Kto komu stawia
Moderator: modTeam
milosc nie liczy zlotowek
Zawsze to mowie i sie smiejemy
Czesciej ja chyba place, ale dlatego ze ona sie czesto nie upiera, a jak sie upiera to glupio mi ze placi za mnie
Ale zbyt duzo kasy nie mam wiec tak jak jest ze czasem ja czasem ona czasem po pol a czasem w ogóle jest ok
Zawsze to mowie i sie smiejemy
Czesciej ja chyba place, ale dlatego ze ona sie czesto nie upiera, a jak sie upiera to glupio mi ze placi za mnie
Ale zbyt duzo kasy nie mam wiec tak jak jest ze czasem ja czasem ona czasem po pol a czasem w ogóle jest ok
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
gloria pisze:hm, mam z tym problem. strasznie chce isc na koncert w czwartek, no ale bez niego? on nie m a w ogole teraz kasy, a ze to kosztuje naprawde nieduzo, chcialam mu po prostu kupic bilet. obrazil sie, nie mam pojecia czemu. stwierdzil ze to on jest mezczyzna, ple, ple, ple.
Widać nie wszyscy się godzą z równouprawnieniem... <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Czesciej moj kochany placi ale to z tego wzgledu ze On juz taki jest, nie pozwala mi za siebie placic a tymbardziej za niego no chyba ze bardzo mocno sie upre <protest> ze np. to ja zaplace za bilety do kina ale wtedy widze jego skwaszona minke ;/
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu "
-
- Zaglądający