Znowu nie moge spac przez dziewczyne! GIRLS GIVE ADVICE:((
Moderator: modTeam
Odbyliśmy wstępną rozmowę!
Uważam, że list był dobrym posunięciem, ponieważ wykrystalizował moje i jej poglądy na nasze zdanie dotyczące zachowania.
NA dodatek.
Znów zaczęła spedzać ze mną sporo czasu.
Cieszę sie. Nawet gdy to będzie tylko pod pozorem przyjaźni chociaż było by miło kogoś mieć.
Pytanko czy przy takim obrocie spraw warto daćjakiegoś miśka na zająca???
Uważam, że list był dobrym posunięciem, ponieważ wykrystalizował moje i jej poglądy na nasze zdanie dotyczące zachowania.
NA dodatek.
Znów zaczęła spedzać ze mną sporo czasu.
Cieszę sie. Nawet gdy to będzie tylko pod pozorem przyjaźni chociaż było by miło kogoś mieć.
Pytanko czy przy takim obrocie spraw warto daćjakiegoś miśka na zająca???
- Dziki Wilk
- Pasjonat
Wczoraj znowu odbyliśmy sms-chat. Dowiedziałem się wiele na jej temat.
Muszę podziękować kumpeli bo wysłała (niespodziewanego sms-a ), w tresci o mnie.
NApisała prawdę, ale w jaki sposób.
Może to pomoże miejmy nadzieje. Bo kumpela poznała mnie z dobrej strony po ostatniej imprezie. A jak wiadomo kobieta kobiecie bardziej ufa niż przekazom menow.
Muszę podziękować kumpeli bo wysłała (niespodziewanego sms-a ), w tresci o mnie.
NApisała prawdę, ale w jaki sposób.
Może to pomoże miejmy nadzieje. Bo kumpela poznała mnie z dobrej strony po ostatniej imprezie. A jak wiadomo kobieta kobiecie bardziej ufa niż przekazom menow.
Mr freeze pisze:MAM PYTANIE:
Kiedy wiedzieliście, że to właśnie ta osoba (chodzi mi o obdarzenie ją czymś więcej...)?
Caly czas sie o tym dowiaduje :d
A apropos polegania - nie mozna sie wykazac "na sile"! W odpowiednim momencie sie da. Poza tym nie chciaj tego, bo jesli bedzie potrzebowac Twej pomocy to znaczy ze bedzie smutna, a lepiej zeby caly czas sie usmiechala? Moze na tym to polega? By z Toba nigdy nie byla smutna?
Odp. na pytanie...
Szczerze Ci powiem, iż w jednej chwili wyrwało mi się "kocham", spłynęlo na usta, a pozniej okazalo sie prawdą...
Samo przychodzi, porywa Cie za serce i mowisz co myslisz, zanim zdazysz pomyslec
(czego i tak nie musisz oraz nie chcesz robic)
Tak było u mnie.
Szczerze Ci powiem, iż w jednej chwili wyrwało mi się "kocham", spłynęlo na usta, a pozniej okazalo sie prawdą...
Samo przychodzi, porywa Cie za serce i mowisz co myslisz, zanim zdazysz pomyslec
Tak było u mnie.
... you bleed just to know you're alive ...
Najważniejsze, żeby te dwa magiczne słówka były użyte w odpowiedniej chwili, kiedy jesteście pewni, że naprawdę to czujecie. Nawet jeśli wydaje wam się, że np. "dziewczyna na pewno na to czeka, że zaufa mi jak jej to powiem" to możecie poważnie kogoś zranić, jeśli jest inaczej! Wolałabym na to czekać dłużej ale mieć świadomość że te słowa są prawdziwe i przemyślane.
Jeśli dziewczyna będzie dość wyrozumiała, to powinna przyjąć to ze spokojem
Szczególnie, jeśli to ważny powód...
Ale radzę porozmawiać z nią jeśli nie chcesz jej stracić, bo moze zrobić się jej przykro i pomyśleć, ze Ci nie zależy. Spotkaj się z nią i wytłumacz, przeprosiny też mogą być, nie zaszkodzi.
Ale radzę porozmawiać z nią jeśli nie chcesz jej stracić, bo moze zrobić się jej przykro i pomyśleć, ze Ci nie zależy. Spotkaj się z nią i wytłumacz, przeprosiny też mogą być, nie zaszkodzi.

- Dziki Wilk
- Pasjonat
- Pasjonat
nie wywali bo my odchodzimy od tematu nie robimy tysiąców topiców smiecimy w twoim topicku : ) pozatym : )maverick nie zdąrzy wywalić wszystkiego co na śmiece
Co nie ?
Nie miał by czasu dla swojej dziewczyny, a ja jego słabosć wykorzystuje : )
Co nie stary co tam porabiasz ?
Czemu nie sprzątasz ? : )
w ogóle moderator jest leniwy nawet jak go sie poprosi to nie wywali topicka więc możemy dalej statystyki podwyższać : )
Co nie ?
Nie miał by czasu dla swojej dziewczyny, a ja jego słabosć wykorzystuje : )
Co nie stary co tam porabiasz ?
Czemu nie sprzątasz ? : )
w ogóle moderator jest leniwy nawet jak go sie poprosi to nie wywali topicka więc możemy dalej statystyki podwyższać : )
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”