Moderator: modTeam
Adam_xxx pisze:Już ze sobą zrywalismy kilka razy lecz nadal jestesmy ze soba i już mineło dużo czasu od ostatniego rozstania !
Adam_xxx pisze:Jest teraz dobrze ale czasem jak cos powiem glupiego to ona wypomina mi to co kiedys zrobilem i zaraz traci humor i juz nie rozmawia ze mna tak jak zwykle
Adam_xxx pisze:A chodzi o to że boje się o nia okropnie bo już kiedys ją o mało co nie stracilem a kocham ja ponad życie !
Adam_xxx pisze:Kiedy idzie do przyjaciołek i chodzą po mieści i nad jezioro to tam roi sie od chłopaków i po prostu boje sie ze mnie zostawi dla innego
Adam_xxx pisze:eszcze nigdy mi nei dała zadnych powodow do niepokoju
Adam_xxx pisze:co mam zrobić aby sie tak nie bać o moj skarb
gargul pisze:A mi sie wydaje że ją za bardzo rozpuściłeś! Dziewczyna wie że będziesz ją kochał mimo wszystko i teraz sobie robi co chce. Walnij pięścią w stół i pokaż ze jestes facetem! Baby trzeba krótko trzymać
yaho pisze:gargul pisze:A mi sie wydaje że ją za bardzo rozpuściłeś! Dziewczyna wie że będziesz ją kochał mimo wszystko i teraz sobie robi co chce. Walnij pięścią w stół i pokaż ze jestes facetem! Baby trzeba krótko trzymać
A da sie teraz na tym etapie? Chyba juz nie... Ona chyba juz dokladnie wie na co moze sobie pozwolic a sproboj zrobic cos przeciw niej....
moon pisze: Do zazdrości też już nie ma prawa.
Adam_xxx pisze:Jest teraz dobrze ale czasem jak cos powiem glupiego to ona wypomina mi to co kiedys zrobilem i zaraz traci humor i juz nie rozmawia ze mna tak jak zwykle !
Adam_xxx pisze:Kiedy idzie do przyjaciołek i chodzą po mieści i nad jezioro to tam roi sie od chłopaków i po prostu boje sie ze mnie zostawi dla innego a jeszcze nigdy mi nei dała zadnych powodow do niepokoju
BoomEr pisze:mam znajoma pare i oni zrywali ze soba z 10 razy ale zawsze oboje chcieli wrocic i to utwardzilo ich zwiazek
zakwajs pisze:BoomEr napisał/a:
mam znajoma pare i oni zrywali ze soba z 10 razy ale zawsze oboje chcieli wrocic i to utwardzilo ich zwiazek
U mnie jest to samo pomimo ze ma chlopaka.Gdy nie widzieliśmy się 2 tyg to nie potrafiliśmy odlepić sie od siebie bez opamiętania sie itd. nie wiem co mam zrobic ona powtarza ze boi sie tego uczucia bo jeszcze nigdy tyle do kogos nie miala co do mnie ale ona nie chce zrywac z chlopakiem z ktorym teraz jest ;/
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 371 gości