Wiec tak, już odpisuje bo właśnie wróciłem sobie do domku i pragne dodać ze cały czas na mojej twarzy gościł uśmiech, nie wymuszony lecz szczery i prawdziy
Cubasa, swietnie że napisałeś co myślisz (wkońcu jesteś dla mnie WZOREM do naśladowania

.Powoli staram sobie wbijać do głowy to że kobieta JEST NORMALNĄ ISTOTĄ:) Jest takim samym człowiekiem jak mężczyzna

Zrozumieć to to już dużo, a do mnie właśnie to dociera:) I jest dobrze:) A to że sie czasem zawstydze? Wg mnie to nawet dobrze bo widać że mam uczucia:) A co do Twojego pytania Cubasa dlaczego sie nie wpisałeś do tamtego tematu to chyba przyczyną może byc to że Ty sobie postanowiłeś ze znajdzieś sobie Swoją drugą połóweczke i wiedziałeś ze bedziesz konsekwentnie dążył do celu czego wynikiem będzie poznanie wymarzonej dziewczyny, czy mam racje?:)
Agusia, bardzo chętnie i zawsze <browar>
GNRose, zgadzam sie co do ubrań, co osoba to inny styl pasujący. Jednemu pasuje to drugiemu znów tamto:) Ale odrębną kwestia jest że wszędzie trzeba znać umiar i kierować sie właściwie pojetym dobrym smakiem i gustem

Co do dezodorantów też sie zgadzam, ja używam swoich ulubionych perfum i z kobiecego zródła wiem ze bardzo ładne są
Moon, głowa będzie cały czas już w górze a uśmiech zagościł na niej juz na dobre i nie odejdzie

:):):)
Dla Wszystkich <browar>
[ Dodano: 2005-07-06, 16:21 ]
Dziś znowu pospacerowałęm pouśmiechałem się i jestem zadowolony

Maleńkimi kroczkami będe szedł do sukcesu

Bo martwić się i smucić WIĘCEJ NIE MAM ZAMIARU!!
A jak jakaś dziewczyna mi się spodoba np na basenie to popsostu podejde i jej to w miły i delikatny sposób powiem
Nic za darmo z nieba nie spadnie

A pozatym każdy jest piękny na swój sposób

<browar>
Trzeba walczyc o szczęście

:):)