CO ZNACZY MŁODZIUTKA

jak ma lat 16-17 , to juz nie jest na tyle młodziutka , skoro ma chłopaka to Tym bardziej , nie rozumiem zaleznosci miedzy młodziutka a kobieta , jak i jedna tak i druga ma hormony , a te zas są szczegulnie aktywne w wieku młodzienczym , pomijam zimne ryby

:564:
Jak zaczynałem z moją zoną te igraszki to też miała lat 16 i pamietam jak wstydziłem sie jej dotknać , jednak jak to zrobiłem powiedziała (myslałam ze juz nigdy tego nie zrobisz , czasami to miałam cię ochote za to zabić ) wiec

?? rozumiem ze kazdy jest inny , ale na ile inne sa 16-17 latki

? by nie chciały być dotykane skoro im to sprawia przyjemnosć

, Zona też była z zasadami wychowaniem nabytymi , czyli sex konkretny po slubie (lepiej zeby był ) dobrze ze nie wytrzymała

:547: Wiem tez ze inne dziewczyny podobnie odbierają takie sytuacje , mają chłopaka miedzy innymi po to by sie całować przytulać jak i piescić , taka jest natura człowieka istnieje cos takiego jak pociag sexualny

Jak sie chłopak całuje z dziewczyną namietnie to czy chce czy nie to mu stanie i nic tego nie zmieni !! i na pewno jak bedzie chciała dziewczyna go tam dotknac to bedzie tego też chciał, inna rzecz czy sie na to odwazy by go tam dotkneła !?? wiec nie widze róznicy miedzy młodziutką a dojrzała ! nie na takim poziomie by za cos takiego lac go w pysk , albo opierniczyc , jedynie rozumiem pochamowanie , ale to też raczej ze wstydu niesmiałosci , bo chciec to na pewno che ! chyba ze chłopaka ma dla pokazania kolezanką ze go ma

:564: