Trójkącik
Moderator: modTeam
Trójkącik
Jak to tak naprawdę jest...
?Czy kiedy facet chce się kochać ze swoją dziewczyną i jeszcze inną to czy znaczy,że jego jemu juz nie wystarcza??

...odpowiedzi szukaj..czasu jest tak wiele...
-
Alucard
Trojkacik, jak sama nazwa wskazuje 2+1 i dumam, ze w praktyce czesto wychodzi tak, iz jedna osoba jest nieco odsunieta, a idac tym tokiem myslenia nie potrafie wyobrazic sobie patrzec na igraszki mojego kochania z kims innym...chyba peklo by mi serducho.
S.
S.
Wejdź we mnie falą wpłyń we mnie
Pod serce dojdź az do krzyku
Krwi potem spokój wróć znurzeniem
Półsennie niech płynie w żyłach ...
- Głęboka Purpura
- Entuzjasta

Jemu takze, dlatego zapewne nigdy nie dojdzie miedzy nami do takiego "urozmaicenia"
a teraz maly [OT]
Swoja droga paskuda ze mnie, bo jestem nowa i nawet sie nie przywitalam.Tak wiec, aby jak najszybciej naprawic swoj blad - witam wszystkich i pozdrawiam cieplutko
S.
a teraz maly [OT]
Swoja droga paskuda ze mnie, bo jestem nowa i nawet sie nie przywitalam.Tak wiec, aby jak najszybciej naprawic swoj blad - witam wszystkich i pozdrawiam cieplutko
S.
- Głęboka Purpura
- Entuzjasta

Mysiorek pisze:Wyrzuć to wyrażenie ze swojego słownika - weź je na opak i... będziesz zdrowszaRozumiesz? <aniolek2>
Zakladajac, iz chodzi Ci o przeksztalcenie tego zwrotu na "na pewno nigdy", to zdecydowanie masz racje, o niebo lepiej to wyglada ;]
S.
- Krzych(TenTyp)
- Weteran

Hehehe... ;P ...nie umiesz zakładać i przekształcać.
Kwestia punktu widzenia i interpretacji, a nie nieumiejetnosci zakladania i przeksztalcania
S.
Moja laska ma bardzo bliską koleżankę i obiecała mi że kiedyś spróbujemy ale wydaje mi się że taki trójkącik może przerodzić się w wojne o swojego partnera/partnerkę z tą trzecią osobą i może popsuć każdy udany związek wiecej napisze po fakcie dokonanym.
A tak w ogóle to jestem nowy i witam wszystkich!!!!!!!!!!!
A tak w ogóle to jestem nowy i witam wszystkich!!!!!!!!!!!
- ksiezycowka
- Weteran

_Asica_ pisze:Warto zatem psuć udane związki...?
trójkącik fajna recz... Polecałbym go jednak parom z naprawdę długim stażem, które znają się bardzo dobrze z każdej strony (tej złej też) albo parom, które zdają sobie sprawę, że ich związek nie jest tym jedynym i ostatnim wtedy moze go to tylko umocnić a jeżeli się rozsypie - mówi się trudno.
I podpowiedź dla panów - za pierwszym razem wybierzcie raczej kombinację 2M + K, ten pierwszy raz potrafi być baaaardzo podniecający, wystrzelicie jak KM i dziewczyny zostaną same
I najważniejsze! Nie możecie ani siebie ani partnera zmuszać do takich zabaw!!!!
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
-
AMON
Do jakiegos czasu myslimy z moja partnerka o trojkociku ale boimy sie ze nasz zwiazek sie rozpadnie. Co innego fantazjowac a co innego zobaczyc na wlasne oczy jak partner lub partnerka robi to z kims innym. Na razie nie mozemy sie zdecydowac- moze ktos cos doradzi?
Ps Witam wszystkich serdecznie <browar>
Ps Witam wszystkich serdecznie <browar>
-
AMON
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”