Zazdrość
Moderator: modTeam
sprubuje tylko zebym nie wypil za duzo
Ostatnio zmieniony 23 lip 2005, 17:51 przez Nick, łącznie zmieniany 1 raz.
Live long and prosper
-
- Bywalec
- Bywalec
tak poza tym to i moja pasja jest taniec. Tanczylam 7 lat w Tancu Towarzyskim i bez tanca zyc nie umiem .. tak jak i bez chopaka ( chodz on jest najwazniejszy). Sprobuj Bajtek .. nie pozalujesz
[ Dodano: 2005-07-23, 17:58 ]
Ale sie boje. Nic na to nie poradze. Gdy on sie patrzy na inne kobiety ( przwaznie z duzym biustem) to ejstem bardzo zazdrosna i momentami robie jakies sceny typu jak : " patrzysz sie na inne. Idz za nia " Jak mam zapanowac nad zazdroscia w 100% ? Wiem ze przez zazdrpsc moge Go stracic ...
[ Dodano: 2005-07-23, 17:58 ]
Ale sie boje. Nic na to nie poradze. Gdy on sie patrzy na inne kobiety ( przwaznie z duzym biustem) to ejstem bardzo zazdrosna i momentami robie jakies sceny typu jak : " patrzysz sie na inne. Idz za nia " Jak mam zapanowac nad zazdroscia w 100% ? Wiem ze przez zazdrpsc moge Go stracic ...
slicznotka
-
- Bywalec
slicznotka pisze:Gdy on sie patrzy na inne kobiety ( przwaznie z duzym biustem)
ja sie na tym tez czasami łapie, ale TYLKO patrze to silniejsze odemnie
ale W ZYCIU nie zamienil bym piersi mojej kobiety na jakies inne - po prostu one sa dla MNIE idealne. Zapewne tak samo jest i z Twoim chłopakiem. Gdy bedziesz robila takie sceny bedzie sie troche nieswojo przy Tobie czul, moze nie byc sobą. Nad zazdroscia nei da sie w 100% zapanowac, trzeba sie nauczyc panowac na SOBA
Live long and prosper
-
- Bywalec
On mowi ze mu sie podobaja.. coz.. naleze do dziewczyn z nieduzym biustem ( zaledwie miska B ), a moj wybranek lubi "duze". Ja tez mam uczucia i gdy on patrzy na inne to mam wrarzenie ze mu sie przestaje podobac. Takie glupie mysli. To normalne?? Zalezy mi na nim i nie chce go stracic. Nad zazdroscia juz nauczylam sie panowac i hamuje ją.
[ Dodano: 2005-07-23, 18:10 ]
Wiekszos zazdrosci udaje mi sie pokonywac i zatrzymywac w srodku. Ale sa momenty.... ze ciezko jest... Bardzo ciezko .. Nie chce Go stracic dlatego walcze ze swoja zazdroscia...
[ Dodano: 2005-07-23, 18:10 ]
Wiekszos zazdrosci udaje mi sie pokonywac i zatrzymywac w srodku. Ale sa momenty.... ze ciezko jest... Bardzo ciezko .. Nie chce Go stracic dlatego walcze ze swoja zazdroscia...
slicznotka
W ogole slicznotka, pytasz co sie moze stac jak tak bedziesz o niego zazdrosna i pokazywala mu ze panicznie boisz sie ze go stracisz... jak dla mnie to takie pierwsze sygnaly to wlasnie to,ze on sobie stroi fochy bo Ty musialas siedziec z goscmi a nie z nim. Wie ze teraz bedziesz mu nadskakiwala zeby mu nie bylo (niby)przykro. Ale to moje zdanie. Moge sie mylic.
[ Dodano: 2005-07-23, 18:12 ]
A mowi tez ze Twoje mu sie podobaja ?
[ Dodano: 2005-07-23, 18:12 ]
slicznotka pisze:On mowi ze mu sie podobaja
A mowi tez ze Twoje mu sie podobaja ?
miska B (z tego co sie orientuje) to znowu nie takie małe! Jak dla mnie w sam raz Jak bedziesz szla z nim gdzies na miescie powiedz :Mmmm jaki umiesniony przystojniak patrzac sie w strone jakiegos chlopaka , moze zrozumie swoj blad? Jestes SLICZNOTKA na pewno mu sie podobasz, gdyby tak nie było, nie był by z Tobą
Ja zmykam uczyc sie tanczyc papaapp
Ja zmykam uczyc sie tanczyc papaapp
Ostatnio zmieniony 23 lip 2005, 18:16 przez Nick, łącznie zmieniany 1 raz.
Live long and prosper
-
- Bywalec
masz racje to glupie.
Jak Cie kocha zaakceptuje Cie taka jaka jestes, nie miej jakis chorych kompleksow ! Nie tylko piersi sie licza! Jedna ma duze inna mniejsze, jedna jest blondynka inna brunetka i to jest piekne, kazdy jest niepowtarzalny, unikatowy i jestem pewny ze patrzysz na siebie zbyt krytycznym okiem.
Live long and prosper
Bajtek pisze:masz racje to glupie.
Jak Cie kocha zaakceptuje Cie taka jaka jestes, nie miej jakis chorych kompleksow ! Nie tylko piersi sie licza! Jedna ma duze inna mniejsze, jedna jest blondynka inna brunetka i to jest piekne, kazdy jest niepowtarzalny, unikatowy i jestem pewny ze patrzysz na siebie zbyt krytycznym okiem.
Swieta racja <brawo1>
-
- Bywalec
felek pisze:ogladasz sie za innymi? nie podobaja sie Ci inni?
Nie podobaja mi sie inni, nawet sie za innymi nie ogladam. Moj chłopak jest dla mnie wszystkim i ni nie istnieja dla mnie. Jestem na maxa zakochana i sie nie ogladam za innymi
[ Dodano: 2005-07-23, 18:25 ]
Felku On nie jest moim pierwszym. Masz zracje, czasami wspomina o nim. Ja chce o nim zapomniec ale gdy On mi przypomina az zle mi sie robi. No coz..
slicznotka
-
- Bywalec
Chodzi o to ze nie patrzysz na innych kolesi, nawet dla Ciebie nie istnieja, Twoj chlopak jest dla Ciebie wszystkim, jestes baaardzo o niego zazdrosna, spelniasz jego kazde zachcianki wiec dla mnie to oczywiste ze on z biegiem czasu bedzie czul baaaardzo pewnie w waszym zwiazku, co wlasnie zwiazkowi(a tymbardziej Tobie) nie wrozy zbyt dobrze.
-
- Bywalec
- Bywalec
- Bywalec
slicznotko, po prostu mowisz "nie" "mam inne zdanie na ten temat" "nie zawsze bedzie jak Ty chcesz" "moze znajdziemy inne rozwiazanie". JEstes przeciez osoba, ktora na pewno na wlasne zdanie i nie musi podporzadkowywac sie swojemu "panu". Wierz mi ze to wyjdzie Ci tylko na dobre. A jesli on bedzie smiertelnie obrazony, bedzie chcial skonczyc czy cos to nie traktuj tego jak kary za sprzeciw a to, ze on nie akceptuje Ciebie w pelni.
-
- Bywalec
Wlasnie boje sie tego ze powie "koniec" Chciaz On taki nie jest. Hmm.. Dzieki za pomoc. Skorzystam z Twych podpowiedzi.... mam nadzieje ze bedzie dobrze i mi sie to uda.
[ Dodano: 2005-07-23, 18:57 ]
co do roznych tematow, mowie mu jak cos jest nie tak. Mam swoje zdanie i mowie w prost o tym. Ale stawic sie memu Kotkowi jest ciezko... ALE SPROBOJE!!
[ Dodano: 2005-07-23, 18:57 ]
Yasmine pisze:"mam inne zdanie na ten temat"
co do roznych tematow, mowie mu jak cos jest nie tak. Mam swoje zdanie i mowie w prost o tym. Ale stawic sie memu Kotkowi jest ciezko... ALE SPROBOJE!!
slicznotka
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”