Jak urozmaicic seks?
Moderator: modTeam
Jak urozmaicic seks?
No właśnie. Tak jak w temacie... chodzi mi o to ,zeby bylo jaos tak nadzwyczajnie... na pewno macie jakieś swoje sposoby. dzięki.
Idzie ulicą jakby tańczyła na baletowym popisie
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
Uśmiecha się do dziecka w wózku do wróbla który stracił ogon
Te kropki na sukience myśli mają kolor jego oczu
Od rana powtarza najmilsze imię i wychodzi z domu w jednej pończosze
A ile masz lat ,ze tak zapytam ? no bo jesli tak jak przedmówczyni np. to sie dziwię ze chcesz go urozmaicac już Ja gdybym tu tak zapytał to bym z kolei to zrozumial <aniolek2> ale ludzie młodzi gdy o to pytają ,to jestem wielce zakłopotany ! co bedzie za lat ..."szczelam " --- 10
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
jak urozmaicic?nowe pozycje,eksperymanciki, nowe miejsca w ktorych mozna sie kochac (np. jakies miejsce publiczne jak przymierzalnia w sklepie-adrenalinka murowana, napewne wniesie szczypte pikanterii i powiew swiezosci nie tylko w seksie ale tez w zwiazku) dobre tez sa ponczoszki, seksowna bielizna,pejcz(choc ja osobiscie biczow i strojow typu domina nie preferuje), moze warto zasiegnac jakiejs lektury na temat kamasutry albo tantry?!z tego tez mozna czerpac insiparacje...
Czas leci szybko...i bardzo dobrze!!!!
jak ja to z moon robilem to jej bylo o wiele latwiej ;PNo nie wiem, z orgazmem u nas jest trudniej przecież
a co obslugi to u facetow jest joystick a u kobit dwa pokretla, przycisk no i wtyczka
wiec teoretycznie facet jest latwiejszy ale chcialbym zauwazyc ze sa rozne rodzaje joya, niektore z kilkoma przyciskami a jeszcze inne z autofire :diabel2:
Zamykam oczy i udaje ze nie widze...
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Zatykam uszy i udaje ze nie slysze...
Zamykam serce i udaje ze nie czuje...
To nie jest yba najlepsza modlitwa...
.:LZY:.
Mysiorek pisze:Inspiracja?
No to doprowadźcie siebie do orgazmów w ubraniach!
Powodzenia <boje_sie>
:D:D heheheheh
poniekad mamy cos takiego za soba, ale to byl przedzial pociagu, nie mozna bylo inaczej. poza tym wczesniej nie widzielismy sie miesiac, moglibysmy miec orgazm w kombinezonach strazackich chyba.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”