to byl tylko przyklad. z reszta co ja tu na ten temat wchodze, po co sobie marzenia robic...Maverick pisze:A jak podczas lotu zgubi pierscionek to pozostaje tylko kilkadzisiac ha poszukiwan
Obrączka - zaręczyny
Moderator: modTeam
- kinomaniak
- Pasjonat
mój kolega gra zawodowo i ma zamiar oswiadczyc sie po zwycieskim meczu piłkarskim,,, i oglosic to wszem i wobec wszyskim zgromadzonym( no chyba ja wiekszosc sie domysla nie jest polakiem , na polskim meczu by raczej zaden piłkaż sie nie odważył)taki pomysł jest troche szalony, ,,, i nie każdy moze sobie na to pozwolić!!!
- kinomaniak
- Pasjonat
oswiadczyl sie w trakcie zareczyn przy swych i moich rodzicach u mnie w domu i w ich obecnosci wlazyl mi na palec pierscionek zareczynowy.Yasmine pisze:Wiola, a jak sie oswiadczyl
[ Dodano: 2005-07-06, 14:03 ]
a co one maja z tym wspolnego???gracja pisze:Wiola pisze:romantyczny napis
uwolnic swinki morskie! <browar>
demon sexu pisze:mam pytanko do was dziewczyny i nie tylko chce zaobrączkować moja dziewczyne i chc to zrobic jak w najbardziej pamietny i romantyczny sposób jaki sposó wy byscie chciały żeby chlopak wam włożył obrączke????? albo w jaki została już ona wam założona????
Powiem , jak to sam zrealizowałem
A teraz panie mogą sobie westchnąć
Tipsy, przykrycie subtelnej kobiecości tandetną wizją taniej dziwki.
Robaczek pisze:acet mojej kumpeli zadzwonił do niej do domu ok 2 w nocy i powiedział, że koniecznie musi wyjść do niego na dwór - zrobił to w taki sposób, że dziweczyna wybiegła w samej piżamie i szlafroczku. Padało. On miał parasol. Kiedy podbiegła do niego, ochronił ją przed deszczem i wtedy powiedział, że będzie ją już tak zawsze chronić. Wtedy pokazał obrączkę
fajne <browar> jest co potem wspominac, a nie kolacja, swiece i tym podobne

ja tez chcialabym zbey to bylo romantyczne, ale nie oklepane wlasnie. Przy znajomych i rodzinie odpada - chcialabym zeby ta chwila bylo tylko Nasza. Wyjazd na jeden dzien? Teraz wszyscy wyjedzaja wlasnie

karmen pisze:,,kolanko" to dla mnie podstwa....
no baa <browar>
oswiadczyl sie w trakcie zareczyn przy swych i moich rodzicach u mnie w domu i w ich obecnosci wlazyl mi na palec pierscionek zareczynowy.
okropne, chyba najgorsza opcja

kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Eisenritter
- Uzależniony
Ja bym chciała zeby Moj facet zrobił to tak. Umawiamy sie na pewną godzine i 30 minut przed przychodzi kurier z roza i liscikiem a tam napisane " Kochanie prosze idz do tego sklepu z ta karteczka gdzie jest narysowana roza, bo dostalam wlasciwie diwe karteczki jedna z liscikiem druga z roza gdy wchodze do sklepu podaje ekspedientce karteczke a ona daje mi szampana i nastepny liscik w tym samym czasie moj mezczyzna w moim domu przykleja serca gdzie sie da i wychodzi, w lisciku z szampanem jest napisane: zostawilem Ci wiadomość w komputerze, a tam nastepna wiadomość : " weż szampana i otworz mi drzwi" acha no nie dodalam ze kartka wisi na monitorze komputera , gdy otwieram drzwi widze go z bukietem roz i wielka bombonierka:) i w tym momencie zaczyna kleczec i wyciaga pierscionek:) tylko tu jeden defekt nie wiem czy bym przypadkiem z wrazenia szampana nie upuscila:)
a ja swoją połówke zabrałem niespodzwanie późnym wieczorem do starych ruin zamku w Olsztynie i tam (28,12) dość zimno i wietrznie (strasznie się opierała po co ja tam ciągnę i w ogóle że zimno ale byłem konsekweentny ) na szczycie przy świetle księżyca zapytałem na kolanach czy zostanie moja żoną. Z wrażenia mało co nie spadła. Najlepsi byli jej rodzice jak wrócilismy. Od tej pory mineło sporo czasu a mój misiek dalej nosi " platynowa pralkę z brylantami" na palcu jak powiedziały jej zazdrosne koleżanki w pracy.
Zaręczyny
Jak wyobrażacie sobie zaręczyny... czy sami we dwoje czy może też uroczysta kolacja z rodzicami jednej i drugiej połówki??
A jak wyglądały wasze zaręczyny, jeśli już macie je za sobą??
Będę wdzięczna za wszystkie wypowiedzi
A jak wyglądały wasze zaręczyny, jeśli już macie je za sobą??
Będę wdzięczna za wszystkie wypowiedzi
- Rebeca2006
- Uzależniony
Heh moj chloapk zabral mnie do lasu na polanke w trakcie strasznej ulewy myslalam ze chce porpostu zapalic wiec nawet nei wysiadlam z samochodu ale wyciagnal mnie sila prawie wyjal z bagaznika kwiaty i peirsiconek kleknal w blocie i sie mnie wtedy zapytal :p Ale to tylko zareczyny wo slubie nie myslimy jeszcze , moze za 3-4 lata 
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
- Rebeca2006
- Uzależniony
A wcle nie. To przeciez sprawa tylko miedzy WAMI a nie calkiem obcymi ludzmiRish pisze:i najlepiej miejsce publiczne...jakis teatr czy kino...wbic na scene i zapytac sie przy wszystkich tak zeby nie mogla odmowic hehe
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewt ... 20&start=0
12 stron szukania, ale się udało. Temat raczej podobny.
Klozet <okularki>
12 stron szukania, ale się udało. Temat raczej podobny.
Klozet <okularki>
foxy_lady pisze:Ostry 2 napisał/a:
A co mi tam ! Ja juz jestem po!! Wiec powiem ci jak sie robi !
1)Tanie linie lotnicze ze wzgledu na "KASE" kupujesz bilecik do Francji a Paris
2) OBRACZKI MASZ
3) nic nikomu nie mowisz i pukasz do dzwi o 7 rano !
4) lecisz pod wieze ajfla oswiadczasz sie jesz kolacje u zabojadow i WRACASZ !
5 wszystko w jednym dniu ! DZIEN KTOREGO NIE ZAPOMNI!!!!![]()
WIEM WIEM ZAJEBISTY POMYSL !
strasznie oklepane i do bani
A mi sie ogromnie podoba
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”