"seks" przed pierwszym razem ;]

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
"seks" przed pierwszym razem ;]

Postautor: tr3sor » 03 gru 2004, 04:01

Tak tak wiem temat glupio brzmi. Ale ma na celu, dyskusje na temat doprowadzania sie do orgazmu ;> jeszcze przed tym "magicznym" pierwszym razem ;]. Chodzi tu o wszystkie inne pieszczoty zwiazane z orgazmem a niezwiazane z "przebiciem" blony dziewiczej.

Dlaczegoz to powstala ? zeby nierobic off topicow w innym temacie :P.
Komus sie to niepodoba ? niech nieczyta ^^.

A wiec ty typie ;>. Do minetki wcale niejest tak daleko ;]. O dziwo wiekszosc pan na ten rodzaj pieszczot pozwala parnterowi dosc wczesnie:D. Co do tego ze by chyba oszalala ... no coz z tym juz nie jest tak hop ;>. Moja pani stosunkowo niedawno mi na to pozwolila ... i co trwalo to troszke ... ale o tym zebym doprowadzil ja do orgazmu niemazylem ;D i niemialo to miejsca. Jednak sprawialo jej to duza przyjmnosc .... jak juz byla mowa w innym topicu kobieta orgazmu mosi sie nauczyc ;].

PS. Skoro mowisz ze daleko do minetki ... to hmm intymne pytanie, na jakim "poziomie/levelu" jestescie ?
Obrazek

Śladem własnej "legendy" ... ;)
canon
Bywalec
Bywalec
Postautor: canon » 03 gru 2004, 13:13

oral obustronny plus paluszki w dwie dziurki (w druga nie wkladam tylko pieszcze :))
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 gru 2004, 13:30

Tak tylko ze wiele kobiet sie rozprasza jak oral ma być obustronny , wiec na poczatek nie polecam , choc spróbować nie zaszkodzi !! no i paluszki , hmmm w jednym przypadku nie moze być dziewicą by to było dobrze zrobione , choc przyjemnne zapewne jest , pieszczenie brązowego oczka jak najbardziej jesli lubi :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
canon
Bywalec
Bywalec
Postautor: canon » 03 gru 2004, 13:46

obustronny ale nie jednoczesnie mialem na mysli tylko na zmiane.69 jeszcze pzrede mna
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 gru 2004, 14:01

Mój level wynosi 1 w skali od 1 do dziesięć (to jest spowodowane urazem psychicznym mojej partnerki) [W SWERZE EROTYKI]
Mam broblem z nawiązaniem kontaktu erotycznego nawet na poziomie pieszczenia piersi.
Nie chodzi tu o to iż niemam śmiałości bo jak juz mówiłem chciałbym już jej walnąć minetkę .....
Ja moją panią powoli wprowadzam w świat erotyki chociaż o tym dużo rozmawiamy.
Tr3sor jak bym jej włożył rączkę w majtki to z całą odpowiedzialnością mógłbym powiedzieć ze bym dostałw pysk........
Jak zrobić aby nie doszło do takich excesów bo nie chce odrazu się z nią kochać tyko uprawiać petting.... a może to wyglądać na to ze siędo niej dobieram :D
Będę musiał z nią otym pogadać ale szczegóły rozmowy będę musiał sobie poukładać :D

Ps. Jak już długo jesteście razem (tr3sor)??? i ile ona ma lat??
H, man runs over a woman in his car, whos fault is?
Well...
Why is the man...
Driveing in the kitchen ?
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 gru 2004, 14:07

Coc dziwnego sie tam dzieje ??? za włozenie reki w majtki w pysk ?>??!!!!!
Ona Cię w ogóle pragnie ??? gdybym ja nie włozył reki w majtki mojej podczas gdy jestesmy sami dosc długo , to dopiero bym dostał w pysk , ze ja ignoruje (rozumiem ze wkładasz reke podczas np całowania , lubo przytulenia ) zresztą nie wazne , wazne ze jestescie sam na sam !!
Gość

Postautor: Gość » 03 gru 2004, 14:45

Ja sie zgadzam z Krzysiem, a raczej jego partnerka. Tez bym sie czula olana :D. Po to po prostu dosc normalny rozwoj wypadkow. I w zeby za cos takiego? Jezu?!?!
canon
Bywalec
Bywalec
Postautor: canon » 03 gru 2004, 15:21

ja czasem mysle ze moja dzieewczyna moglaby bez pieszczot (bo narazie tylko to) dlugo wytrzymac ale ja nie chce sprawdzac ile bo wiem ze sam tyle nie dam rady.
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 gru 2004, 16:00

krzys pisze:Coc dziwnego sie tam dzieje ??? za włozenie reki w majtki w pysk ?>??!!!!!
Ona Cię w ogóle pragnie ??? gdybym ja nie włozył reki w majtki mojej podczas gdy jestesmy sami dosc długo , to dopiero bym dostał w pysk , ze ja ignoruje (rozumiem ze wkładasz reke podczas np całowania , lubo przytulenia ) zresztą nie wazne , wazne ze jestescie sam na sam !!

Wiesz ona jeszcze [moim zdaniem] musi wiedzieć co to znaczy pragnąć.
Jest jeszcze młodziutka. Delikatna jak mało kto.Na wszystko przyjdzie czas wtedy to ja będę decydował o tym jak i gdzie [ o ile nie będzie miała oporów].
:564: :564: :564: :564: :564: :564: :564: :564:

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 03 gru 2004, 17:54

krzys pisze:Coc dziwnego sie tam dzieje ??? za włozenie reki w majtki w pysk ?>??!!!!!

Krzyś piszemy tutaj o młodzutkiej dziewczynie,dopiero co wchodzącej w życie,a nie o dojrzałej kobiecie!
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 03 gru 2004, 18:44

CO ZNACZY MŁODZIUTKA ?? jak ma lat 16-17 , to juz nie jest na tyle młodziutka , skoro ma chłopaka to Tym bardziej , nie rozumiem zaleznosci miedzy młodziutka a kobieta , jak i jedna tak i druga ma hormony , a te zas są szczegulnie aktywne w wieku młodzienczym , pomijam zimne ryby !! :564:
Jak zaczynałem z moją zoną te igraszki to też miała lat 16 i pamietam jak wstydziłem sie jej dotknać , jednak jak to zrobiłem powiedziała (myslałam ze juz nigdy tego nie zrobisz , czasami to miałam cię ochote za to zabić ) wiec ???? rozumiem ze kazdy jest inny , ale na ile inne sa 16-17 latki ??? by nie chciały być dotykane skoro im to sprawia przyjemnosć ?? , Zona też była z zasadami wychowaniem nabytymi , czyli sex konkretny po slubie (lepiej zeby był ) dobrze ze nie wytrzymała !! :547: Wiem tez ze inne dziewczyny podobnie odbierają takie sytuacje , mają chłopaka miedzy innymi po to by sie całować przytulać jak i piescić , taka jest natura człowieka istnieje cos takiego jak pociag sexualny !! Jak sie chłopak całuje z dziewczyną namietnie to czy chce czy nie to mu stanie i nic tego nie zmieni !! i na pewno jak bedzie chciała dziewczyna go tam dotknac to bedzie tego też chciał, inna rzecz czy sie na to odwazy by go tam dotkneła !?? wiec nie widze róznicy miedzy młodziutką a dojrzała ! nie na takim poziomie by za cos takiego lac go w pysk , albo opierniczyc , jedynie rozumiem pochamowanie , ale to też raczej ze wstydu niesmiałosci , bo chciec to na pewno che ! chyba ze chłopaka ma dla pokazania kolezanką ze go ma !! :564:
Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 gru 2004, 21:49

Wstydu u mnie brak.
Jak bym tylko mógł to bym skożystał z sytuacji.Jednak mam pewną świadomość ze nie wszystko można na szybko zgadzam się z tobą ze w młodieńczym wieku chormony grają na potrzebach ciała. Trzeba z tego umiejętnie kożystać .A zwłaszcza w młodzieńczym wieku......

Dzięki wiedzy jaką zdobyłem na tym forum i życzliwym osobą zrozumiałem ze niemożna traktować sexualności jako przedmiot. A jako pewien sposób komunikacji; czym jest subtelniejszy i odpowiedzialniejszy tym sprawia więkrzą przyjemność.....

póki co moje przyszłe życie sexualne zapowiada się "soczyście"[dla mnie bogate w to czego brak jest w codziennym życiu niedojżałych nastolatków].......

Czyż nie leprze jest wiedzieć kiedy partnerka jest faktycznie gotowa na nasze stymulacje,
bo w niektórych przypadkach zamała wrażliwość na to nie pozwala. Pociąg sexualny w prawdziwej i odpowiedzialnej miłości dojżewa wolniej i na pewno daje leprze efekty .[po prostu wiadomo czego można oczekiwać i spełaniać się w związku]
Bo "po co łapać kruliczka skoro tak przyjemnie jest go gonić"[ŁONA]
Dobrze jest czasami troszkę zwolnić aby spojżeć na wszystko z góry.

Ja jestem ze swoją dziewczyną aby się poznać i niebyć rozczarowanym [trzeba sobie zasłużyć nato aby móc dotykać kobietę tak by się tego chciało] po tym jak juz będzie za pużno zeby wszystko cofnąć co będzie już nie możliwe.J ej ciało dopiero budzi się do życia
sexualnego chociażby do pettingu.

Może to wydląda troszkę idealistycznie ale tak wygląda moja żeczywistość zeby planować wszystko na bieżąco, żeby pużniej nie było rozczarowań ....

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 03 gru 2004, 23:21

Krzychu jestem z nia prawie 5 miesiecy ;>. I ma 18 latek tak jak ja ^^ :P.

Co do robienia tego w delikatny sposob ... coz kto ci kaze odrazu wkladac raczke do majtek ?. A niemozna sie zajac jej piersiami ;> i z nimi narazie "walczyc" ^^. Jest to czesc ciala uwazana przez kobiety za intymna lecz nie tak jak "kaczuszka" ^^ :P wiec z tym bedzie latwiej. Tutaj tez nikt niekaze lapac sie odrazu za nagie piersi ;]. Mozna je kilka razy (byle nie niby przypadkowo, ma wiedziec ze to celowe) musnac ;> jak niewidac oburzenia sprzeciwu na takie zachowanie ... mozna sobie spokojnie "zlapac" ;> i masowac ... pozniej mozna wsadzic raczke pod bluzeczke i masowac brzyszek ;> podchodzac raczka coraz wyzej i wyzej .... i znow niema sprzeciwow mozna sie piersiami pobawic ;> (staniki w wiekszosic twarde i niesprawia to rpzyjemnosci :P) pozniej raczka na plecki zlapac za rozpiecie (chyba ze rozpinany z przodu) i popatrzec w oczka ... na pewno da jakis znak czy mozesz czy niemozesz rozpiac ... Sprawa wyglada podobnie jesli chodzi o "kaczuszke" ;>

A to jak szybko posuwac sie miedzy roznego rodzaju "elementami" ciala partnerki zalezy od tego jak szybko chcemy sie posuwac i jak szybko isc dalej pozwoli nam partnerka :D

PS. Sam widze ze zagmatwalem ^^ :P ale coz ...
Obrazek

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 03 gru 2004, 23:33

Powiem ci tak wszystko co napisałeś jest w pożądku już to kiedyś robiłem tylko ze tu sprawa ma się inaczej .....
Ja Się nią zajmę jakoś niedługo .
Wiesz podobnie wyglądało jak u ciebie tylko że się szybko zkończyło [W poprzednim bardzo bardzo krutkim związku]...

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 04 gru 2004, 06:57

Widocznie tak szybbko mialo sie to skonczyc ;>.

A jesli ten zwiazek w ktorym teraz jestes ;D niema sie szybko skonczyc ... to za takie "niewienne" proby raczej wielkiej awantury niebedzie ^^ :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 04 gru 2004, 11:58

Myślę ze w ogóle nie będzie awantury bo jestem pokojowy. Ja ją zachęcam do tego aby wiwedziała co od niej chcę i niebyło zadnego zaskoczenia... I zeby w tym momęcie była rozpalona do białości .....

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
Wiertarka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Wiertarka » 04 gru 2004, 15:44

69 mmmmmm pieszczoty przed pierwszym razem to tez fajna sprawa :570:
Poszybować chociaż raz ponad śmierć,ponad czas...
Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 04 gru 2004, 18:20

Hmmm 69 ;] ta pozycja wymaga duzej samej kontroli takze chyba dla partnerow niezabardzo doswiadczonych niejest zbyt dobra ;]. No chyba ze probojac i probojac ;> wkoncu sie uda wyuczyc w sobie to iz niebedziemy zbyt oddawac sie wlasnej przyjemnosci bo w tedy mozna zapomniec o swojim partnerze/partnerce
Obrazek

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 04 gru 2004, 20:27

Samokontrola....... nigdy bym o niej nie zapomniał a zwłaszcza w tak ważnej chwili.....

POZDRO 4 ALL

Well...

Why is the man...

Awatar użytkownika
tr3sor
Weteran
Weteran
Postautor: tr3sor » 04 gru 2004, 22:56

Krzych nigdy niemow nigdy ... a jak zupelnie odlecisz podczas orgazmu ? utrada swiadomosci itp ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Krzych(TenTyp)
Weteran
Weteran
Postautor: Krzych(TenTyp) » 04 gru 2004, 23:22

Tak tak wiem itd itp.....

POZDRO 4 ALL

Well...

Why is the man...

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”