hmmm (Logest, problem)

Forum służące do wymiany opinii i doświadczeń na tematy związane z antykoncepcją i ciążą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
aysha
Bywalec
Bywalec
hmmm (Logest, problem)

Postautor: aysha » 19 wrz 2005, 14:53

hey ostatnio jakos od 2 dni miewam lekki ból brzucha tak jak przy okresie ale nie tak intensywny biore juz 3 opakowanie tabletek Logest żadnej nie opusciłam itd dobrze sie czuje nie mam mdłosci tylko jakos zauwazyłam ze częsciej musze do wc i nie wiem co to moze byc. Bo chyba w ciązy nie jestem mam nadzieje :?
((missi))

Postautor: ((missi)) » 19 wrz 2005, 16:09

ja tez biore Logesty i nienarzekam jak narazie :.. a Twoje dolegliwosci wcale nie musza byc zwiazane z tabletkami :> moze cos zjadłas i masz biegunke .. nie wiem trudno mi sie wypowiadac na ten temat poczekaj troche w koncu to drugi dzien zapewne Ci przejdzie
Awatar użytkownika
aysha
Bywalec
Bywalec
Postautor: aysha » 19 wrz 2005, 21:09

Nie no ja biore Logest i jetsem zadowolona nigdy jeszcze nie miałam zadnego kłopotu jak narazie tylko własnie troche pobolewa mnie brzuch i latam siu siu ale moze sie przeziębiłam czy cos eh nie wiem no :P ale po za tym dobrze sie czuje
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 20 wrz 2005, 08:13

mogłas "podłapac" jakąs infekcje dróg moczowyh i sta te czeste wizyty w wc

Wróć do „Antykoncepcja oraz ciąża”