Ile razy dostaliście kosza??
Moderator: modTeam
Hej !!!!
Ja nie dostałam może z raz kosza , a potem już nie , ale zato ja dawałam kilka razy kosza . Raz dałam kosza oprzyjacielowi mojego męża w dniu mego slubiu , biedak upił się z żalu . Dodam , że on dopiero co mnie poznał a już powiedział , " żałuje Aniu , żę się nie poznaliśmy wcześniej ." Do tej pory jestem jego kwiatkiem .
Ja nie dostałam może z raz kosza , a potem już nie , ale zato ja dawałam kilka razy kosza . Raz dałam kosza oprzyjacielowi mojego męża w dniu mego slubiu , biedak upił się z żalu . Dodam , że on dopiero co mnie poznał a już powiedział , " żałuje Aniu , żę się nie poznaliśmy wcześniej ." Do tej pory jestem jego kwiatkiem .
- ___ToMeK___
- Uzależniony
aniawcz pisze:Raz dałam kosza oprzyjacielowi mojego męża w dniu mego slubiu , biedak upił się z żalu . Dodam , że on dopiero co mnie poznał a już powiedział , " żałuje Aniu , żę się nie poznaliśmy wcześniej ." Do tej pory jestem jego kwiatkiem .
he? Albo mowil to z przymruzeniem oka albo niezly z niego przyjaciel
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
- artek17krk
- Bywalec
- Bywalec
Ja dalam jednego kosza i to mojemu najlepszemu przyjacielowi;/ pamietam to dosyc dobrze, niestety. Nasze kontakty pozniej sie troche rozluznily i juz nie jest tak jak bylo a najgorsze jest to ze ja wiem ze on dalej cos do mnie a trwa to juz gdzies od trzech lat;/
a kosza nigdy nie dostalam
a kosza nigdy nie dostalam
"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
- ___ToMeK___
- Uzależniony
Edytka:) pisze:Ja dalam jednego kosza i to mojemu najlepszemu przyjacielowi;/ pamietam to dosyc dobrze, niestety. Nasze kontakty pozniej sie troche rozluznily i juz nie jest tak jak bylo a najgorsze jest to ze ja wiem ze on dalej cos do mnie a trwa to juz gdzies od trzech lat;/
wg mojej definicji to nie jest przyjaciel
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
tepoblady pisze:4 zebrałem
hehe, fajne slownictwo
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
cubasa pisze:Widze ze niektorzy sa bardzo szczesliwi
1 raz dostali, kilka razy dali. No przynajmniej nie sa na deficycie Tak trzymać
Jeszcze zależy ile razy sie próbowało ... co z tego że sie dostało tylko 1 kosza jak sie miało odwage tylko raz podejść i po pierwszym niepowodzeniu już sie nie spróbowało przez dłuższy czas
Friendship, trust, honor
what else do we have
without this ...
we are no more than beasts
what else do we have
without this ...
we are no more than beasts
tepoblady pisze:co z tego że sie dostało tylko 1 kosza jak sie miało odwage tylko raz podejść i po pierwszym niepowodzeniu już sie nie spróbowało przez dłuższy czas
no pewnie ze tak. Ale chyba zgodzisz sie ze mną, że tym samym jest mniej przykrych doznań. W swoim poprzednim poscie mialem na mysli deficyt emocjonalny
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
___ToMeK___ pisze:wg mojej definicji to nie jest przyjaciel
wedlug mojej jest

"Obwiniamy świat o monotonię życia, o wlasne porazki, zapominajac, ze sami pozwolilismy umknac tej poteznej sile, ktora wszystko usprawiedliwia-Agape przyjmujacej postac entuzjazmu
"
Edytka:) pisze:wedlug mojej jest a to ze nasze kontakty sie rozluznily to dlatego ze ja tak chcialam bo widzialam ze go boli bardzo ze traktuje go innaczej niz by tego chcial, wlasnie wczoraj sie z nim spotkalam i sporo sobie pogadalismy
Ale nie moze byc twoim przyjacielem czlowiek ktory cos do ciebie czuje, wtedy moim zdaniem taki czlowiek oszukuje osobe w ktorej sie podkochuje, udajac ze jest jej przyjacielem, a wykorzystuje do do swojej "kampanii"
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
TFA pisze:Ale nie moze byc twoim przyjacielem czlowiek ktory cos do ciebie czuje, wtedy moim zdaniem taki czlowiek oszukuje osobe w ktorej sie podkochuje, udajac ze jest jej przyjacielem, a wykorzystuje do do swojej "kampanii"
ale on nie wykorzystywal tego do swojej kampanii, gdy tylko pojawilo sie uczucie do mojej osoby to mi to powiedzial, nic nie ukrywal przede mna.
"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”