Jak pocieszyć ukochana osobe??
Moderator: modTeam
-
- Bywalec
Ja rowniez nie moge wytrzymac bez Niego dnia. Przynajmniej na godzine musze go zobaczyc. Jestem uzalezniona od Niego.
Wislafun ... a co Ci sie zachcialo? Moze napisz do swojej kobiety to jutro bedziesz czuł sie jak w niebie
[ Dodano: 2005-07-23, 01:10 ]
fish .. a jak Ty wytrzymales bez swojej kobiety
Jak Ci sie to udawalo?? Ja nie wytrzymam bez mego Pysiaczka ... musze go widziec!! 
Wislafun ... a co Ci sie zachcialo? Moze napisz do swojej kobiety to jutro bedziesz czuł sie jak w niebie
[ Dodano: 2005-07-23, 01:10 ]
fish .. a jak Ty wytrzymales bez swojej kobiety
slicznotka
-
- Bywalec
Fakt. Samo zobaczeie jej to rozkosz ( tak mi sie wydaje). ty pewnie liczysz na cos goracego w ten weekend .. jak kazdy mezczyzna. Ale okaz jej ze masz chec na nia i bedzie twoja. Wiem to po sobie
[ Dodano: 2005-07-23, 01:15 ]
Macie racje!!!!!!!!! Ja mam 18 lat i rowniez jestem napalona na swego Ogierka
[ Dodano: 2005-07-23, 01:15 ]
Macie racje!!!!!!!!! Ja mam 18 lat i rowniez jestem napalona na swego Ogierka
slicznotka
-
- Bywalec
!!
Ostatnio zmieniony 23 lip 2005, 01:18 przez fish, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

-
- Bywalec
- Bywalec
Aaale jak wrócą Adrew, Mysior, Mrt, Eng. Foxy, Sophie, Mona (sorki za resztę ) to zrozumiesz
Aaale jak wrócą Adrew, Mysior, Mrt, Eng. Foxy, Sophie, Mona (sorki za resztę ) to zrozumiesz
Ostatnio zmieniony 23 lip 2005, 12:38 przez fish, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

slicznotka pisze:To jest moim błedem, poniewaz nie znalazłam dzis dla Niego wystarczajacej ilosci czasu.Miałam gosci i musialam sie nimi zajac. Moj chlopak bardzo sie zasmucic z mojej winy... nie wiem jak mam to odkrecic
Przecież tu nie ma co odkręcać, pracę i szkołę też dla niego rzucisz??
slicznotka pisze:My jestesmy ze soba na powaznie ....
Ale chyba bardzo krótko...
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
- ksiezycowka
- Weteran
AlicE! pisze:Ekke moze troche bardiej subtelny bądź;]
Co tam subtelny - przynajmniej jest szczery.
Też sądze, że tu n iema najmniejszego problemu, a jest jedynie wydumany przez jakąs 13latkę i nic więcej.
musi go uczyć pokory dla życia, a nie nagradzania foch. Potem będzie tylko gorzej.
Święta prawda <brawo1>
Dlatego nei rozumiem czemu ten topic się rozwlekł na 3 strony

AlicE! pisze:Jak dla mnie to robicie problem z niczego. Nie miałaś czasu- zdarza się, tym bardziej że planujesz taki weekend Trzeba było pare słodkich smsków wysłać i przeprosić A nie piszesz ze go zraniłaś...Bez przesady!!! o_0
Swieta prawda AlicE!.
Autorko topicu za kazdym razem gdy bedziesz :miala gosci, jechala do rodziny,szla na zakupy itp to bedziesz go przepraszac i nagradzac go za to ze on nie potrafi zrozumiec, ze nie musisz z nim spedzac 24/h.
-
- Bywalec
- Bywalec
- Pasjonat
Czy ty slicznotko jesteś aż tak ślepa--- tu sie z ciebie naśmiewają delikatnie mówiąc!!
Jestes uwiazana jak pies przy budzie ..i tylko tyle mam ci do powiedzenia
Przesadzasz i to sporo.......a wy tez powinniscie sie wstydzić ....a feeeeee paskudy...mav zamkną byś ten topik przeciez jaja se robicie ....czy juz tak gdzieś przez przypadek nie było pisane zeby nie nabijać sobie postów...hmmm...a ta wasza konwersacja do niczego innego nie prowadzi.......jak masz mu to wynagrodzic ......a co tyś mu takiego złego zrobiła...na litość Boską!!!A wspaniałego loda to mu mozesz zrobić na codzien a nie gdy stwierdzisz ze go skrzywdziłaś!!!!A to ze nie miałas czasu bo miałas gosci to nie żadna krzywda!!
Przesadzasz i to sporo.......a wy tez powinniscie sie wstydzić ....a feeeeee paskudy...mav zamkną byś ten topik przeciez jaja se robicie ....czy juz tak gdzieś przez przypadek nie było pisane zeby nie nabijać sobie postów...hmmm...a ta wasza konwersacja do niczego innego nie prowadzi.......jak masz mu to wynagrodzic ......a co tyś mu takiego złego zrobiła...na litość Boską!!!A wspaniałego loda to mu mozesz zrobić na codzien a nie gdy stwierdzisz ze go skrzywdziłaś!!!!A to ze nie miałas czasu bo miałas gosci to nie żadna krzywda!!
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
W wzburzonym morzu oblicze Twe
W gwieździstym niebie oczu Twój blask
W słodyczy miodu pocałunków smak
Nie ważne kiedy, i tak znajdę Cię
W ślad po twych stopach pójdzie mój cień
kinomaniak pisze:Czy ty slicznotko jesteś aż tak ślepa--- tu sie z ciebie naśmiewają delikatnie mówiąc!!
!
ODEZWAŁA SIE TA NIE UWIĄZANA <aniolek2> <aniolek2> <aniolek2> NORMALNIE WYMIEKAM

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- kinomaniak
- Pasjonat
na pewno nie sadze bym krzywdziła swojego partnera gdy sie z nim nie spotkam.....i nie musze mu tego wynagradzać Andrew <aniolek2> .....on zreszta tez mi nigdy nie wynagradza gdy go niema bo cos mu wypadnie wiec az takie to uwiązanie nie jest
...to ze ktoś sie chce widziec z ukochaną osoba rozumie ale zeby odrazu twierdzic ze to jest krzywda <aniolek2> <aniolek2> . ze sie z nim/nią nie spotkałam/łem .to już lekka przesada...o rany ilez to ja razy bym musiała być skrzywdzona...gdybym miała policzyc ze cos mu wypadło...ze nie mógł sie zemna spotkac, ze miał coś do załatwienia
hihihi...maverick...jak by kazdy , każdą nieodecność miał wynagradzac ustami to mi by chyba usta zdretwiały a mu jezyk kołkiem stanoł w gardle <aniolek2> <aniolek2>
W szaleńczej wichurze znajdę Twój szept
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”