Całowanie...
Moderator: modTeam
Całowanie...
Mam pytanie głównie do dziewczyn, a mianowicie czy lubicie się całować, tak "głębiej"
w sytuacjach innych niż tylko przy okazji seksu... np. przy słuchaniu romantycznej muzyki, czy przytulaniu się...
Infantylne pytanie, a jak poznajesz dziewczyne to sie z nia "glebiej" nie calujesz zanim pojdziesz z nia do lozka ? Nie calowales sie z dziewczyna w parku na lawce, w szkole, w kinie itp.
Ja np. w seksie nie moge sie skoncentrowac na namietnym calowaniu, sa to tylko krotkotrwale "mlasniecia".
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Przemuś pisze:Mam pytanie głównie do dziewczyn, a mianowicie czy lubicie się całować
Całuśnice będą w zdecydowanej większości. Nie badaj zjawiska tylko wyjatki. Pytanie powinno więc brzmieć raczej: ktora z Pań nie lubi się całować i dlaczego?
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
-
- Początkujący
- Uzależniony
No Boże... wszystko od sytuacji zależy. Ja z moim kochaniem uwielbiam się całować ogólnie, ale to, w jaki sposób to robimy zależy od momentu. Od sytuacji, od naszych chęci. Czasem ona ma chęć na delikatne muskanie ustami, a czasem ja chcę ją ściąć z nóg głębokim, namiętnym, zaborczym wręcz pocałunkiem. Są chwile i chwile. Trzeba tylko wiedzieć co kiedy robić.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”