Inne sposoby onanizowania
Moderator: modTeam
Inne sposoby onanizowania
Dziewczyny powedzicie nam czy znacie sposoby onanizowania sie prucz rączką lub prysznicem
Jak znacie to opiszcie je
Jak znacie to opiszcie je
$GrEgOrY$
co do tych sposobów, to dość fajny jest fotel z poręczą...może być miękka, może być i twarda, reszta jakoś się zrobi
...chyba nie musze mówić, że nalezy usiąść okrakiem 

Kiedy Bóg stworzył mężczyznę spojrzał nań z niesmakiem i rzekł - "pierwsze koty za płoty"
Gdy stworzył kobietę powiedział "Hm..praktyka czyni mistrza" 

- Vilgerfortz
- Początkujący
TO ja może wróce do tematu....
Miałam kiedyś taki hardcore...tylko prosze nie śmiejcie się, bo działa super........
Zachciało mi się, a On wyjechał......ale zachciało się tak strasznie, ze żadnie paluszki ani prysznice nie mogły sie równać
I co zrobiłam????
Poszłam do lodówki, wzięłam kiełbasę, włożyłam do ciepłej wody, zeby sie trochę zagrzała, ubrałam ja w gumke.......i odlot taki, ze ho ho ho
Duże
ciepłe
, to co tygryski lubia najbardziej.....tylko ja nie lubie sama sobie ruszać....ale to było wtedy jedyne wyjście.... <aniolek2>
TO ja może wróce do tematu....
Miałam kiedyś taki hardcore...tylko prosze nie śmiejcie się, bo działa super........
Zachciało mi się, a On wyjechał......ale zachciało się tak strasznie, ze żadnie paluszki ani prysznice nie mogły sie równać
I co zrobiłam????
Poszłam do lodówki, wzięłam kiełbasę, włożyłam do ciepłej wody, zeby sie trochę zagrzała, ubrałam ja w gumke.......i odlot taki, ze ho ho ho
Duże

Różnimy się...i to bardzo....mamy dwie dusze....ale jedno ciało.....
- ___ToMeK___
- Uzależniony
Julicia pisze:Kiełbaske....cóż.....wurzuciłam, nieładnie wiem, ale nie miałabym sumienia....biedny tatuś.....
A wibratora nie chce....1 twardy 2 zimny
a kiełbaska była prawie jak normalny penis....ale jakoś teraz nie mam ochoty znowu próbować
Nie widziałaś jeszcze wibratora
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”