Imperator pisze:ZTF pisze:Strach przed całkowitym upadkiem moralnym młodzieży polskiej.
Weź przestań już p****lić o tym upadku moralnym, bo to już się nudne robi...
Skąd tyle jadu i żółci u tak młodego internauty??
Moderator: modTeam
Imperator pisze:ZTF pisze:Strach przed całkowitym upadkiem moralnym młodzieży polskiej.
ZTF pisze:Imperator pisze:ZTF pisze:Strach przed całkowitym upadkiem moralnym młodzieży polskiej.
Skąd tyle jadu i żółci u tak młodego internauty??
niepale pisze:Dla mnie najgorszym uczuciem jest...
zdrada mojej ukochanej. Na wszystko inne jakoś da się zaradzić (wg mnie) ale uczucie, że Twoja druga połówka, osoba która kochasz ponad wszystko i wierzysz jej bezgranicznie... zdradza Cie, i tego samego dnia mówi Ci, że Cie kocha i, że jesteś tylko Ty...
moon pisze:Jakie jest dla was najtrudniejsze, najgorsze, najbardziej miażdżace uczucie?
eliza1986 pisze:No i jeszcze jedna sprawa czemu zawsze w gronie kumpli zapominacie o dziewczynach??
hmm...ja tam tego nie zauważyłam
cubasa pisze:Ale są takie typki Eeee.. no ten tego...
unlucky_sink pisze:może nie zauważyłam, bo sie z takimi typkami nie spotykam
Ptaszek pisze:Brak wartości, perspektyw... Okropne odczucie. Stan, w którym się zastanawiam, kim ja w ogóle jestem, do czego dążę, czy dobrze postępuję, czy moje życie ma sens. Stan, w którym chciałoby się to wszystko zakończyć jednym ruchem i dłużej nie męczyć sie z myślami.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 157 gości