewiernosci").
malenstwo pisze:W tym miejscu jest zupelnie inaczej. Wiem, ze gdybym zdradziła jeszcze raz, skrzywdzilabym go tak bardzo, ze nie dosc, ze nie moglby byc ze mna, to mysle ze bal by sie byc z kimkolwiek innym, przestałby wierzyc ze:
malenstwo pisze:On mnie nie zdradzi, przynajmniej tak mi sie wydaje, ufam Mu. (chwilowo gorzej w druga strone, ale mam nadzieje ze to sie zmieni). Ja rowniez Go nie zdradze, chociazby dlatego ze juz raz to zrobilam i byla to najgorsza noc w moim zyciu. Jezeli nastapi koniec mojego zwiazku, to na pewno nie z powodu zdrady, ale czy bedzie szczesliwy czy nie, tego nie wiem, czyli tym bardziej nie wiesz tego Ty.
Andrew pisze:Gdyby moi dziadkowie teraz zyli , i zobaczyli co jest , wracajac sie wstecz siedli by sobie i w nosie dłubali , zamiast walczyc !
Andrew pisze:on powiedzmy, ze nas nie interesuje
Andrew pisze:...po co to było ?
Hyhy pisze:Dlaczego najgorsza noc w zyciu opowiedz mi o tym jesli nie chcesz tu - na priv.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości