Kto jest samotny niech sie tu wpisze.
Moderator: modTeam
Znam Łódź i to bardzo dobrze
Jest co robić w mieście, choć oczywiście w Wawie jest więcej możliwości
A, w Łodzi są gorsze drogi Kilińskiego przebija chyba wszystko... Te mega dziury przy samych szynach tramwajowych
[ Dodano: 2005-08-04, 00:30 ]
A, w Łodzi są gorsze drogi Kilińskiego przebija chyba wszystko... Te mega dziury przy samych szynach tramwajowych
[ Dodano: 2005-08-04, 00:30 ]
dandii pisze:można sie jeszcze nawalić zawsze . hm i iść do silvera popatrzeć w ekran . hm akurat sa to podobnie straszne miasta (wawa i łódź) tylko wy macie większe budynki ,ambasady i większe korki
Ehm... Co do cwaniakowania w Łodzi to sie nie zgadzam ( Jestem z Bałut )
Fakt, dresow nie brakuje ( ale to chyba w kazdym miescie ). Łódź jest przytulnym miastem
Jak ktos nie wie, gdzie chodzic po g. 22 to owszem... moze dostac po mordzie Ale te okolice sa raczej omijane. Mowie tu o "zgierskiej" ( mieszkam na zgierskiej ) czy tez "limance" ( zgierska jest kolo limanki )
Co do limanki to tam w ogole lepiej sie nie pokazywac. No, chyba ze ktos potrafi szybko biegac <YhY>
Fakt, dresow nie brakuje ( ale to chyba w kazdym miescie ). Łódź jest przytulnym miastem
Jak ktos nie wie, gdzie chodzic po g. 22 to owszem... moze dostac po mordzie Ale te okolice sa raczej omijane. Mowie tu o "zgierskiej" ( mieszkam na zgierskiej ) czy tez "limance" ( zgierska jest kolo limanki )
Co do limanki to tam w ogole lepiej sie nie pokazywac. No, chyba ze ktos potrafi szybko biegac <YhY>
sophie pisze:Co do limanki, to wcale nie trzeba oberwać Jeśli ma się "plecy" Ja nigdy nie musiałam zwiewać
Ja na limance bylem dwa razy w zyciu:
1 - Jak jeszcze nie wiedzialem co to 'limanka'
2 - Jak wracalem od kumpla na rowerq - Praktycznie to co 5 minut patrzylem sie czy ktos za mna nie biegnie
W dzien moze i jest spokojnie. Proponuje pochodzic wieczorem.
PS: Mieszkasz na limance ? Jezeli tak to sie nie dziwie... ze Cie nie ruszali... Fakt jest natomiast taki, ze kobiet nie ruszaja
Co do 'plecow" - Lepiej sie nie stawic ( wiem z doswiadczenia ) bo mozna jeszcze gorzej wpier*** dostac ;=/
ktos pisze:W dzien moze i jest spokojnie. Proponuje pochodzic wieczorem.
PS: Mieszkasz na limance ? Jezeli tak to sie nie dziwie... ze Cie nie ruszali... Fakt jest natomiast taki, ze kobiet nie ruszaja
Co do 'plecow" - Lepiej sie nie stawic ( wiem z doswiadczenia ) bo mozna jeszcze gorzej wpier*** dostac ;=/
Nie mieszkałam tam nigdy, ale znałam troche osób z tamtego rejonu
I właśnie jakoś tak to było, że najcześciej po zmroku tam bywałam
Stare czasy. Teraz już pewnie źle by sie skonczyla moja wizyta tam
Ostatnio zmieniony 04 sie 2005, 11:21 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sir Charles
- Weteran
bez przesady ze limanka jest taka straszna . jeśli nie wchodzisz w bramy to nikt cie tam nie zabije . to samo tyczy sie radwańskiej przy włókniarzy czy większości parków . na szczęście policja troche zapanowała nad tymi chłopaczkami i jest duzo lepiej . bo przecież niech sobie pija w tych bramach, moga palić , cpać i co jeszcze chca ale niech sie nie dowalaja do ludzi niewinnych . A swego czasu chodziłem po trudnych dzielnicach zeby zobaczyć jak jest naprawde . i zebrałem po ryju na górnej ale na szczęście nie za mocno.
bez przesady ze limanka jest taka straszna . jeśli nie wchodzisz w bramy to nikt cie tam nie zabije . to samo tyczy sie radwańskiej przy włókniarzy czy większości parków . na szczęście policja troche zapanowała nad tymi chłopaczkami i jest duzo lepiej . bo przecież niech sobie pija w tych bramach, moga palić , cpać i co jeszcze chca ale niech sie nie dowalaja do ludzi niewinnych . A swego czasu chodziłem po trudnych dzielnicach zeby zobaczyć jak jest naprawde . i zebrałem po ryju na górnej ale na szczęście nie za mocno.
-
- Początkujący
- Entuzjasta
gargul pisze:Samotny - przez własna głupotę
Z tego co pisales wczesniej wynikalo, ze wszystko na dobrej drodze...
[ Dodano: 2005-08-18, 09:45 ]
U mnie tez nic sie nie zmienilo w tej sprawie od ostatniego postu, ktory pisalam ojojoj... bardzo dawno
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
I*Z*U*$*K*A i Yasmine, miedzy mna a nia zrobił się syf przed jej wyjazdem i cały czas miałem watpliwości a ona tylko moim zarzutom zaprzeczała. Poszedłem niedawano na imprezę no i pocałowałem sie z taka koleżanka. Dźień poźniej dzwiniła moja już była i wyczuła że jest coś nie tak. Kiedy zaczynaliśmy byc ze soba to obiecaliśmy że jak do czegoś takiego dojdzie to powiemy sobie o tym. No i następnego dnia wysłałem sms-a jej z tm co się stało (innej formy kontaktu z nią nie mam). No i nasz związek sie skońyczył. Myślałem że teraz powinienem zacząć byc z tamta dziewczyna ale przy drugim spotkaniu byłem juz pewien że kocham moją byłą. No i zrobiłem sobie kuku jak kanion kolorado Moja była pisała mi jeszcze takie sms-y że nie mogłem: że dalej mnie kocha i ze bardzo żałuje tego wyjazdu bo mnie straciła. Dostałem tez wczoraj od niej zaległy list (kiedy go pisał jeszcze wszystko było ok) no i to zupełnie mnie dobiło Pisze jej teraz cały czas sms-y o tym co dla mnie znaczyła i w ogóle ale się nie odzywa. Chyba ja straciłem. Nie iwedziałem że miłośc jest tak silna, wtedy nikt Ci nie zastąpi tej osoby która kochasz Ale mam to na co zasłużyłem
- ksiezycowka
- Weteran
oj tam niepotrzebnie, mogłeś jej mówić tylko nie w taki sposob jak to zrobiles. takie tamaty na sms zalatwiać to ja nie wiem. Nic nie zastapi rozmowy w cztery oczy.Dlaczego niektorzy lubia odpowiedzi/egzaminy ustne? bo nawet jak sie malo wie to mozna jeszcze zawalczyc, a nuz uda się
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
moon pisze:Niepotrzebnie żeś jej powiedział. Możesz teraz tylko siebie winić.
Ja nie potrafie takiego czegoś ukrywać :(:( Może jestem głupi ale najważniejsze dla mnie jest to żeby być wobec niej fair... nawet kosztem tego że bede musiał za to zapłacic bardzo dużą cenę Ja sam nie chciałbym byc okłamywany
- ksiezycowka
- Weteran
- Entuzjasta
Byc moze po jej powrocie wszystko sie wyjasni... minie troszke czasu, a ten robi swoje... porozmawiacie wtedy na spokojnie... nie wiem, ale byc moze wszystko dobrze sie ulozy.
Powiedziales dziewczynie co zdarzylo sie imprezie: z jednej strony to zle, bo gdybys siedzial cicho nic by o tym nie wiedziala i tego wszystkiego by teraz nie bylo. Z drugiej strony natomiast powinna docenic Twoja szczerosc... skoro obiecywaliscie mowic sobie wszystko. Czlowiek uczy sie na bledach...
Powiedziales dziewczynie co zdarzylo sie imprezie: z jednej strony to zle, bo gdybys siedzial cicho nic by o tym nie wiedziala i tego wszystkiego by teraz nie bylo. Z drugiej strony natomiast powinna docenic Twoja szczerosc... skoro obiecywaliscie mowic sobie wszystko. Czlowiek uczy sie na bledach...
* W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
gargul pisze:I*Z*U*$*K*A i Yasmine, miedzy mna a nia zrobił się syf przed jej wyjazdem i cały czas miałem watpliwości a ona tylko moim zarzutom zaprzeczała. Poszedłem niedawano na imprezę no i pocałowałem sie z taka koleżanka. Dźień poźniej dzwiniła moja już była i wyczuła że jest coś nie tak. Kiedy zaczynaliśmy byc ze soba to obiecaliśmy że jak do czegoś takiego dojdzie to powiemy sobie o tym. No i następnego dnia wysłałem sms-a jej z tm co się stało (innej formy kontaktu z nią nie mam). No i nasz związek sie skońyczył. Myślałem że teraz powinienem zacząć byc z tamta dziewczyna ale przy drugim spotkaniu byłem juz pewien że kocham moją byłą. No i zrobiłem sobie kuku jak kanion kolorado Moja była pisała mi jeszcze takie sms-y że nie mogłem: że dalej mnie kocha i ze bardzo żałuje tego wyjazdu bo mnie straciła. Dostałem tez wczoraj od niej zaległy list (kiedy go pisał jeszcze wszystko było ok) no i to zupełnie mnie dobiło Pisze jej teraz cały czas sms-y o tym co dla mnie znaczyła i w ogóle ale się nie odzywa. Chyba ja straciłem. Nie iwedziałem że miłośc jest tak silna, wtedy nikt Ci nie zastąpi tej osoby która kochasz Ale mam to na co zasłużyłem
Osioł jestes , jak dorosniesz zrozumiesz dlaczego Cie tak nazwałem , nie ma dla Ciebie wytłumaczenia ! powiedział jej ...no ja pitole brak mi słów <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- unlucky_sink
- Maniak
- Bywalec
- Weteran