lollirot pisze:wtedy mam ochote podejśc i powiedzieć takiej parze ... zwyczajna zazdrość.
No i tak myślę.
Bo co może przeszkadzać CZUŁYM pocałunkom?
Moderator: modTeam
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Yasmine pisze:Nauczyciele ciagle dogaduja, a znajomi krzywo patrza.
Yasmine pisze:lollirot napisał/a:
zgodzę się - mam Jedynego i w ogóle mnie obściskujące się pary nie drażnią. jak nie miałam Jedynego, albo Jedyny zbyt długo jest daleko - wtedy mam ochote podejśc i powiedzieć takiej parze, co myślę o tym, że się ślinią na ławce obok, że ona ma rozmazany makijaż a on wymiętą koszulkę - zwyczajna zazdrość.
Dokladnie, jak bylam sama to mnie draznily takie pary.
gosia napisał/a:
Pary są u nas różne
Pogratulować tolerancji
W moim liceum byłyby tolerowane tylko heteroseksualne
mrt pisze:A ze mną ostatnio się coś stało, bo kiedyś w miejscach publicznych byłam nietykalna, a teraz... guzik mnie obchodzi, co myślą inni. Mi jest dobrze![]()
Trochę mi z tym kiepsko, jak tak się nad tym zastanowię, bo to jest po prostu niekulturalne. Właśnie chociażby wobec osób, które są same.
Pies ogornikaZielonowłosa pisze:Chodzi mi o zachowanie otaczających nas par... Denerwuje mnie, jak w publicznych miejscach ludzie się obmacują i widzę te wędrujące języki... Trzeba znać troszkę umiaru.
Znam wiele sparowanych osób i zauważyłam, że tylko nieliczni zwracają uwagę na odczucia estetyczne otoczenia. Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam!
mrt pisze:Trochę mi z tym kiepsko, jak tak się nad tym zastanowię, bo to jest po prostu niekulturalne. Właśnie chociażby wobec osób, które są same.
Maverick pisze:Jest to jakis kontrast w dzisiejszym swiecie gdzie panuje wyscig szczurow, bezwzglednosc itd ale dobrze ze jest!
charlie81 pisze:Hmm, no dla mnie to jest bardziej bezwzglednie niekulturalne, niz wzgledem czegokolwiek...
charlie81 pisze:Maverick napisał/a:
Jest to jakis kontrast w dzisiejszym swiecie gdzie panuje wyscig szczurow, bezwzglednosc itd ale dobrze ze jest!
To nie kontrast - to to samo kopyto
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 323 gości