Tylko przypominam nie chodzi mi o cechy jego charakteru ale o części ciała
Co wzbudza w Was największe podniecenie?
Moderator: modTeam
budowa nie ma nic do gadania liczy sie jaki ktos jest jak mysli jakim jest czlowiekiem jak postepuje...
Aga pisze:Wy się śmiejecie, a tak naprawdę to tu przecież non-stop sa pytania o to co Was pociąga w dzieczynach. CZy my nie możemy o tym podyskutowac? Czy dziewczyny można oceniać po ładnej dupie ale u faceta już trzeba patrzeć na osobowość? No więc: w kolejności
1. najbardziej podniecają mnie: ładna, delikatna twarz, szerokie bary, i lekko wyrzeźbiona klata. No i koniecznie kaloryferek, taki subtelny nie musi być to kulturysta.
2. Mniej, ale tez bardzo: bicepsy, kark, łydki, tyłek, uda
Nie wiem jak Was dziewczyny ale mnie średnio podniecają męskie genitalia.
Lady pisze:O tak... a ne ich umiesnione nóżki:) mnia mnia (patrz-Luis Figo)
Ach te lydeczki..............i jak sie ruszaja. Real to zbior wszystkiego co najlepsze
A poza tym dziewczyny tak o tym piszecie, ze mi sie niedobrze robi
Chlopacy nie pisze nic o piersiach Britney czy pupie innej panienki. Cos w tym jest...
heh, zapach tez cuda potrafi zdzialac i... usta mmmm...
Panie to wolą facetów lekko wyperfumowanych, czy raczej pachnących "naturalnie"? (pełna higiena rzecz jasna)
Meliana pisze:Widze dziewczeta, że wiecie co dobreheh, zapach tez cuda potrafi zdzialac i... usta mmmm...
Taka ważna czesc a sama o niej zapomnialam:( ups...
Zgadza sie! Usta sa szalenie wazne! Ja z kolei lubie duże usta, aby moc sie w nie wgryzc...:):)
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 67 gości