Tabletki Novynette
Moderator: modTeam
Pytanie o tabletki - Novynette
po pierwsze super ze zrobiono kolejny dział mysle ze sie przyda
a moje pytanie jest takie: po pierwsze czy któras z dziewczyn uzywała Novynette??i jak reagowała na te tabletki?
a moje drygue pytanie jest takie: otóz w 29dniu cylku byłam u ginekologa(w sprawie anty)zrobiła mi usg i powiedziała ze okres powinien niedługo byc(nie mam regularnych okresów) ostatnio byłam u niej w 50dniu cylku(nadal brak okresu!) i mi sie pyta czy w ciazy nie jestem!!?? ja na to ze nie bo od czasu ostatniej wizyty nie uprawiałam seksu a poza tym wczesniej uzywałam gumek.zrobiła mi badanie i orzekła ze "ciazy tu nie ma" zapisała mi tabletki takie na wywołanie krwawienia i powiedziała ze jezeli max po 10dniach od ich odstawienia nie bedzie okresu to mam przyjasc a ona zrobi mi usg!!wiec mam pytanie jezeli okres sie nie pojawi to co moze wykazac usg jezeli pani powiedziała ze nie jestem w ciazy?? bo mam małego stracha ze nie dostane okresu i bede musiała isc do niej!!!!
a moje pytanie jest takie: po pierwsze czy któras z dziewczyn uzywała Novynette??i jak reagowała na te tabletki?
a moje drygue pytanie jest takie: otóz w 29dniu cylku byłam u ginekologa(w sprawie anty)zrobiła mi usg i powiedziała ze okres powinien niedługo byc(nie mam regularnych okresów) ostatnio byłam u niej w 50dniu cylku(nadal brak okresu!) i mi sie pyta czy w ciazy nie jestem!!?? ja na to ze nie bo od czasu ostatniej wizyty nie uprawiałam seksu a poza tym wczesniej uzywałam gumek.zrobiła mi badanie i orzekła ze "ciazy tu nie ma" zapisała mi tabletki takie na wywołanie krwawienia i powiedziała ze jezeli max po 10dniach od ich odstawienia nie bedzie okresu to mam przyjasc a ona zrobi mi usg!!wiec mam pytanie jezeli okres sie nie pojawi to co moze wykazac usg jezeli pani powiedziała ze nie jestem w ciazy?? bo mam małego stracha ze nie dostane okresu i bede musiała isc do niej!!!!
logest jest drogi,po diane35 mojej narzeczonej troszke się zwiększył biust i miała nieregularne cykle,teraz bierze miqrogynom i wszystko jest ok.A co do ochoty na sex to niestety tabletki troszke osłabiają libido
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
nikt nie chce oszczedzać ale miqrogynom kosztuje 8,90 czyli jest 3x tańszy
i pewnie 3x gorszy !
nie wiem jak może być gorszy skoro spełnia swoją funkcje,skoro nie widać żadnej różnicy to po co przepłacać :
Prędzej na wiosnę zamilkną ptaki, niż kobieta oprze się czułym zalotom młodego mężczyzny.
Owidiusz
Owidiusz
Witam ponownie!
Posłuchajcie mój skarbuniek był dzisiaj na badaniach dotycząscych dobrania przez ginrkologa odpowiednich tabletek antykoncepcyjnych. Troszke sie denerwuje bo nie wiem co to będą za tabletki... chodzi mi oto, że nie znam za brdzo innych nazw jak logest - sporo onim czytałem i waszych opinii i różnych wypowiedzi dziewczyn stosujących te tabletki - podobno jest b.skuteczny i sprawdza sie . w ogóle mnie nie obchodzi ile tabletki będą kosztować - ja poprstu pragne by moja dziewczyna była bezpieczna i nie spotkały jej jakiekolwiek skutki uboczne związane z zażywaniem tabletek antykoncepcyjnych! :566: :566: :566: :566: :566: :566:
W wtorek zapadnie decyzja :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553:
Posłuchajcie mój skarbuniek był dzisiaj na badaniach dotycząscych dobrania przez ginrkologa odpowiednich tabletek antykoncepcyjnych. Troszke sie denerwuje bo nie wiem co to będą za tabletki... chodzi mi oto, że nie znam za brdzo innych nazw jak logest - sporo onim czytałem i waszych opinii i różnych wypowiedzi dziewczyn stosujących te tabletki - podobno jest b.skuteczny i sprawdza sie . w ogóle mnie nie obchodzi ile tabletki będą kosztować - ja poprstu pragne by moja dziewczyna była bezpieczna i nie spotkały jej jakiekolwiek skutki uboczne związane z zażywaniem tabletek antykoncepcyjnych! :566: :566: :566: :566: :566: :566:
W wtorek zapadnie decyzja :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553: :553:
Sorki za drugi post od razu poniżej ale tamten może juz przeczytałeś.
Tu jest stronka o tabletkach i cenach przyblizonych. Ale wiadomo konkurencja na rynku i każda apteka ma inne.
http://www.antykoncepcja.com.pl/ceny_oc.htm
Tu jest stronka o tabletkach i cenach przyblizonych. Ale wiadomo konkurencja na rynku i każda apteka ma inne.
http://www.antykoncepcja.com.pl/ceny_oc.htm
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
- taka_jedna
- Maniak
mam pytanie jezeli okres sie nie pojawi to co moze wykazac usg jezeli pani powiedziała ze nie jestem w ciazy?? bo mam małego stracha ze nie dostane okresu i bede musiała isc do niej!!!!
ja miałam totalny brak okresu, zapisała mi na wywołanie pewnie to samo co Tobie - Luteina25 lub Luteina50.
Miałam też robione USG (takim czymś co wygladało jak mikrofon do kompa i wkładało się to do .... ) i wykazało jakieś nieprawidłowości na jajnikach (nie pamietam dokładnie co, bodajże powiększone), które mogły być przyczyną braku okresu. I nie bój się Jej, ja ostatnio chodzę co 2 tygodnie bo się leczę i ciagle o coś pytam..chyba mnie ma już dosyć
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
zapisała mi na wywołanie pewnie to samo co Tobie - Luteina25 lub Luteina50
ja dostałam tabletki o nazwie PROVERA
Miałam też robione USG (takim czymś co wygladało jak mikrofon do kompa i wkładało się to do .... )
usg robiła mi na pierwszej wizycie(jestem dopiero po dwóch) i ten sprzet to mi przypominal sztucznego penisa,nawet zakładała na to prezerwatywe...Owe ugs wykazało ze powinnam dostac okres w najblizszym czasie bo cos tam było juz odpowiedniej wielkosci no ale mineło 21dni i nie było okresu wiec poszłam i ona wtedy zapisała mi ten lek.
Luca dziwie Ci sie. "Jak nie widac roznicy to po co przeplacac". To dobre do proszku do prania gdzie roznice widac od razu.
Ale tabletki anty za 9 zl?? Moze jeszcze powiesz ze wypuscilo je TESCO z napisem "korzystny zakup"??
:547: :547: :547: :547:
A potem klientkom urosną wąsy :547:
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Luca dziwie Ci sie. "Jak nie widac roznicy to po co przeplacac". To dobre do proszku do prania gdzie roznice widac od razu.
Ale tabletki anty za 9 zl?? Moze jeszcze powiesz ze wypuscilo je TESCO z napisem "korzystny zakup"??
przeciez żartowałem a co do tego leku to przejdź się do apteki i sam się spytaj,skoro jest dopuszczony do obrotu to nie żadna lipa.Normalnie kosztują 15 a ze zniżka 9.
to tyle bracia i siostry...
peace & love :564:
Owidiusz
Owidiusz
Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”