lollirot pisze:zauwazenia tego
... i docenienia <browar>
Moderator: modTeam
Martyna pisze: nic nie robić, a tym razem dać wolną rękę facetowi, zobaczyć, jak on się stara, jak często sie nami interesuje, bo u mnie to najczęściej ja sie kleje do niego, to ja częściej wychodze z inicjatywą...
Martyna pisze:Ja sie ostatnio zastanawiałam nad innym experymentem... mianowicie, żeby nic nie robić, a tym razem dać wolną rękę facetowi, zobaczyć, jak on się stara, jak często sie nami interesuje, bo u mnie to najczęściej ja sie kleje do niego, to ja częściej wychodze z inicjatywą... Jestem ciekawa, jak długo wytrzymają bez nas (chodzi mi tu, ze my inicjujemy i zaczynamy pierwsze), niech teraz oni się wysilą troche
mrt pisze:W ramach protestu obcięłam paznokcie. Teraz też mam infantylne. I mam w dupie.
Martyna pisze:Ja sie ostatnio zastanawiałam nad innym experymentem... mianowicie, żeby nic nie robić, a tym razem dać wolną rękę facetowi, zobaczyć, jak on się stara, jak często sie nami interesuje, bo u mnie to najczęściej ja sie kleje do niego, to ja częściej wychodze z inicjatywą... Jestem ciekawa, jak długo wytrzymają bez nas (chodzi mi tu, ze my inicjujemy i zaczynamy pierwsze), niech teraz oni się wysilą trochee
Yasmine pisze:No u mnie tak samo. Moze tez tak sprobuje .
znaczy to inicjowac nie musze. On chetny, ale jak juz przytulic i pocalowac to ehhhh
sophie pisze:Chyba zrobie dokladnie to samo.
Choc marnie to widze...
Ja sie ostatnio zastanawiałam nad innym experymentem... mianowicie, żeby nic nie robić, a tym razem dać wolną rękę facetowi, zobaczyć, jak on się stara, jak często sie nami interesuje, bo u mnie to najczęściej ja sie kleje do niego, to ja częściej wychodze z inicjatywą... Jestem ciekawa, jak długo wytrzymają bez nas (chodzi mi tu, ze my inicjujemy i zaczynamy pierwsze), niech teraz oni się wysilą trochee
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 315 gości