Figura dziewczyn...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 12 lip 2005, 00:43

opisales moje malenstwo :)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 12 lip 2005, 01:25

Krystian pisze:Najbardziej mi się podobają dziewczyny szczupłe albo chude. Najlepiej jak dziewczyna ma piersi rozmiar 2, płaską, chudą pupę, płaski brzuszek, szczupłe uda (najlepiej prawie takie jak łydki) i chude palce u rąk. Lubię jak dziewczynie wystają kości - podoba mi się to, najbardziej kości miednicy (bioder) i obojczyka oraz ramion i kolan. Najbardziej podoba mi się figura chuda, tzn. gdy dziewczyna ma tylko troszkę szersze bioderka od pasa, po prostu kiedy jest w miarę prosta, ale może mieć trochę wcięcia.Dziewczyny grube mi się nie podobają. Jakoś mnie odstrasza u dziewczyny ten nadmiar tkanki tłuszczowej. Zwłaszcza że takie kobiety na ogół z wiekiem nabierają jeszcze więcej ciała. Nie lubię za dużych piersi (powyżej 3) oraz nalanej tłuszczem twarzy, grubych rąk poniżej ramion, grubej szyi, okrągłych pleców (wada postawy), grubych nóg i stóp. Najbardziej mi się podobają dziewczyny niższe (takie około 160 cm wzrostu) i szczuplutkie (tzw. niunie). Idealnie dla mnie jest jeżeli dziewczyna np. przy wzroście 160 cm waży około 40-50 kg.

Pedofil!! :P ;)
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
prien

Postautor: prien » 12 lip 2005, 01:28

Ja do czasu kiedy poznałem moją obecną miłość to kobiety o takich kształtach jak ona widziałem tylko w telewizji. Wszystkie które widziałem w realu to zawsze miały jakis "defekt" na który zawsze przymykałem oko i dopóki nie poznałem mojej to nie nazywałem tego w ten sposób. Jedna miała ładną pupcię ale na odległość było widać że jak ściągnełaby stanik to jej piersi rozlałyby się, druga na odwrót - ładne piersi ale za to albo płaski tyłek albo szafa. Moje kochanie nosi zazwyczaj luźne rzeczy więc do pewnego momentu ( :P ) nie wiedziałem jaka jest proporcjonalna: idealne biodra i jędrne kaształtne jak bułeczki piersi utrzymujace swój kształt bez stanika. Noramlnie kopara mi opadła <aniolek2>
Dla mnie chyba najważniejsze jest żeby kobieta była piekna bez żadnych wspomagaczy, naturalna. Chociaż nie powiem lubie jak moja pani umaluje sie czasem bardziej odważnie ale i bez tego jest super <aniolek2>
ktos
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: ktos » 12 lip 2005, 07:04

Dla mnie chyba najważniejsze jest żeby kobieta była piekna bez żadnych wspomagaczy, naturalna. Chociaż nie powiem lubie jak moja pani umaluje sie czasem bardziej odważnie ale i bez tego jest super Aniolek

Chyba troche za duzo od zycia wymagasz 8) Bo takich kobiet jest juz coraz mniej.
A co by bylo gdybys z ta ladna sie w ogole nie dogadywal a z ta brzydsza tak ? :>
Ktora bys wybral ? =]

<aniolek2>
:)
prien

Postautor: prien » 12 lip 2005, 10:07

ktos pisze:A co by bylo gdybys z ta ladna sie w ogole nie dogadywal a z ta brzydsza tak ?
Ktora bys wybral ?

Oczywiście ważniejsze jest żeby było mi z nią dobrze a nie żebym mógł sie na nią tylko popatrzeć. Na szczęście nie mam tego problemu <aniolek2> Jest mi dobrze i mam się na co popatrzeć.
Awatar użytkownika
_Asica_
Bywalec
Bywalec
Postautor: _Asica_ » 12 lip 2005, 12:06

Panowie-jestescie kochani <3m_się> !
Myślałam,że większość z was napisze:"typ modelki-to jest najlepsze", a tu prosze...no,no,no!
Jeszcze troszkę a polubie siebie <brawo1>
...odpowiedzi szukaj..czasu jest tak wiele...
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 12 lip 2005, 12:11

_Asica_ pisze:Jeszcze troszkę a polubie siebie

heh no i to szybko :)
Typ modelki jest nienaturalny.Nie ma jak troszeczke mięciutkiego ciała ukochanej a taka wieszakowata modelka nie ma tego płótno naciągnięte na kości.. :) Oczywiscie są gusta i guściki :)
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 12 lip 2005, 15:52

A wlasnie chcialbym Wam zwrocicc uwage moje panie ze sa wsrod was takie wyjatki ktore sa naprawde ladne i wygladaja mlodo(np moja wuglada na mlodsza ze 2 lata niz jest) i wygladaja CUDOWNIE bez zadnych makijazy... moja tak ma jak sie pomaluje to mniej mi sie podoba niz jak sie nie maluje niczym :) nie moge z nia walczyc pare razy sie pozarlismy delikatnie ale naprawde wyglada jak bogini naturalnie i pieknie bez niczego na twarzy :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
keegan
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: keegan » 13 lip 2005, 10:51

saviour pisze:Ja lubię drobne kobietki z fajną pupą - nie za płaską, nie za dużą. Wolę, żeby była chuda niż miała nadmiar ciałka. Biust - nie musi być duży ale kształtny i jędrny. Małe stópki i płaski brzuszek. Giętkie i jędrne ciałko...

Skąd znasz moją żonę ?? :> :P:P:P Oczywiście podpisuję się pod tym :P Saviour mamy podobny gust :P Pozdrowienia:D
Tipsy, przykrycie subtelnej kobiecości tandetną wizją taniej dziwki.
Awatar użytkownika
Someone
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Someone » 13 lip 2005, 12:56

Ehhh figurka. Sylwetka szczupła troszkę większa pupcia choć nie dużo, śreniej wielkości jędrne piersi. No taka idealna waga tej figurki to 60kg. Już nie piszę bo się zaśliniłem <browar>
"No matter what you think about me, I'm still your child you can't just turn me off " - Tupac Amaru Shakur
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 13 lip 2005, 13:17

EE a ja bym nie miała nic przeciwko byciu wieszakiem. Jak bym schudła z 10gk i ważyła 44kg to by było dobrze :) Ale mi się zawsze takie dziewczyny podobały - tzn też bym tak chciała wyglądać. To rzecz gustu.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
BryknietyTygrys
Bywalec
Bywalec
Postautor: BryknietyTygrys » 26 lip 2005, 21:40

a ja waze 60 kg na 170 cm wzrostu i mi to pasuje, bo wole miec troche ciala a nie wygladac jak kosci powleczone skora <aniolek2> <silacz>
Siema cześć i czołem pytacie skąd się wziąłem :D
prien

Postautor: prien » 26 lip 2005, 21:58

BryknietyTygrys pisze:a ja waze 60 kg na 170 cm wzrostu i mi to pasuje, bo wole miec troche ciala a nie wygladac jak kosci powleczone skora <aniolek2> <silacz>

Przekonaj do tego inne dziewczyny :|
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 26 lip 2005, 22:01

BryknietyTygrys pisze:a ja waze 60 kg na 170 cm wzrostu i mi to pasuje, bo wole miec troche ciala a nie wygladac jak kosci powleczone skora

No i prawidlowo <banan>
prien

Postautor: prien » 26 lip 2005, 22:06

Dziewczyny przez których skórę nie są widoczne kości są na prawdę bardzo seksowne :D Dziewczyny na prawdę nie ma się co głodzić i stosować jakies różne diety cud :| Faceci lubis trochę ciałka ale tez bez przersady :P
Awatar użytkownika
GNRose
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: GNRose » 26 lip 2005, 22:17

Mnie niewiele rzeczy na tym stuknietym swiecie dobija bardziej, niz naprawde WSPANIALE wygladajace dziewczyny, ktore ciagle stosuja jakies dziwne diety albo, co gorsza, gadaja o nich ciagle... :565:
The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 26 lip 2005, 22:22

dieta -dla mnie jest to tylko jedno z wielu slow, bo sama nigdy z nia nie mialam doczynienia. Nie znaczy to ze jestem takim idealem "90-60-90" ale jakos nigdy nie mialam zastrzezen do mojej wagi. Mysle ze jakbym byla facetem to nie podobaly by mi sie takie "wieszaki", troche mocniej sie uscisnie i nie wiadomo czy reki sie nie zlamie ;) Poza tym to chyba milo miec troszke cialka w ktore mozna sie wtulic? (no nie mowie tu o tonach tego ciala)
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
prien

Postautor: prien » 26 lip 2005, 22:36

Elspeth pisze:dieta -dla mnie jest to tylko jedno z wielu slow, bo sama nigdy z nia nie mialam doczynienia. Nie znaczy to ze jestem takim idealem "90-60-90" ale jakos nigdy nie mialam zastrzezen do mojej wagi. Mysle ze jakbym byla facetem to nie podobaly by mi sie takie "wieszaki", troche mocniej sie uscisnie i nie wiadomo czy reki sie nie zlamie ;) Poza tym to chyba milo miec troszke cialka w ktore mozna sie wtulic? (no nie mowie tu o tonach tego ciala)

Dokładnie o to chodzi <browar>
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 26 lip 2005, 22:51

To tylko ja jestem dziwna, bo uważam, że wieszaki są jak najbradziej ok. Wg mnie lepiej wazyc mniej niz wiecej. ale jak widac, jestem sama z takimi upodobaniami.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 26 lip 2005, 23:29

gosia pisze:To tylko ja jestem dziwna, bo uważam, że wieszaki są jak najbradziej ok.

No to chyba nie wszystkie posty przeczytałaś.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 26 lip 2005, 23:50

GNRose pisze:
Krystian pisze:Najbardziej mi się podobają dziewczyny szczupłe albo chude. Najlepiej jak dziewczyna ma piersi rozmiar 2, płaską, chudą pupę, płaski brzuszek, szczupłe uda (najlepiej prawie takie jak łydki) i chude palce u rąk. Lubię jak dziewczynie wystają kości - podoba mi się to, najbardziej kości miednicy (bioder) i obojczyka oraz ramion i kolan. Najbardziej podoba mi się figura chuda, tzn. gdy dziewczyna ma tylko troszkę szersze bioderka od pasa, po prostu kiedy jest w miarę prosta, ale może mieć trochę wcięcia.Dziewczyny grube mi się nie podobają. Jakoś mnie odstrasza u dziewczyny ten nadmiar tkanki tłuszczowej. Zwłaszcza że takie kobiety na ogół z wiekiem nabierają jeszcze więcej ciała. Nie lubię za dużych piersi (powyżej 3) oraz nalanej tłuszczem twarzy, grubych rąk poniżej ramion, grubej szyi, okrągłych pleców (wada postawy), grubych nóg i stóp. Najbardziej mi się podobają dziewczyny niższe (takie około 160 cm wzrostu) i szczuplutkie (tzw. niunie). Idealnie dla mnie jest jeżeli dziewczyna np. przy wzroście 160 cm waży około 40-50 kg.

Pedofil!! :P ;)

E tam pedofil :), Krystian :) chyba patrzysz na moje zdjecie :) przytyło mi się do 42 :P
Awatar użytkownika
Cinnamon_Girl
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Cinnamon_Girl » 26 lip 2005, 23:59

Krystian pisze:Najlepiej jak dziewczyna ma [...] płaską, chudą pupę,

a ja mam kompleks na punkcie mojego plaskiego tylka :567: fajnie, ze choc jeden facet napisal cos takiego... a wieszakiem nie jestem i diet tez nie stosuje, hehe :)
i popieram zdanie wiekszosci - najlepszy zloty srodek, zadnych ekstremow, szkielety sa tak samo malo atrakcyjne, jak grubasy! (bez urazy dla szkieletow i grubasow, w gruncie rzeczy to i tak zawsze kwestia gustu.. no, przynajmniej dopoki nie zaczyna byc kwestią zdrowia)
uśmiechnij się! jutro może być gorzej :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 27 lip 2005, 00:04

Mysiorek pisze:gosia napisał/a:
To tylko ja jestem dziwna, bo uważam, że wieszaki są jak najbradziej ok.

No to chyba nie wszystkie posty przeczytałaś.

to chyba faktycznie nie przeczytałam wszytskich. Ale lwia część wieszkom mówi nie.

Cinnamon_Girl pisze:Krystian napisał/a:
Najlepiej jak dziewczyna ma [...] płaską, chudą pupę,

Oj z tym sie nie zgodzę. Wszyscy moi kumple, w tym moj chlopak zgodnie twierdza, ze coś takiego odpada. Tylek ma byc szczupły, ale krągły. W żadnym wypadku płaski. Kwestia upodobania, ale ja nie lubie :P
Awatar użytkownika
sadi
-#
-#
Postautor: sadi » 27 lip 2005, 00:25

Moja pani musi miec zgrabne cialko...szczegolna uwage zwracam na nogi :D
Nie moze miec zadnych faldkow tluszczu na brzusiu <belt1>
A co do tyleczka to od zawsze podobaja mi sie zgrabne i w miare [moze to dziwnie zabrzmi] szczuple jak sie patrzy z tylu...:P Nie lubie jakis ksztaltow gruszki czy pupy a'la JLo... <belt1>
Awatar użytkownika
Kamela12
Maniak
Maniak
Postautor: Kamela12 » 27 lip 2005, 10:00

idas pisze:A co do tyleczka to od zawsze podobaja mi sie zgrabne i w miare [moze to dziwnie zabrzmi] szczuple jak sie patrzy z tylu... Nie lubie jakis ksztaltow gruszki czy pupy a'la JLo...

Ja się zgadzam, bo patrząc ogólnie na kobiece pupy - takie są wizualnie najlepsze :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 27 lip 2005, 10:09

jak pisalem co innego dla " OKA " ...............A co innego dla " łózka" !! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
victor7577
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: victor7577 » 27 lip 2005, 10:28

oj zwraca sie uwagę na urodę ale...przecież to przemija i jak urodzi dziecko i bedzie miala ze 40 at to juz nie bedzie tak wygladac.Wiadomo ze nie popadamy w jakies extremalne sytuacje ale często te grubsze nzajduja jakoś facetów i żyją sobie.Popatrzeć to zawsze lubimy na piękne dziewczątka ale chodzimy z innymi.Może to przez to że boimy się że długo z nimi nie będziemy bo nas zdradzą..
nie wkurzaj się tylko mścij :)
BryknietyTygrys
Bywalec
Bywalec
Postautor: BryknietyTygrys » 27 lip 2005, 13:51

mowie wam dziewczyny tez mialam ten problem ale dopiero moj misiek mi uswiadomil ze w tym cialku wygladam bardziej sexi bo i jest za co zlapac :P i co polizac :D
Siema cześć i czołem pytacie skąd się wziąłem :D
prien

Postautor: prien » 27 lip 2005, 14:09

victor7577 pisze:oj zwraca sie uwagę na urodę ale...przecież to przemija i jak urodzi dziecko i bedzie miala ze 40 at to juz nie bedzie tak wygladac.Wiadomo ze nie popadamy w jakies extremalne sytuacje ale często te grubsze nzajduja jakoś facetów i żyją sobie.Popatrzeć to zawsze lubimy na piękne dziewczątka ale chodzimy z innymi.Może to przez to że boimy się że długo z nimi nie będziemy bo nas zdradzą..

Niekoniecznie. Mojej matce po urodzeniu dwójki dzieci nie zmieniła sie figura. Nadal była szczupła i pełno facetów sie za nią oglądało :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 27 lip 2005, 15:17

Moja wygląda na góra 40 a ma ponad 50.
Figurę ma fajną i tez bywa, ze ją młodzi się za nią ogladają.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”